Hieman erityinen fellatio

torstai, 20 elokuu2020

Jatkamme ranskalaisella tiellä, tuo kuubalainen suihinotto, joka antaa meille niin paljon sairasta ja että jos yritämme sitä, haluamme toistaa. Ja kuten tämäntyyppisessä käytännössä tavallisesti, vain rohkeimmat ja estämättömät tytöt ovat halukkaita tekemään sen, ja nämä tytöt ovat yleensä ... saattajia, ylellisyyttä tarjoavia prostituoituja ja tyypillisiä halpoja huoria . Mutta tietenkin, ajattele, että vaikka he antavat sinulle runkkari rinnallasi ja imevät sinua, tytön visuaalinen näkökulma on tärkeä ja että hänen ruumiinsa on sopusoinnussa ... ja tätä tarkoitusta varten saattajat ovat ihanteellisia ... ja enemmän jos he ovat busty naisia .

Tämä toinen tyyppi naisia, joista puhumme edellisessä artikkelissa, se, joka harjoittaa Kuubaa passiivisella tavalla, ei vaikuta sopivimmalta tehdä ranskalainen solmio. Ja se on, että ranskalaisen solmion tapauksessa ei riitä, että nainen pitää miehen penistä rintojen välillä, kun hän suorittaa yhdynnän tyypillisiä liikkeitä. Ranskalaisen solmion tekemiseksi naisen on oltava suun kautta aktiivinen. Toisin sanoen: hänen on imettävä kukko, joka samalla masturboi tissitään. Ja imeminen vaatii tahtoa. On vaikea ajatella passiivista suihin. Hyvän ranskalaisen solmion tekemiseksi ei riitä, että nainen avaa suuhunsa, jotta hänen parinsa fallos pääsee siihen. Hänen on myös nuolla, imeä, imeä, purema ... Toisin sanoen, hänen on aktiivisesti stimuloitava kumppaninsa penis suulla.

Kaikkien näiden toimien (imee, imee, nuolee ...) on välttämättä keskityttävä siihen peniksen osaan, joka on lähinnä rintakehää. Se on ainoa peniksen osa, joka on ranskalaisen solmion tekevän naisen suun ulottuvilla. On käsittämätöntä esimerkiksi yhdistelmä tämän seksuaalisen käytännön, nimeltään syvä kurkku (joka koostuu peniksen kokonaan pääsemisestä fellatioa tekevän henkilön suuhun) ja kuubalaisen välillä. Ei pidä unohtaa, että ranskalaisen solmion aikana suuri osa peniksestä jää loukkuun tytön rintojen väliin.

Mutta ei pidä unohtaa, että renkaat ja frenulum ovat penis herkeimmät osat ja siksi alueet, joiden stimulaatio tarjoaa miehille eniten iloa. Siksi riittää, että nainen, joka tekee ranskalaisen solmion miehelle, nuolla ja stimuloi tätä osaa suullaan niin, että mies, joka on samalla nykiminen rinnallaan, tuntee olevansa todellisessa paratiisissa.

Meidän ei pidä myöskään unohtaa, että ranskalainen solmio voi olla välivaiheen seksuaalinen käytäntö Kuuban ja fellation välillä. Tai pikemminkin välivaihe näiden kahden erittäin miellyttävän käytännön välillä. Toisin sanoen: pari voi aloittaa kuubalaisen naisen kanssa, jatkaa ranskalaisella solmuksella ja lopulta lopulta puhallustyöllä täydellä voimalla ja viedä haluttuun äärimmäisyyteen.

Kuubalainen suihinotto

Sisällä tai ulkopuolella

Kuten kaikissa suuseksin muodoissa , ranskalaisilla solmioilla voi olla erilaisia loppuja. Esimerkiksi mies voi siemensyöksyä naisen suun sisällä. Jälkimmäinen puolestaan, saatuaan kumppanin lietteen suuhunsa, voi valita kahden asian välillä: hyväksyä se ja sylkeä se pois tai niellä se. Siemen nieleminen ei sinänsä ole huonoa, kunhan siemenneste ei tietenkään ole minkään tyyppisen viruksen tartuttamaa.

Toinen vaihtoehto miehille ja naisille, jotka käyttävät ranskalaista solmioa, on yksi vaihtoehto, jossa mies sieppautuu kumppaninsa kasvoilta. Kasvojen siemensyöksy, toisin sanoen: kumiutuminen kumppanin poskille, nenään, silmiin ja huuliin fellationin päätepisteenä on käytäntö, jota monet miehet arvostavat.

Miehet arvostavat myös erittäin seksuaalisen suhteen pistettä ja loppua ns. Kehon siemensyöksestä , toisin sanoen käytännöstä, jossa mies orgasmin hetkellä nauttii cum-roiskeista kumppanin vartaloon.

Ranskan solmion tapauksessa rintojen "päällystäminen" siemennesteellä naiselta, joka antoi hänelle suihin samalla, kun hän kimppu hänen rinnassaan, on loppupiste useiden miesten arvostaman ranskalaisen solmion käytännössä. Loppujen lopuksi monet miehet pitävät kumppanisi kimppuua omistajuutena, joka merkitsee jollain tavalla, että tämä nainen kuuluu heihin. Että he ovat kuseen sen naispuolisen kanssa. Jotain, joka stimuloi ja hieroa epäilemättä miesten turhamaa. Ja mikä mies olisi ilman turhamaa?

Kehon siemensyöksy