Ballbusting

tiistai, 28 heinäkuu2020

Sanotaan, että maun mukaan värit. Ja me sanomme: ja seksiä. Eikä ole mitään henkilökohtaisempaa kuin ihmisen seksuaaliset mieltymykset. Seksin aikaan kukin ihminen pitää siitä mitä haluaa. On niitä, jotka nauttivat suuseksistä ja jotka seksuaalisesti onnelliseksi riittävät ja säästävät perinteisen lähetyssaarnaajan. Joitakin, jotka julistavat olevansa ehdottoman anaaliseoksen faneja, ja muita, jotka eivät puhu seksuaalisesti onnellisesti, jos he eivät tunne kivensä vääntyneitä tai murskattuja ja lyötyjä. Viimeksi mainitut ovat palloilun ystäviä, BDSM-universumille tyypillistä seksuaalista käytäntöä, joka koostuu periaatteessa kivun aiheuttamisesta miehelle sukupuolielintensä väärinkäytöksellä.

Termi ballbusting on tarkoitukseltaan riittävän selkeä. Muodostuneina sanoilla pallo (pallo) ja murtuminen (murtuminen), voimme helposti ymmärtää, että puhuttaessa pallojen puhkeamisesta puhutaan räjähtävistä palloista tai, jos haluat, palloista. Siten ballbusting olisi jollain tavalla ja määräyksessä seksuaalinen käytäntö, joka koostuu miehen pallojen puhkeamisesta. Toisin sanoen: väärinkäyttää hänen pallojaan.

Ballbusting sisältyy sadomasokistiseen seksuaalikäytäntöön , jota kutsutaan CBT: ksi tai, mikä on sama, Cock and Ball kidutus, toisin sanoen: kukon ja pallojen kiduttaminen. Tämä kidutus perustuu pääosin sukupuolielinten lyömiseen ja / tai supistamiseen. Toisin sanoen lyömällä, puristamalla tai kiertämällä miehet, jotka sanovat näistä toimista johtuvaa kipua, kokevat myös tietyn seksuaalisen nautinnon, joka voi saavuttaa (ja itse asiassa useissa tapauksissa saavuttaa) orgasmin.

Ne, jotka eivät ole yrittäneet palloilua, ihmettelevät usein, kuinka tietyillä miehillä on ilo tosiasiassa, että he kirjaimellisesti punnitsevat pallojaan. Psykologisen selityksen (ihmisen psyyke on hyvin monimutkainen) lisäksi voimme antaa fysiologisen selityksen. Kuulapuhaltelun aikana kehossa syntyy endorfiineja suurina määrinä. Näiden endorfiinien sukupolvi (syntynyt lievitetyn kivun lievittämiseksi) on sinänsä erittäin miellyttävä kokemus. Ja juuri tämä ilo on se, mitä ballbusting-ystävät arvostavat, jotka yleensä turvautuvat huoriin suorittaakseen tämän seksuaalisen käytännön.

Huorat ja ballbusting

Varotoimenpiteet ballbustingin harjoittamisessa

Tämänkaltaisessa yhdenmukaisessa käytännössä miesten anatomian tällaisten herkkien osien lyömisessä on välttämätöntä kipu luokitella. Kyse ei ole pelkästään pallojen lyömisestä tai niiden kiertämisestä niin kuin huomenna ei ole. Kuulapuhallus on tehtävä varoen, jotta se ei aiheuta vakavia vammoja. Seksi, kuten olemme tottuneet sanomaan, on saatu nautittavaksi (jokainen omalla tavallaan), mutta ei koskaan pääty sairaalahätätilanteisiin.

Palloa puhaltavaa rakastavan miehen kiveitä voidaan taputtaa, ryntää pienellä ruoskalla tai lyödä sauvalla; Ne voidaan polvillaan ja potkaista, mutta niitä ei voida (tai ei pitäisi) loukkaantua. CBT-käytäntöihin sisältyy niin potentiaalisesti tuskallinen toiminta kuin vahaleikkailu, sukupuolielinten piiskaaminen, lävistykset, virtsaputken pelaaminen, eroottinen sähköstimulaatio tai lievin kutin kidutus. Kumpi tekniikka valitaan harjoittamaan CBT: tä, sinun on valvottava niin paljon kuin mahdollista, kun pelataan palloja rynnävää peliä.

Yksi suurimmista ballbusting-määräyksistä, jonka mukaan intensiteettiä lisätään vähitellen. Itse asiassa mitä enemmän kipua ihminen saa, sitä innostuneemmaksi hän tulee. Ja jännitys ei aina tule yhtäkkiä. Sen lisääminen vähitellen on hyvä tapa valmistaa miehen sukupuolielimet kestämään kidutusta, jota hänen kumppaninsa kohtaavat häntä.

Jos vuoropuhelu kumppanin kanssa on aina välttämätöntä kaikissa seksuaalisuhteissa, ballbustin käytännössä tämä vuoropuhelu on välttämätöntä. Itse asiassa vuoropuhelu ja sopimus ovat välttämättömiä kaikissa BDSM-käytännöissä. Ilman liittoa ei ole BDSM: tä. Kaikesta, joka tehdään sen tai sadon laajuudessa, on oltava sovittu, ja peliin osallistuvien osapuolten on suostuttava siihen. On yksi asia esimerkiksi hyväksyä, että palloihisi osuu kämmenellä, ja aivan toinen asia, esimerkiksi että kumppanisi astuu niihin kenkällä tai ilman. Jos niin tapahtuu, se on tehtävä suostumuksellasi.

Saattajat ja ballbusting

Saattajat ja ballbusting

Jotkut saattajista, joita mainostetaan kaupungeissa kuten Madrid tai Barcelona, tarjoavat Ballbusting-harjoittelua , mutta eivät paljon, koska se on jonkin verran äärimmäistä seksuaalista käytäntöä ja sisältää tiettyjä riskejä. Ja on totta, että tytöt, vaikka he ovatkin niitä, joita me vulgaarisesti kutsumme huoraksi, eivät lopeta olemista naisiksi, vaan tarjoavat mieluummin pehmeämpiä asioita. Mutta älä epätoivo, jos haluat kokeilla Ballbusting saattajan kanssa, jos etsit löydät sen. Jos etsit sitä Sado- tai BDSM-etiketillä, harjoitat sitä varmasti ja puristat mielellään pallot.

Ja jätämme sen tänään, mutta seuraava artikkelemme on edelleen omistettu tähän seksuaaliseen käytäntöön.