Kielen suukkoja ja saattajia

torstai, 29 lokakuu2020

Prostituutio on täynnä myyttejä. Yksi heistä, joka on syvään juurtunut, väittää, että seksityöntekijät eivät suutele asiakkaitaan . Tämän myytin mukaan saattaja olisi halukas suorittamaan fellatioita, antamaan itsensä anaalisesti tunkeutumaan, harjoittelemaan kultaista suihkua tai antamaan asiakkaansa siemensyöksyä vartalolle tai kasvoille, mutta hän ei koskaan suostu ottamaan kyseistä asiakasta ja suutelemaan häntä kukkulat koko lain kanssa. Myytin mukaan se suudelma, johon kielet kietoutuvat ja ryhtyvät toisen suuhun eräänlaisessa intohimoisessa ja villissä kovassa taistelussa, on varattu yksinomaan pariskunnalle. Saattaja suuteli vain poikaystävänsä tai aviomiehensä tuolla tavalla.

Epäilemättä tätä myyttiä ei voida ylläpitää. Riittää, kun tarkastelet yritys tyttöjen mainoksia millä tahansa verkkosivustolla ja katsot niissä siellä mainostettujen naisten tarjoamia palveluita, jotta näet, että monet heistä sisältävät suukkoja näiden palvelujen joukossa.

Se ei voisi olla toisin. Jos jokaisen eroottiselle säestykselle omistautuneen tytön ideaali on luoda läheisyyden ilmapiiri asiakkaansa kanssa, mikä olisi parempi tapa luoda tämä ilmapiiri kuin turvautua yhtä läheiseen teoon kuin suudella? Suudelma hajottaa esteet ja luo läheisyyttä. Suudelma on myös yksi parhaista olemassa olevista viagroista. Kun suudelma kielellä annetaan ja kielet vapautetaan kaikesta ujoudesta, veri virtaa miehen kehoon, missä sen täytyy virrata, ja keho tulee tietoiseksi ja valmistautuu seksuaaliseen iloon. Harvat afrodisiaakit ovat yhtä voimakkaita kuin kielisuudelma.

Kun saattaja tarjoaa yhden palvelustaan suudella suuhun, hän tarjoaa jotain hyvin yksinoikeutta. Tämä palvelu liittyy myös läheisesti Girl Friend Experienceen tai GFE: hen, palveluun, jossa yritysnainen suostuu käyttäytymään kuin asiakkaan tyttöystävä. Ja mikä tyttöystävä haggles ja kieltää suudelmat sulhaselleen? Kun ammattilainen seuraa asiakkaitaan elokuviin ikään kuin nämä kaksi olisivat vain toinen pariskunta, kuinka voidaan kieltää pitkä, ilmainen suudelma huoneen pimeydessä?

Escort-suukkoja

Suudelmien arvo

Monet miehet, jotka haluavat elää luksusprostituoitujen kanssa kokemuksen, joka on mahdollisimman lähellä sitä, mikä seksuaalinen suhde vakaan kumppanin kanssa olisi, arvostavat suuresti sitä, että seksiasiantuntija tarjoaa suudelma suuhunsa palvelujensa joukossa. Nenäsuudelma auttaa jollain tavalla antamaan totuuden fiktiolle, että tällä seksikohtauksella ei ole mitään tekemistä sopimuksen kanssa, mikä on monille prostituutioasiakkaille erittäin tärkeää psykologisella tasolla.

Muille miehille saattajan antama kielisuudelma on kuitenkin muuta kuin suuri ilo ja yksi tapa päästä virittymään. Samalla tavalla kuin on mielenkiintoista saada kivessi hyväilemään tai penisäsi hieromaan, on myös erittäin kannustavaa kaunista naista syömään suusi.

Suudelmalla on myös paljon terveydellisiä etuja. Tiede, joka pyrkii (koska se on sen tehtävä) tutkimaan kaikkea, on myös tutkinut tätä. Näiden tutkimusten mukaan suudelma palvelee siteiden vahvistamisen lisäksi (toisiinsa kietoutuneet kielet olisivat jollain tavalla yhdistymisen symboli) myös verenpaineen, kivun ja stressin alentamiseen, immuunijärjestelmän parantamiseen, kehon vapauttamaan dopamiinia ja serotoniinia (kaksi hormonia, jotka saavat meidät tuntemaan olonsa paremmaksi) ja tietysti parantamaan seksuaalisia suhteita.

Suudelmat prostituoitujen kanssa

Suuhygienian merkitys

Epäilemättä juuri tästä viimeisestä syystä monet prostituoidut valitsevat saattajatytöt, jotka sisällyttävät kielisuudelman palveluihinsa. Niiden huorien on kuitenkin aina pidettävä mielessä jotain: että palkkaamallasi tytöllä on täydellinen oikeus sanoa, että hän ei halua suudella tiettyä suuta. Ja tässä mielessä, älkäämme unohtako, hygienia on välttämätöntä.

Kuka haluaa suudella suun, joka ensi silmäyksellä näyttää rappeutuneelta? Kuka haluaa työntää kielensä tilaan, joka ei näytä olevan liian puhdas? Samalla tavalla kuin asiakkaan, joka menee tapaamaansa saattajan kanssa, tulisi aina käydä tuoreessa suihkussa poikkeuksetta. Asiakkaiden, jotka odottavat puhelutyttöään suudella heitä kielellä, on varmistettava, että heidän suuhygieniansa on täydellinen. Emme enää puhu hyvästä oikomishoidosta tai hampaiden täydellisestä linjauksesta. Puhumme hampaista, jotka ovat rutiininomaisesti harjattuja. 'Paluegoa' ei pitäisi olla suussa, joka odottaa suutelevan saattajan suulla.

Huonosti hoidettu suu on pahanhajuinen suu. Ja pahanhajuinen hengitys on epäilemättä erittäin vaikea raja ylittää, kun sinun täytyy suudella kielellä. Suosituksemme tässä tapauksessa? Että on aina parempi tehdä syntiä liikaa kuin oletuksena. Jos käytetään hammastahnaa ja sen jälkeen suuvettä, parempi kuin jos vain yhtä tuotetta käytetään. Hammastahnasta ei saisi koskaan puuttua henkilön suuhygienia- ja suuvettä, mitä haluat meidän kertovan sinulle? Se ei koskaan satuta. Auttaa virkistämään hengitystä. Ja se toimii huoran hyväksi, joka haluaa tulla suudelluksi kielellä.

Tuoreuden säilyttämiseksi suosittelemme myös suusumutteiden käyttöä. Koskaan ei satuta käyttää sellaista, kun aiot seurustella saattajan kanssa, joka tarjoaa kielisuudelmia palvelujensa joukossa. Ennen kuin hän ylittää asuntonsa oven tai saapuu kotiimme tai hotelliin tai tapaamme hänen toimistonsa tiloissa, ripaus suussa voi auttaa vahvistamaan, että suun tuoreus, jonka toistamme, meidän pitäisi jo tuoda Kotoa.

Puhtaalla, raikkaalla suulla eikä pahanhajuisella hengityksellä seksiammattilaisen antamasta kielisuudelmasta tulee epäilemättä tuntemusten räjähdys.

Suudelmat ja puhdistus