Ballbusting välineillä

torstai, 06 elokuu2020

Jos päätät harjoittaa ballbusting -soitinta instrumentteilla, voit käyttää flogereita , lapioita ja fuetuja. Tämän tyyppisen instrumentin käyttäminen vie tietyn kokemuksen. Vain kokemuksella lyömisen voimakkuutta ja voimaa voidaan hallita, ja siten loukkaantumisriski voidaan minimoida. Meidän neuvomme on olla tekemättä ballbulling instrumenteilla, jos et hallitse näitä instrumentteja. Toisaalta, aina voi olla miellyttävämpää tuntea kädessäsi olevien kivesten tai peniksen heikottavaa ihoa kuin sukupuolielinten kidutusvälineen kylmempi kosketus.

Erityisesti ballbustingin ja sukupuolielinten kidutuksen harjoittamiseksi voimme käyttää myös sarjaa kidutusvälineitä, joista voimme korostaa seuraavia:

  • Sormukset kiveksille : Tämä eroottinen lelu , kivesien rankaisemisen ja kiduttamisen lisäksi, tarjoaa myös ihmiselle voimakkaampia orgasmeja. Valmistettu nahasta tai metallista, tämä sukupuolielinten kidutusväline pitää kivekset alhaisempana. Jos niitä käytetään liian kauan, ne voivat kuitenkin olla haitallisia miesten sukupuolielinten anatomialle, varsinkin jos ne katkaisevat verenkiertoa.
  • Pallo murskain: Tämä sukuelinten kidutus väline käytännön ballbusting on yleensä valmistettu metallista tai läpinäkyvä akryyli. Sen tehtävänä on kiristää kiveksiä, kun käytettävissä olevaa ruuvia tai mutteria kierretään.
  • Laskuvarjo : Tämän tyyppinen kaulakoru, joka on yleensä valmistettu nahasta, kiinnitetään kivespussin ympärille ja sitä käytetään painojen ripustamiseen kolmesta tai neljästä ketjussa, jotka siitä riippuvat. Tätä käytäntöä kokeneilla miehillä paino voi olla 3–5 kiloa. Loogisesti sanottuna puristuksen vaikutus sillä on palloihin. Kevyillä painoilla mies voi liikkua. Tietenkin erittäin huolellisesti.

Ballbusting eroottisilla leluilla

Ballbusting ja turvallisuus

Kuten aiemmin olemme todenneet, pallojen purkaminen on riskialtista seksuaalista käytäntöä, joka on suoritettava mahdollisimman turvallisin varotoimenpitein. Asiantuntemus ja kokemus ovat välttämättömiä vammojen välttämiseksi. On myös totta, että mies, jonka sukupuolielimiä kidutetaan, tuntee ne sukupuolielimet täydellisesti. Toisin sanoen: voit nopeasti tunnistaa kaikki kivesi koon tai muodon muutokset.

Vammojen välttämiseksi palloimista harjoitettaessa on tärkeää välttää teräviä iskuja niin paljon kuin mahdollista. Pallojen lyömistä tulisi myös välttää käyttämällä esineitä, jotka peittävät vain pienet alueet.

Yksi vaarallisimmista toimista, joita voidaan tehdä, kun miehen palloja kidutetaan, on kiertämällä niitä enemmän kuin on tarpeen. Kiveksen akselille suoritettu vääntö voi vaurioittaa sikarit tai aiheuttaa kiveksen hermopäätteiden, verisuonten virtsan tai verisuonten liiallistumista. Mikä tahansa näistä olosuhteista voisi olettaa vakavan kivesvaurion.

Yksi vinkki, jonka kaikkien ballbusting-harjoittajien tulisi ottaa huomioon, on tarkistaa kiveiden ulkonäkö istunnon päätyttyä. Kuulapuhalluksen jälkeen sinun pitäisi tarkistaa, onko kivespussia turvonnut, onko kiveiden tilavuus kasvanut epänormaalisti, jos on tapahtunut minkään tyyppisiä vammoja tai onko keskikokoista tai voimakasta kipua, Kestää yli tunnin. Sinun tulisi myös tarkistaa mahdolliset mustelmat. Jokaisessa näistä tapauksista sinun tulee mennä lääkärin puoleen.

Kiveskipu

Kokeile Ballbustingia saattajan kanssa

Jos et ole vielä kokeillut tätä seksuaalista käytäntöä, mutta olet halunnut tehdä sen jo pitkään, suosittelemme, että mene jonkin seuralaisemme kanssa, etenkin Barcelonaan tai Madridiin, jossa meillä on enemmän erilaisia tyttöjä. Huorat ovat tottuneet asiakkaidensa parafiliaan ja ylellisyyttä tarjoaviin prostituoituihin, heidän luonnollisen sukupuolilahjakkuutensa lisäksi, koulutetaan keksimään kaikki seksuaaliset mielikuvitukset, joita miehellä voi olla. Älä pelkää, mene yhden tyttöjemme luo ja voit aloittaa sekä tämän että minkä tahansa muun seksuaalisen käytännön, josta sinusta tuntuu.