69, tuo maaginen numero ...

torstai, 10 syyskuu2020

Se on varmasti Kamasutran tunnetuin asento . Imet sen pois minulta, kun syöt sen. Puhumme 69: stä . Numero itsessään on hyvin havainnollistava. Jos tarkastelemme sitä huolellisesti, näemme siinä aseman, jonka elimet omaksuvat käyttäessään tätä eroottista asemaa. Pääni jalkojesi välillä; sinun keskuudessani. Sukupuolisi suussani; minun omasi.

Kuusikymmentäyhdeksän on se eroottinen asema , jossa parin kaksi jäsentä antavat ja saavat suuseksiä samanaikaisesti. 69 on seurausta fellatio- ja cunnilingus-sulautumisista samassa seksitoimessa. Ja kuten fellatio- ja cunnilingus-tapauksissa, on olemassa useita periaatteita, jotka on noudatettava, jotta seksuaalinen kokemus olisi ehdottoman tyydyttävä.

Perusperiaate, jonka mukaan 69 on ehdottomasti iloinen ja miellyttävä seksuaalikäytäntö , on hygienia. Kehohygienialla, joka on aina oletettu, on erityinen merkitys kumppanimme pillun syömisessä, kun hän samalla nuolee ja nuolee kukkoamme. Lukuun ottamatta erityistapauksia, kitalaessa on yleisin asia, että on epämiellyttävää tuntea jotain, joka haisee tai maistuu huonosti. Ja sekä penis että emätin erittävät joukon huumoria ja nesteitä, jotka lopulta haisevat tai maistavat pahaa. Siksi, jos hygienia ei ole riittävää, kuusikymmentäyhdeksästä voi tulla rohkaiseva ja motivoimaton seksuaalinen kokemus.

Toinen asia on, kun hygienia on riittävää. Emättimen sulamisen tunne suusta nautinnolla, kun taas kovettunut ja pystyssä oleva penis saa kunniamerkin kumppanimme suusta, on ainutlaatuinen kokemus.

Sukupuoliharrastajat suosittelevat jopa ruokavalion muuttamista intiimien eritteiden hajun ja maun pehmentämiseksi, jotta voimme nauttia suuseksistä yleisemmin ja erityisesti 69. Sukupuoleen erikoistuneet dieettilääkärit suosittelevat ruokavalioon hedelmien, kuten ananas, vesimeloni tai kiivi, samoin kuin luumujen ja mustikoiden sisällyttämistä ruokavalioon, jos haluamme, että eritteillemme annetaan hieman makea kosketus. Jos teemme niin, on erittäin todennäköistä, että kumppanillamme, kun nuolee kukkoamme, on tunne nuolata tikkari. Lihasta, kyllä, ja turvonneista suonista, mutta makea kuin huvipuiston tikkari.

Sukupuolen asema 69

Haitat 69: stä

Kun ihmiset puhuvat 69: stä ja laulavat sen hyveistä, he unohtavat, että tämä herkullinen seksuaalikäytäntö voi myös aiheuttaa joukon haittoja.

Yksi niistä haitoista, jotka tunnetaan vain niille, jotka ovat sitä harjoittaneet, on, että aina ei ole helppo antaa ja saada ilo samanaikaisesti. Oletetaan, että sinun täytyy avata huomionne tehdäksesi tämän. Ei ole helppoa miettiä, kuinka antaa ilo suussa olevalle pillulle , mutta samalla se vie nautinnon, joka tuntuu huomaamalla meidän kukkoa nuolemassamme tai ehkä meistä tuntuu, että jotain ei ole aivan meidän mielestämme siellä. alas. Että jos hampaamme hierovat, jos suihkunopeus on liian hidas tai päinvastoin kohtuuttoman nopea ... Epäilemättä tarvitaan tietty yleinen käytäntö, jotta saadaan irti tällaisesta eroottisesta käytännöstä. Joka tapauksessa yleisin asia on, että siitä, joka alkaa 69-vuotiaana, tulee lopulta fellatio ja ketjutettu cunnilungus tai päinvastoin. Toisin sanoen: ensin viimeistelemme yhden ja sitten toisen.

