Kopro tai Koprofiilia

torstai, 03 syyskuu2020

Mikään ei ole henkilökohtaisempaa kuin seksi. Jokainen elää sitä omalla tavallaan. Jokainen on innoissaan siitä, mikä on innoissaan. Mikä voi ajaa sinut hulluksi haluan, voi jättää minut täysin kylmäksi tai jopa aiheuttaa absoluuttisen hylkäämisen. Ja tietysti päinvastoin. Missään ei ole kirjoitettu, että sinun pitäisi olla intohimoinen siihen, mikä tekee minut kiimaiseksi.

Viime aikoina olemme kaikki siirtyneet kohti parempaa ymmärtämistä tai suvaitsevaisuutta muiden tapaan. Yhteiskuntamme on saavuttanut moniarvoisuuden ja ennakkoluulottomuuden tasoja, jotka antavat meille mahdollisuuden harkita hyväksyttäväksi sitä, mitä kerran pidettiin ehdoton tabu. Ei ollut kauan sitten, että nykyään yhtä yleistä käytäntöä kuin suuseksiä pidettiin tabua sekä sen fellatio- että cunnilingus-näkökulmasta. Ja tänään ... kuka meistä ei ole nauttinut erinomaisesta ja paljon muistettavasta suuseksi-istunnosta?

Mutta on käytäntöjä, jotka tanssivat edelleen edelleen köysiradalla sitä, mikä ei ole niin yksinkertaisesti ymmärrettävää. Copro tai Coprophilia , jos epäilet, esiintyvät tässä ryhmässä.

Mitä puhumme puhuttaessa koprosta? Seksuaalista käytännöstä, joka enemmän tai vähemmän suoraan liittyy ulosteiden puuttumiseen niihin. Toisin sanoen: seksuaalisiin käytäntöihin, joissa paskaa on tavalla tai toisella. Se, jota kannamme kohdussamme, tai se, jota kumppanimme kantaa. Yksi, jonka karkotamme esimerkiksi kumppanimme paljaalle rinnalle tai se, jonka kumppanimme lyö meidän päällemme.

Kuinka? Voit kysyä itseltäsi, mikä on mielenkiintoista olla paska Että on niitä, joilla erektio vain ajattelee, että ne voisivat olla paskaa kumppaninsa rinnassa? Olet oikeassa. Jotkut kokevat sen. Ja on myös niitä, jotka ajatellessaan hyvää seksiä, viiden tähden seksiä, eivät voi lakata ajattelemasta sitä tapaa, jolla kakut, ulosteet, paskaa voivat päästä sukupuolisuhteeseensa.

Sanoimme jo: seksi on hyvin henkilökohtainen asia. Ja kopro on olemassa sen todistamiseksi. Siksi joudut maksamaan sen harjoittamisesta, ja siksi se on jotain, jota harjoitetaan monissa muissa maissa kuin uskomme. Matkamatta esimerkiksi Yhdysvaltoihin, ja he tarjoavat sinulle Cleveland Steamerin (jota voidaan kääntää "Clevelandin höyrylaivaksi"), mitä he tarjoavat, on paskaa rinnassa, jota, ilmeisesti, myös Adolf piti. Hitler Tai ainakin se, mitä yksi natsi-puolueen kilpailijoistaan Otto Straser sanoi. Straserin mukaan kopro oli yksi niistä käytännöistä, joita Führer vaati veljentytärltään Geli Raubalilta hämärien suhteiden aikana, joita hän ilmeisesti oli hänen kanssaan.

Hajonta: joidenkin miesten sukupuoliunelma

Eräs outoimmista seksuaalista käytännöistä, joita voimme kuvitella, on epäilemättä scat, käytäntö, joka koostuu ulkonäöstä kumppanin kehossa tai, jos sitä tarkastellaan passiivisesta näkökulmasta, kokemuksesta siitä, kuinka kumppani rypälettää meidän päällemme.

Tämä seksuaalinen käytäntö liittyy kolmen tyyppiseen fetisismiin tai parafiliaan. Psykologian alan ihmiset ovat tottuneet käyttämään termiä parafilia. Ne meistä, jotka puhuvat näistä asioista sukupuolen näkökulmasta, mieluummin puhuvat fetismistä. Miksi? Koska asetamme rajan: kykymme kuvitella seksuaalisuus fetissi ulkopuolella. Toisin sanoen: jos sinut houkuttelee seksiä sekoitettuna seksiin ja pystyt laittamaan itsesi sauvalle vain ajatellessasi sitä tai kokeileessasi sitä, olet parafiiilinen. Sinun olisi siis psykologinen kysymys. Sinä olisit niin vitun seksikäs narkar.

