Vinkkejä osallistumiseen orgiaan

torstai, 15 lokakuu2020

Seurat, jotka järjestävät orgioita kaupungeissa kuten Barcelona tai Madrid, laativat yleensä erittäin selkeät säännöt, joita kaikkien, jotka päättävät osallistua kyseiseen orgiaan, on noudatettava. Näiden sääntöjen, jotka voivat vaikuttaa esimerkiksi pukeutumistapaan, ei tarvitse olla aina samoja. Tavallaan orgian rajoitukset ja rajoitukset päättävät suurelta osin siihen osallistuvat ihmiset. Mitä vapaampi ja avoimempi orgioiden osallistujille mahdollisuus kokea uusia tuntemuksia, sitä vähemmän rajoituksia sillä on.

Jotkut, jotka niiden, jotka aikovat osallistua orgioihin kumppaninsa kanssa, tulisi arvioida, missä määrin osallistuminen ryhmäseksiistuntoon voi vaikuttaa parin sisäiseen dynamiikkaan. Kaikilla ihmisillä ei ole samaa itsetuntoa, ja jos meillä on heikko itsetunto, voimme tuntea loukkaantuneisuutta, jos näemme kumppanimme nauttivan kolmannen henkilön sylissä. Kateellisuus tai pelko menettää kumppaniamme ovat tunteita, jotka voivat ilmetä helposti näissä tilanteissa. Ja molemmat ovat vahingollisia tunteita, jotka voivat vaikuttaa parin perustaan. Se, että sellaisia tunteita voi esiintyä, on se, että parin, joka päättää osallistua orgiaan, on arvioitava etukäteen. Ilman sitä, sinun ei pitäisi osallistua orgiaan.

Vieraiden valitseminen hyvin orgiaan on yksi avain menestykseen. Yksi asia, jota ei suositella, on pitää orgioita läheisten ystävien kanssa. Miksi? Koska orgia on periaatteessa yksinomaan ja yksinomaan seksuaalinen puolue. Siihen ei tule puuttua minkään muun tyyppisillä affiniteeteilla kuin halua naida ja pitää hauskaa vitun päässä. Tätä ei ole niin helppo saavuttaa, kun orgiaan osallistuvilla ihmisillä on suhteita, jotka ulottuvat vitun ulkopuolelle vitun vuoksi. Siksi ei ole hyvä järjestää orgioita, joihin ystävät osallistuvat. Jos haluat osallistua orgiaan ja tehdä sen turvassa sentimentaalisista konflikteista, parasta on ottaa yhteyttä ihmisiin, jotka haluavat osallistua orgioihin liberaaleissa klubeissa, joista olemme puhuneet, tai joillakin turvallisilla Internet-alustoilla.

Osallistu orgiaan

Jotakin välttämätöntä orgiaa organisoidessaan on oltava mukava ja intiimi tila juhlia sitä. Sen tilan asettaminen, jossa orgiaa pidetään, on välttämätöntä, jotta siihen osallistuvat ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi ja päästävät itsensä kannettavaksi. Jotta asetettaisiin tila, jossa orgiaa pidetään, sinun on löydettävä tapa korottaa erilaisia aisteja. Näön, kuulon ja hajun stimulointi ovat hyviä tapoja altistaa orgioita osallistujat nauttimaan siitä ja antaa sille parhaat puolet. Tuoksukynttilät, taustamusiikki ja taitavasti sijoitettu pehmeä valaistus auttavat luomaan ihanteellisen ilmapiirin orgialle.

