Johdanto Tantraan

keskiviikko, 24 kesäkuu2020

On monia merkkejä, jotka kertovat meille ikääntyvän. Yksi niistä on tietysti alkaa kiinnostaa tantrista seksiä. Kuten meille on kerrottu, että se on jotain vitun tyynyttä tyyppiä, emmekä enää ole minkään fyysisen jätteen mukaan (vittua joko), koska aloimme ihmetellä häntä.

Tantrinen seksi meille kerrotaan ihmettelevän: että tantrinen vitun on vitun niin pitkään, että tantrisen seksin ansiosta voimme kokea orgasmin nautinnon, mutta ilman kummitusta, että tuntuu olevan täyttynyt tantrisen jauheen jälkeen ... Mitä siellä on oikeasti kaikessa ja mikä ennen kaikkea tantrinen seksi? Tässä artikkelissa yritämme antaa vastauksen tähän kysymykseen.

Kun puhumme tantrisesta seksistä, puhumme seksuaalisuuden nauttimistavasta, joka ylittää sukupuolielinten. Sukupuolielinten huomioiminen vitun ollessa hieno, epäilemättä, mutta nautinto voi olla paljon voimakkaampaa, kun ne myös hoitavat ja stimuloivat muita kehon osia. Meillä on useita erogeenisiä vyöhykkeitä, jotka ovat hajallaan kehossa, ja yleensä unohdamme ne seksiä käydessään. Tantriseen vittuun sisältyy suuressa määrin näiden muiden alueiden huomioiminen ja niiden stimulointi huolellisesti ja eroottisella tarkoituksella. Tätä hoidetaan suurelta osin esimerkiksi tantrisella hieronnalla. Puhumme siitä myöhemmin.

Tantra

Tantran käsite

Tähänastisen sanomme perusteella voisimme ajatella, että tantrinen seksi on jollain tavalla seksuaalinen tekniikka. No ei. Tantrinen seksi on paljon enemmän. Se on yksinkertaisesti osa (tärkeää, kyllä) idästä peräisin olevaa elämäfilosofiaa, jota kutsumme Tantraksi.

Tantralla on takana useita tuhansia vuosia, ja se on tapa olla maailmassa, tapa elää. Tämä tapa ymmärtää elämää, joka on Tantra, perustuu neljään pilariin: omaksumisen hyväksymiseen, siihen, että ollaan läsnä maailmassa siihen kiinnitetyillä viidellä aistilla, kykyyn ilmaista mitä tuntuu ja henkilökohtaisen tasapainon saavuttaminen ollakseen sopusoinnussa muiden ja maailman kanssa.

Kuten näemme, Tantran omaisella on enemmän murua kuin miltä alun perin voi näyttää. Joten nauttiaksesi siitä ihanasta seksistä, joka näyttää tantriselta seksiltä, sinun on ensin suoritettava henkilökohtainen nollaus. Jotenkin meidän on ohjelmoitava itsemme uudelleen voidaksemme nauttia siitä seksuaalimuodosta, joka on meille kerrottu niin miellyttävää ja rikastuttavaa.

Erilaisten rentoutumis- ja meditaatiotekniikoiden, jotka ovat käytettävissämme, pitäisi auttaa muuttamaan henkistä siruamme. Kun olemme tehneet sen, kun olemme hyväksyneet itsemme ja hyväksymme muut, kun tiedämme kuinka nauttia jokaisesta hetkestä laittamalla siihen viisi aistiasi, kun tunnemme olevan sopusoinnussa ympärillämme olevan kaiken kanssa, voimme naida tantrisella tavalla ja poista kaikki nautinnot ja hyödyt, jotka ovat saatu tantrisen sukupuolen harjoittamisesta.

Tantra Madrid

Mikä on tantrinen sukupuoli?

Jotta ymmärrämme tätä vitun ja nautinnon tapaa, on välttämätöntä unohtaa genitaalisuus ja, omituisen kyllä, orgasmi. Liian odottelemalla orgasmia, unohdamme viljellä nautintoa. Kun etsit orgasmia hinnalla millä hyvänsä, monta kertaa maksamme hinta on itse nautinnon hinta. Jahtaamalla orgasmia, menetämme vivahteet ja ilot. Kiireessä cum, unohdamme, että seksi voi olla paljon nautinnollisempaa.

Tantran mestarit suosittelevat kiinnittämään enemmän huomiota suukkoihin ja hyväilyihin. Esimerkiksi ilme voi olla erittäin rohkaiseva. On kiimaisia ulkonäköjä, jotka asettavat paljon ja jotka ovat joskus parempia kuin monet rutiininomaiset hyväilyt.

Nauttia tantrisesta seksistä ja nauttia kaikista sen nautinnoista on vapautettava jännitteistä ja tabuista. Meidän on voitettava se, mikä estää meitä. Jos haluamme maistaa kaikki tantrisen sukupuolen vivahteet, meidän on naida vapaasti kaikkien aistien valtaa. Kumppanimme (ja omamme) valitusten kuuleminen, nauttiminen itsestämme, kun nuollamme toisiamme, nuuskimalla kehomme, hyväilemällä itseämme, keskittymällä etenkin erogeenisillä vyöhykkeillä oleviin hyväillemme ... kaikki tämä on osa tantrista vitun ja kaikki tämä auttaa meitä nauttimaan paljon enemmän seksuaalisuudestamme. Ja kaikki tämä on tehtävä ilman kiirettä. Tantrinen seksi voi olla monia asioita, mutta kumpikaan niistä ei liity kilpailuun orgasmiin. Tulee aika tulla. Toistaiseksi nauti tien.

Tantrinen sukupuoli

Tantra ja saattajat

GirlsBCN: llä meillä on paljon saattajia sekä Barcelonassa että Madridissa, jotka tarjoavat Tantra-palvelua. Löydäksesi ne, voit siirtyä tarkennettuihin hakuihimme tai erikoistuneisiin hakuihimme Tantra Barcelonassa ja Tantra Madridissa . On tärkeää, että kun valitset saattaja-tyttö, hän selittää sinulle, kuinka hän tarjoaa mainittua palvelua, tai selittää hänelle ideasi, jotka sinulla on. On yleisiä prostituoituja, jotka ovat erikoistuneet tantriseen seksiin, mutta sinun on tiedettävä kuinka etsiä hyvin, koska jotkut ovat aivan uusia aiheeseen. Tietojemme mukaan meillä on Gironassa ilmoitettu riippumaton saattaja, joka hallitsee Tantran tekniikoita, hänen nimensä on Lydia . Ota yhteyttä häneen, jos voit matkustaa Gironaan, koska kokemus on sinulle varmasti loistava.

Tantra Barcelona