Jos pystyt toimimaan seksuaalisesti ilman, että kaveri tarvitse tunkeutua parisuhteisiisi, olet vain koprofetisisti. Toisin sanoen: vaikka copro-ajattelu saa aikaan paremmat erektiot ja kiihtyvyysasteesi on korkeampi, seksuaalisuutesi voi kehittyä ilman, että koproa on läsnä. Toisin sanoen: Voit naida ja nauttia seksistä ilman, että paska on ehdottomasti välttämätöntä läsnä suhteessa.

Copro

Paraphiliat liittyvät scat

Kun fetisismi ja parafilia on erotettu toisistaan, huomautamme, mitkä ovat kolme fetisismityyppiä tai, jos haluat, parafilioita, jotka liittyvät scatin seksuaaliseen käytäntöön ja copro-universumiin. Nämä kolme parafiliaa / fetisismiä ovat seuraavat:

Koprofiilia

Koprofiilinen on se, joka houkuttelee ihmisen ulosteiden hajua, rakennetta tai näkyvyyttä. Toisin sanoen: koprofiili on se, joka haluaa haistaa tai katsoa paskaa. Ihmisen ulosteiden näkeminen johtaa suoraan seksuaaliseen kiihtymiseen koprofiileissa.

Koprolagnia

Tämä on parafilia, joka liittyy suoraan sirontakäytäntöön. Tässä tapauksessa kiihtyminen ei johdu niinkään ulosteiden pohdinnasta vaan siitä, että niitä kosketaan tai tunnetaan kehossa. Tämä läheisesti BDSM-maailmankaikkeuteen liittyvä käytäntö on suoritettava, kuten kaikki muu BDSM: ssä, osapuolten välisestä sopimuksesta. Toisin sanoen: jos haluan sinun paskahtavan minua, kerron sinulle missä ruumiissani voit tehdä sen. Ja on totta, että loogisesti sanottuna ei ole sama asia, että heität turdan rintaani siihen, että heität sen kasvoihin. Tai päinvastoin, tietenkin. Jos minä paskalen reidesi, pidät siitä silti. Jos paskaa suussasi, kokemasi kokema maku ei ehkä ole niin suuri.

Hajotuskäytäntö liittyy suoraan dominointitekniikoihin ja joissakin tapauksissa tiettyihin tirkistyspolkuihin.

Koprophagia

Tämä on kopron ja hajottamisen maailmankaikkeudessa äärimmäinen käytäntö, riskialttiin ja siksi vähiten suositeltava. Koprofagi on se, joka syö onnellinen paskaa. Kirjaimellisesti. Koprophagi innostuu, kun maistuu ulosteesta.

Koprophagiasta puhuminen ei ole vain tabua. Kun puhumme sellaisesta teosta, puhumme sellaisen tuotteen nauttimisesta, joka hajujen ja (oletamme) pahanmakuisen lisäksi ei myöskään edistä ihmisen ravitsemusta. Emme ole kärpäsiä tai kovakuoriaisia. Mitä kovakuoriainen löytää paskasta, se on ravinteita. Emme löydä sitä ulosteesta. Löydämme eniten sairauden. Liekein näistä on gastroenteriitti. Vakavin, kolera. A- ja B-hepatiitti on myös yksi niistä sairauksista, jotka voisimme tarttua, jos syöksemme kakut.

Vaikka se voi tuntua sinulle hyvin omituiselta, on ihmisiä, jotka "myyvät" paskansa Internetissä. Ja hän tekee sen julkistaakseen ja sijoittamalla mainosvalikoihinsa tarkan ajankohdan, jolloin myytävä esine karkotetaan ulkomaille. Korkeimman laadun paskan hinta houkuttelevalta pieneltä aasolta voi olla kopro-ystäville jopa 400 euroa. Samalla tavoin on olemassa proprofiileja, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan videoita rikkovista ihmisistä ja loogisessa mielessä treffailemaan muita ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita sirontakäytännöstä.

Copro ja saattajat

No, tämä ei ole kovin suosittu parafilia saattajien keskuudessa ilmeisistä syistä. Mutta jos etsit yrityksen tyttöä harjoittamaan tätä käytäntöä, suosittelemme, että käytät saattajahakukonetta . Sieltä löydät prostituoidun, joka tekee sen, vaikka en usko, että löydät Barcelonan tai Madridin kaupunkien ulkopuolella.

Jätös