Tilan, jossa orgiaa pidetään, ei tulisi välttämättä olla ylellistä, mutta sen tulisi olla riittävän suuri, jotta osallistujat voivat panna seksuaaliset fantasiaansa käytännössä. Tätä varten voi olla välttämätöntä, että tuossa tilassa on rakkaussohvia, pyöreitä sänkyjä, lateksilakanoita, poreallas ... Ainoa mielikuvitus voi asettaa rajan, kun asetetaan tila, jossa juhlitaan orgiaa. Sen stimuloimiseksi voi olla hyvä idea tarjota paikka hyvälle eroottisten lelujen kokoelmalle, joka voi antaa elinvoiman ja erityisen omaperäisyyden orgiassa suoritettaville seksuaalisille käytännöille. Jos vimma on orgia, johon osallistuvat BDSM-ystävät , vaihtoehdot kerrotaan tuhannella.

Järjestä orgia saattajien kanssa

Hygienia ja turvallisuus

Kun ihmiset, jotka aikovat osallistua orgiaan, on valittu ja koottu yhteen, meidän on priorisoitava kaksi peruskonseptia, jotta orgia olisi tyydyttävä. Nämä kaksi käsitettä ovat hygienia ja suoja.

Orgioihin ei voi millään tavalla osallistua. Orgian tulisi olla puhdas ja vasta suihkussa. Orgiat on välin pidettävä puhtaassa paikassa. Osallistujien ja sen tilan, jossa vimma tapahtuu, hygienia on välttämätöntä, jotta se menee hyvin.

On myös välttämätöntä, että orgioissa osallistujat käyttävät suojaa. Orgia ilman kondomia on avoin ovi sukupuolitautien leviämiselle . Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää orgioissa ja kondomi, välttämätön. Jos päätät osallistua orgiaan, älä unohda tuoda taskuun hyvä laatikko kondomia. Itse asiassa sinun on vaihdettava kondomia joka kerta, kun vaihdat kumppaneita. Samaa kondomia ei voida käyttää tunkeutumaan kahteen eri ihmiseen.

Rooman bacchanalian vanha stereotyyppi on tuonut alitajuntaan ajatuksen, että alkoholi juoksee orgioissa ja että ihmiset juovat ja juovat ikään kuin huomenna ei olisi. Meidän on lopetettava tämä stereotyyppi mahdollisimman pian. Itse asiassa ryhmäseksiä yhdistäminen massiiviseen alkoholin käyttöön tai huumeiden käyttöön ei ole hyvä idea.

Paikat orgioille

Alkoholi voi estää kyllä, mutta se voi myös tehdä meistä rentouttamaan turvatoimenpiteitä. Itse asiassa ja pääsääntönä, suurin osa orgioita järjestävistä liberaaleista tai vaihtokerhoista määrittelee säännöksissään selvästi, että humalassa olevat tai selvästi huumeita osoittavat ihmiset eivät voi osallistua ryhmäseksuaaliseen toimintaansa.

Toinen turvallisuuden käsitteeseen liittyvä perustavaikutus liittyy yksityisyyteen. Orgioissa osallistujien henkilöllisyyden on oltava piilotettu ja turvallinen. Kun järjestetään orgioita, järjestävät seurat määrittelevät säännöksissään selvästi matkapuhelinten ja kameroiden käytön ehdottoman kiellon klubin sisällä ja ennen kaikkea orgioiden juhlinnan aikana. Jos osallistut orgiaan, unohda haluavansa ottaa muisti siitä otettujen valokuvien tai salaa tallennettujen videoiden muodossa.

Tässä artikkelissa käsiteltyjen eri näkökohtien huomioon ottaminen ... Houkutteleeko orgiaan osallistuminen sinua? Tunnetko olevan valmis tekemään sen? Jos sinulla on avoin ja monimutkainen ajattelutapa seksin suhteen ja noudatat tässä kirjeessä annettuja neuvoja kirjeelle, elät varmasti ainutlaatuisella ja erittäin tyydyttävällä kokemuksella. Ja jos et löydä naisia tekemään niitä, voit järjestää orgioiden ystävien ja muutaman saattajan kanssa. Jos olet nainen ja rakastat Gangbangia , älä epäile, että pystyt siihen ...

Gang bang