Eroottiset lelut

torstai, 24 syyskuu2020

Tilastoissa sanotaan: yhä useammat ihmiset ottavat eroottisia leluja käyttöön seksuaalikäytöksessään . Dildot, vibraattorit, klitoripuskat, peniksen renkaat, peräaukot ... Pystyä yksinään tai parina, sisäänrakennetulla värähtelyllä tai ilman sitä, seksilelut ovat jo osa monien ihmisten seksuaalista jokapäiväistä elämää, ja niiden käyttöä tarjotaan myös , yhtenä palveluna monien saattajien toimesta verkkosivuillamme. Aiomme omistaa tämän artikkelin heille, aikuisten leluille.

Eroottisia leluja on ollut olemassa melkein melkein siitä lähtien, kun maailma on maailmaa, niin paljon kuin ne saattavat tuntua olevan nykyaikaisuuden viimeisimmät. Muinaisissa kaivauksissa on löydetty fallisia esineitä, joita antiikin aikojen naiset (tai ainakin noiden muinaisten aikojen tiettyjen sosiaaliluokkien naiset) käyttivät todennäköisesti hemmotellakseen itseään, vaikka totuus on, että ei ole mahdollista puhua värähtelijän (joka on varmasti yksi tähti-aikuisten leluja) alkuperä alkuperästä asti 1800-luvulle saakka. Juuri tällä hetkellä brittiläinen lääkäri, jonka nimellä ei ole merkitystä, suunnitteli laitteen, jota oli tarkoitus käyttää parantamaan sairautta, jota kutsutaan naishysteereksi. Kyseinen laite koostui enemmän tai vähemmän fallosmuotoisesta työvälineestä, jonka naisen emättimeen työnnetyn tulisi käyttää hänen orgasmin saavuttamiseen. Kyseinen lääkäri saavutti tämän sormillaan, mutta ilmeisesti hänen neuvotteluidensa menestys oli johtanut siihen, että hän koki väsymyksen, jonka käden on koettava, että tunti toisensa jälkeen hänen on omistauduttava masturboimaan naisia.

Siitä lähtien kun brittiläinen lääkäri loi ensimmäisen vibraattorin, tähän asti se on saanut paljon ja täryttimien kokemat edistysaskeleet ovat edistyneet, ja heidän mukanaan kaikki eroottiset lelut. Nyt niiden muotoja tutkitaan yksityiskohtaisesti niin, että kun lelut on viety vaginoihin tai aaseihin, ne vaikuttavat mihin niiden tulee vaikuttaa lisätäkseen niiden käyttäjien nautinnon tunneita. Nyt myös seksileluja valmistetaan materiaaleista, jotka tarjoavat parempia tuntemuksia ja ovat paljon samankaltaisia ihmisen iholle. Epäilemättä kovan muovidildon käytöstä johtuvia tuntemuksia (riippumatta siitä, kuinka paljon sillä on 23 cm: n kukon muoto ja linjat) ei voida verrata niihin, jotka voidaan saada aikaan lääketieteellisestä silikonista tehdyn ergonomisen dildon käytön ansiosta.

Seksilelut

Ja se on, että eroottinen leluteollisuus ei ole epäilemättä lopettanut innovaatioita, koska laajempi (vaikkakin edelleenkin vähäinen) sukupuolikasvatus ja naisten seksuaalinen vapauttaminen ovat antaneet naisille ja miehille mahdollisuuden kiinnostaa näitä välineitä. Juuri tämä seksuaalikasvatuksen puute aiheutti dildojen ja vibraattorien nimittämisen erehdyksessä pitkään. Niille kutsuminen merkitsi heidän harkitsemista välineiksi, joita tulisi käyttää niin, että naiset, joilla ei ollut pariskuntaa ja jotka siksi eivät voineet nauttia hyvän vitun nautinnoista, voisivat lohduttaa itseään. Epäilemättä tämä tapa kutsua dildoja ja vibraattoreita oli seurausta pääosin machosta ja erittäin, hyvin reduktionistisesta koulutuksesta siitä, mitä eroottisen lelun pitäisi olla.

Ja se on, että seksilelu , kuten termi lelu osoittaa, on oltava jotain pelaamista varten. Pelaaminen on aina hauskaa, ja lelujen ei siis pitäisi olla lohduttaa itseäsi puutteesta, vaan pitää hauskaa. Ja mitä suurempaa ja miellyttävämpää hauskaa aikuisella on kuin seksiä? Voit naida ja nauttia paljon käyttämättä seksilelua, mutta epäilemättä mahdollisuudet nauttia seksistä, kun käytät joitain ihmeitä, joita aikuisten lelualalla on markkinoilla, moninkertaistuu eksponentiaalisesti hyvin tärkeä. Vai onko sama asia, jota nainen kokee, kun hänet tunkeutuu vain emättimeen, kuin silloin, kun häntä tunketaan tällä tavalla, ja lisäksi hänen perse on täynnä hyvin värähtelevää peräaukkoa tai ilman sitä? Nautitko nautittavasi penis samasta, jolla on hyvä tärisevä rengas, joka hieroi erektion voimakkuutta lisäämällä värähtelyäsi?

Siksi eroottiset lelut eivät ole lohdutuksia , joten niitä ei ole tarkoitettu täyttämään puutetta. He ovat tottuneet tuntemaan toisensa ja nauttimaan entistä paremmasta itsestimulaatiosta ja itsetyydytyksestä, ja he myös nauttivat parista. Esimerkiksi, jos nainen käyttää pelkkää klitoripuskaa, se voi olla erittäin miellyttävä; Mutta epäilemättä sen on oltava hänelle innostavampaa ja paljon iloisempaa hänen pariskunnalleen omistautua loistava cunnilingus klitorilleen samalla kun asetetaan hieromasauva pilluun tai sanotaan, hyvä tärisevä dildo perseeseen. Samanaikaisesti miehelle voi olla erityisen stimuloivaa masturboida masturbaattorilla, joka antaa fellatio-tuntemuksia tai tunkeutua perseeseen tai emättimeen; Mutta eikö kumppanisi kannustaisi masturboimaan sinua masturbaattorilla samalla kun syöt kivesi tai perseesi?

Dildot

Prostituutit ja seksilelut

Koska leluilla voi olla merkitystä sukupuolisuhteessa ja koska prostituutioiden seksuaaliset kohtaamiset perustuvat juuri siihen, että seksin nautintoon, monet näistä tytöistä ovat valmiita käyttämään niitä asiakkaidensa kanssa. Yleensä heillä on omat lelut, mutta joskus asiakkaat tuovat omat lelut. Tässä on perussääntö, näiden pienten laitteiden äärimmäinen puhtaus, jotka antavat niin paljon iloa.