Eroottiset lelut pariskunnille

torstai, 01 lokakuu2020

Seksileluteollisuus ei ole huolestunut sekä miesten että naisten eroottisten tarpeiden tyydyttämisestä.

Naiset ovat löytäneet klitoriastimulaattoreita ja tikkaria , dildoja ja vibraattoreita , väriseviä munia , kiinalaisia ja thaimaalaisia palloja, stimulaattoreita, jotka on erityisesti suunniteltu vaikuttamaan G-pisteisiin, ja peräaukon pistokkeita suurina liittolaisina saavuttaa orgasmi ja nauttia sekä yksin että parina. Rampant-puput, jotka samalla tunkeutuvat emättimeen, stimuloivat klitoria, ovat muun muassa joitakin naisten arvostamimmista aikuisten leluista. Viime aikoina klitorisesta tikarista (kuuluisasta tyytyväisyydestä) on tullut menestys menestyksensä ja lyömättömän mainoskampanjan ansiosta. Ei ole liberaaleja naisia, joilla ei ole kukkaroissaan tai pitäisikö niitä yöpöydän laatikossa. Epäilemättä tämä on yksi naisuniversumin tähti-aikuisten leluista.

Yksi seksilelumarkkinoiden viime vuosien merkittävimmistä ominaisuuksista on ollut miesten asteittainen sisällyttäminen markkinoille asiakkaana. Eikä vain nainen ostaa astioita masturboidakseen. Myös ihminen tekee. Ei ole yllättävää, että markkinoilta löytyy ihania miespuolisia masturbaattoreita, jotka jäljittelevät täydellisesti sensaatioita, joita penis kokee, kun vitun pillua tai kun se tunkeutuu perseeseen. Markkinoiden johtavat tuotemerkit ovat luoneet masturbaattorit, jotka tarjoavat nämä tuntemukset ja joiden avulla niitä käyttävä ihminen voi myös tuntea samalla tavalla kuin miltä hänestä tuntuisi, jos parhaimmat tehtäväkohdat antaisivat hänelle parhaan suihin. Tästä syystä epäilemättä yhä useammat miehet ostavat tämän tyyppisiä eroottisia leluja. Kertakäyttöön (kuten kuuluisa Tenga-tuotemerkki masturboi munia) tai erilaisiin käyttötarkoituksiin, tärinällä tai ilman, miehet ovat löytäneet laajan valikoiman seksuaalista nautintoa miespuolisten masturbaattoreiden kanssa.

Mies masturboija

Miespuolisen masturbaattorin ohella on toinen eroottinen lelu, joka on yksinkertainen, mutta erittäin hyödyllinen miehen iloksi ja palautumisen vuoksi naiselle, joka jakaa sängyn miehen kanssa: penisrengas. Olemme jo viitanneet siihen aiemmin, mutta ne, jotka eivät ole kokeilleet sitä, eivät tiedä, missä määrin tämä nöyrä seksilelu on hyödyllinen lisäämään erektiovoimaa ja tekemään siitä kestävämpi. Jos tähän kaksinkertaiseen vaikutukseen lisäämme lisäksi sen nautinnon, jonka tärinä antaa kuollelle ja mitä tämä värähtely voi tehdä klitorillä, kun kumppania tunketaan, hyväksymme, että epäilemättä tämä lelu, joka on luotu nautinnolle seksuaalinen ei yleensä ole niin arvokas kuin se ansaitsee.

Aikuisille tarkoitettujen yksinomaan naisten tai miesten lelujen ohella on myös muita, jotka ovat niin sanottuna unisex. Tärkeimpiä kaikista heistä ovat peräaukon nautintoa varten. Ja se on, että meidän on aina pidettävä se mielessä, sekä naisilla että miehillä on perse, molemmat ovat yhtä herkkiä ja tabujen lisäksi molemmat voivat palvella - oikein stimuloituna - nauttia kauniista. Tulpat ja täryttimet sekä eturauhastimulaattorit (jotka on erityisesti suunniteltu tietysti miehille) kuuluvat tämän tyyppisiin eroottisiin leluihin, joita voidaan käyttää sekä hänelle että hänelle.

