Harjoitteluasennot 69

torstai, 17 syyskuu2020

Edellisessä artikkelissamme puhuimme 69: stä ja siirrymme nyt mielenkiintoisimpiin asentoihin harjoittaa sitä ... On näitä asentoja, jotta vieraillessamme saattajamme kanssa voit ottaa ne käytännössä.

Tyttö yllä

Yksi yleisesti hyväksytyistä säännöistä, kun puhutaan harjoittelutavasta 69, on se, joka osoittaa, että on parasta antaa naisen seisoa päällä. Tällä tavalla toimimalla vältetään kaksi asiaa: "puristamme" niitä ylimääräisen painoomme vuoksi ja niputamme hiukset (jos niillä on erityisen pitkä harja) polvillamme. Hyväksyessään tämän kannan, toimimme lisäksi eräänlaisena ritarina, joka heittää itsensä valmiuteen antamalla rouvalle tilanteen hallita. Päällemme asetettu nainen, joka imee meitä samalla kun stimuloimme suun kautta hänen emättimeen, päättää suihin rytmin, nopeuden, kulman ja syvyyden.

Näin sijoitettuna miehellä on kuitenkin hihassaan kortti: se, joka laajentaa suuseksin mahdollisuuksia. Tai, laita toinen tapa: keskittää osa kielesi huomiosta kumppanisi anaali-stimulaatioon. Kun nainen asetetaan hänen päällensä, tarjottu, mies ei voi vain nuolata emätinään. Voit myös nuolla ja imeä peräaukkoasi, antaen siten kumppanillesi uusia sensaatiovärejä.

Kuten kaikki seksiä, kunkin parin päätös ja sopimus riippuvat kunkin seksuaalisen käytännön rajojen asettamisesta. Esimerkiksi: eikö voisi olla kovin miellyttävää, että nainen (tai mies) tuntee perseeseen asetetun peräaukon, kun pariskunta antaa hänelle loistavan suihin tai näyttävän cunnilinguksen? Tämä käytäntö sopii epäilemättä myös 69 erilaiseen harjoitteluun. Ja se on, että emme saa koskaan laiminlyödä eroottisten lelujen tarjoamia nautinnon mahdollisuuksia.

Jos mies haluaa hallita 69: tä kokonaan, asemat on käännettävä. Toisin sanoen mies on asetettava naisen päälle. Jos asetat itsesi näin, näet kuinka kätesi avulla voit manipuloida kumppanisi pillua halutessasi, kun syöt sitä. Sormillasi voit erottaa hänen emättimen huulet ja tarkistaa siten ne huulet sisäpuolella kielen kärjellä. Tyttösi on vaikea olla pitämättä siitä, että nuolet pillusta pehmeämpää ja märkää lihaa.

69 tyttö ylös

Sivuttain

Erittäin mielenkiintoinen asento harjoitteluun 69 on se, jossa parin kaksi jäsentä on sijoitettu sivuilleen. Sijoita siten, että kuusikymmentäyhdeksän voi kestää pidempään ja rakastajan reidet voivat toimia tyynynä. Tämän asennon avulla pariskunnan jäsenet voivat myös vapaasti käyttää käsiään parin stimulaation lisäämiseksi ja muuttamiseksi . Hän esimerkiksi voi vapaasti hemmotella pallojamme, kun käytämme sormeamme tunkeutuaksemme sen simpikon sydämeen, jota nuolemme niin kovasti.

Sivut 69 poseeraa

Akrobaattien asenteet

Riskialtisemmat ja fyysisemmässä kunnossa olevat voivat valita käytännössä eroottisten asentojen sarjan, joka on ihanteellinen harjoittaa hieman silmiinpistävää 69. Yksi niistä on harjoittaa 69 seisomaan. Mitä sillä saavutetaan? Että nainen, jos hän ei hajoa, saa voimakkaamman orgasmin tuntemalla veri ryntää päähänsä.

Kaksi varianttia tästä asennosta, joissa nainen kirjaimellisesti "roikkuu" miehestä, ovat ne, joissa mies istuu tai tarvittaessa polvistuu. Molemmissa muodoissa on täytettävä vaatimus: että miehellä on tarvittava vahvuus voidakseen tukea naista.

Oikeasti sanottuna meille näyttää siltä, että nämä "akrobaattien kannat" eivät ole kaikkein osoitettavasti nauttivat seksuaalisesta käytännöstä, kuten 69. Liian paljon vaikeuksia käytännössä, joka ei ole niin yksinkertainen (kuten olemme edellä todenneet) kuin periaatteessa. Näyttää.

Joka tapauksessa 69 harjoittaminen lisää parin sisällä halua ja iloa, samoin kuin läheisyyden tunnetta. Toistensa stimulointia ja toisten hyvin stimuloimista voidaan lisäksi pitää seksuaalisen suhteen huippuna. Ja se on yksi tavoitteista, joka voidaan epäilemättä saavuttaa harjoittaessamme 69.

Pose 69 akrobaateille

69 saman sukupuolen ystäville

Jos sinulla on varaa kahta saattajan palkkaamista samanaikaisesti ja että he ovat biseksuaaleja, älä missaa mahdollisuutta saada lesbo-show , johon sisältyy 69 tyttöä kahden välillä ... Nautit kuin koskaan ennen. katsomme, suosittelemme masturboimaan hallitsemalla, jotta vältetään kumuloituminen. Niin paljon jännitystä, se on erittäin helppoa.

69 kahden tytön välillä

Ja tietysti miesten välillä voidaan myös tehdä 69. Vaikka emme koske homo-aiheeseen, jätämme sinulle kuvan, joka kuvaa 69 kahden miehen välillä .

69 kahden miehen välillä