Toinen haitta kuusikymmentäyhdeksästä, jonka monet seksologit ovat korostaneet, on, että tämä on eroottinen asema, joka ei ole liian sopiva ihmisille, jotka ovat ujoja tai jotka tuntevat ruumiinsa epävarmoiksi. 69: n kanssa paljastamme itsemme maksimille. Laitamme sukupuolielimemme kumppaniemme silmäykselle ja meillä on omat sukupolvi. Ja se voi saada meidät ajattelemaan enemmän kuin tarpeellista, kun kyse on kun käytät 69, tarkalleen ottaen ajatella mahdollisimman vähän ja maistella juhlaa. Ajattelu, pitävätkö peniksestämme visuaalisesti vai ei, mittauksen oikeellisuudesta tai siitä, mitä kumppanimme tulisi kokea, kun se pannaan suuhun, voi jarruttaa, kun on kyse nauttimisesta suuseksi sovinnaisesti. Hän puolestaan voi kokea samanlaisia tunteita ja tuntemuksia. Tämän tyyppisten ajatusten ja epävarmuustekijöiden voittaminen on välttämätöntä nautinnon saamiseksi 69.

Kun hygieniakysymys on ratkaistu ja epävarmuustekijät voivat estää pääsyämme nauttia jaetusta suuseksistä ja yhdessä, 69: n esittämä selkeä ongelma kaikille parille, jotka haluavat harjoittaa sitä: jokaisen parin koko. parin jäsenet. Se, mitä kukin mittaa, määrää suurelta osin sen, kuinka mukava tämä seksuaalinen käytäntö on. Ja se on, että kun toinen parin jäsenistä on paljon korkeampi kuin toinen, ihanteellinen asema harjoitteluun 69 ei ole yhtä helppo omaksua kuin silloin, kun parin kahdella jäsenellä on samanlainen korkeus.

Haitat 69: stä

69 ja saattajat

Ylelliset saattajat tai huorat ovat asiantuntijoita 69: ssä. Käytännössä kaikki, elleivät kaikki, tarjoavat tämän seksuaalisen käytännön ja nauttivat siitä, jos osaat tehdä sen hyvin. Toimittaja on todistaja tästä. Kerran paloin kiinteän Brasilian värjäyksen, jolla on valtavat tissit ja iho niin musta kuin se oli sileä. Hän oli rauhallinen ja kohtelias tyttö, ei kovin puhelias. Kun olimme alasti sängyssä ja olin makuulla, ensimmäinen asia, mitä hän teki, on kääntää minut päälle, nousta päälle ja laittaa pillua suuni edessä. Ymmärsin viestin ja koska haluan imeä pussia, aloitin työn. Hän puolellaan alkoi imeä minua varovasti, ilman kondomia. Minun penikseni on kooltaan hyvä ja kiillotettu, vähintäänkin havaittavissa. Imeimme toisiamme rauhallisesti, voisit kertoa, että olimme molemmat rakastajia ilman faneja. Pelaan paljon kielelläni ja imeen, kokeileen pillua, koska jokainen pillu on hyvin erilainen ja se kytketään päälle eri tavoin. Ja huomaa, että hän lopetti toisinaan imemisen ja nosti päätään hengittäessään (ilman paljon fanfaaria, aivan kuin hän oli). Vietimme hauskaa näin, se oli kuin Zen-hetki, täydellistä rentoutumista. Sitten naiin häntä kerran ja toisen kierroksen tauolla nukuimme kuin olisimme pari rakastunut. Sitten hän selitti minulle, että hän oli tullut kahdesti imemään häntä, että hän ei voinut auttaa sitä siitä nautinnosta, jonka se oli hänelle antanut. Ja olin siitä ylpeä, on myös mukavaa antaa ilo. Vittuin häntä uudestaan ja siellä pieni rakkautemme päättyi.

69 saattajan kanssa