Kun puhutaan eroottisista leluista, jotka on tarkoitettu anaali stimulaatioon ja nautintoon, on aina mainittava tuotteen pakollisuus, joka on liitettävä erottamattomasti aikuisten lelujen käyttöön. Puhumme voiteluaineista. Älä kukaan unelmoi nauttivan anaali stimulaatiosta ilman, että sinulla olisi niitä. Vesipohjaiset tai silikonipohjaiset voiteluaineet antavat paremman ja aistillisemman kokemuksen. Tietysti niitä käytettäessä on muistettava peruslaki: jos käytät silikonileluja, sinun on käytettävä vesipohjaisia voiteluaineita. Vaikka silikonivoiteluaineet vaikuttavat ristiriitaisuuksilta, ne vahingoittavat tämän materiaalin avulla valmistettuja leluja.

Eroottiset lelut pariskunnille

Aikuisten lelujen edut

Nähdessään monia nautintoja, joita voidaan saada eroottisten lelujen käytöstä seksuaalisissa suhteissa, ei ole yllättävää, että monet eroottisen nautinnon suurmiehet, saattajat, tarjoavat palvelujaan, kuten tämän artikkelin alussa huomautimme, Tiettyjen eroottisten lelujen käyttö päivämäärinä ja suhteina. Noudata aina terveyteen liittyviä neuvoja ja suosituksia kirjeelle (käytä niitä esimerkiksi kondomin kanssa), soita tytöille, että ne tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden nauttia seksileluista lisätäkseen ja parantaakseen suhteen aikana koetut aistinnot.

Mutta eroottiset lelut palvelevat paljon enemmän kuin tuottavat nautintoa ja tuovat leikkisän osan seksuaalisuhteisiin. Seksologit ja seksologit vaikuttavat toistuvasti artikkeleihinsa ja tutkimuksiinsa korostaakseen seksilelujen käytön etuja. Aluksi he auttavat meitä tuntemaan paremmin toisiamme. Pelkästään heitä käyttämällä tiedämme, millainen stimulaatio pidämme ja millaista stimulaatiota emme tee. Tietäen kuinka kehomme reagoi tiettyyn ärsykkeeseen, opimme erottamaan, mitä seksuaalisuhteessa tarvitaan, jotta voisimme tuntea olonsa tyytyväiseksi.

Miesten masturbaattorien käyttö ja niiden yksin käyttö voi auttaa miehiä hallitsemaan siemensyöksyä ja vähentämään siksi ennenaikaisen siemensyöksymisen mahdollisuuksia. Samalla se voi auttaa naisia torjumaan anorgasmian haamua. Harjoittamalla jonkin tyyppistä seksilelua, nainen voi löytää tavan saavuttaa häntä vastustava orgasmi. Naisten tapauksessa eroottisten lelujen käyttö voi myös auttaa estämään heidän sukupuolisuhteensa olevan tuskallisia. Emättimen kuivumisen tapauksissa voiteluaineen käyttö on välttämätöntä, kuten anaali seksissä.

Toinen naisten aikuisten lelujen käytön suurista eduista on lantionpohjan vahvistaminen. Tässä mielessä kiinalaisten pallojen käyttö on suureksi avuksi.

Vaikka eroottisten lelujen käytöstä (etenkin parina) on epäilemättä suuri etu, se on uutta ilmaa, jota he hengittävät seksisuhteissa. Niitä käyttämällä rikkomme seksuaalirutiinimme ja koemme uusia tuntemuksia. Jotenkin ottamalla käyttöön seksilelujen käytön suhteissamme palaamme olemaan lapsi, joka oli onnellinen löytäessään maailman. Ja älkäämme unohtako, että me muutamme liian monta kertaa seksuaalisuhteista jotain transsendenttista ylimäärää, joka estää meitä todella nauttimasta niistä. Esittelemällä tämän leikkisän tekijän vähennämme eroottisen suhteen merkitystä ja tekemällä niin paradoksaalisesti, olemme valmiita nauttimaan (ja tekemään) siitä paljon enemmän.

Pelaatko seksilelujen kanssa? Oletko ottanut käyttöön eroottisten lelujen käytön suhteissasi? Jos vastaus on kieltävä, teemme sinulle ehdotuksen: miksi et tapaa saattajaa, joka sisältää eroottisten lelujen käytön palveluissaan? Hän löytää varmasti sinulle kokonaisuuden, joka tarjoaa sinulle miellyttäviä tuntemuksia.

Tärisevät munat