Kaksipuolinen ja kolmikko, sukupuoli kolmen ihmisen välillä

torstai, 11 kesäkuu2020

Vittu kaksi naista kerralla. Mitä ihminen ei ole koskaan uneksinut siitä? Kaksipuolisuus (kuten tätä seksuaalista käytäntöä kutsutaan) on yksi yleisimmistä mielikuvituksista. Tästä syystä monet ylelliset saattajat ja prostituoidut tarjoavat palveluidensa joukossa tätä yksinoikeutta tarjoavaa seksuaalipalvelua. Aiomme omistaa tämän artikkelin hänelle, jossa aiomme puhua dupleksista, naisten ja miesten harjoittamista triojen erilaisista käytännöistä ja siitä, kuinka heitä voidaan harjoittaa takuiden avulla.

Triotyypit

Yksi perinteisistä tavoista kutsua duplexia on ollut trio tai menage à trois . Mutta triossa on monia mahdollisia yhdistelmiä. Suurin osa miehistä unelmoi miehestä jakamaan sänky kahden naisen kanssa. Tätä trion muotoa kutsutaan nimenomaisesti duplekseksi, mutta kahden miehen ja yhden naisen välillä on myös menage-troisia, kolmen naisen välisiä trioita ja tietysti kolmen miehen kolmioita.

Lesbot ja homoseksuaalit saavat vain kiusallista ja kiimaista ajattelua edellisessä kappaleessa esitetyistä kahdesta viimeisestä kolmen muodosta. Biseksuaalit puolestaan kykenevät haaveilemaan kolmosta ja pistämään päätään ajatellessaan häntä, ymmärretäänkö se yhdistelmänä hänen ja kahden naisen välillä vai ymmärretäänkö se kahden miehen ja yhden naisen yhdistelmäksi. Osallistumalla tähän viimeisen tyyppiseen trioon, biseksuaali-ihminen voi olla vuorovaikutuksessa seksuaalisen kolmion molemmin puolin.

Biseksuaali, joka osallistuu kolmen hengen ryhmään, joka koostuu kahdesta miehestä ja yhdestä naisesta, voi esimerkiksi läpäistä naisen anaalisesti tai vaginaalisesti ja toisen kolmion miehen tunkeutua samanaikaisesti. Tai voit suorittaa fellatio-pelikaverisi samalla kun imetään naisen kolmikko. Jos lopetat ajattelemisen, tämäntyyppisissä miesten à troisissa voi esiintyä monia yhdistelmiä.

Sinun ei todellakaan tarvitse olla biseksuaali osallistuaksesi kolmikkoon kahden miehen ja yhden naisen välillä. Tietysti: jos olet selvästi ja päättäväisesti suora, sinun on oltava varovainen harjoittaessasi tämän tyyppisiä trioita. Kuten vanhassa vitsissä sanotaan: organisaatio, kiitos; organisaatio!

Vain siksi, että suora mies haluaa tai haluaa jakaa naispartnerinsa sängyssä toisen miehen kanssa, ei tarkoita, että hän voi hyväksyä tuntemaan toisen miehen ruumiin kosketuksen. Toisin sanoen, että mies voidaan herättää ja hän voi nauttia tunkeutumisesta naiseen takaapäin anaalisesti tai emättimen kautta ja nähdä, kuinka samaan aikaan nainen puhaltaa toista miestä, joka osallistuu kolmioon. Mitä tuo suora mies ei esimerkiksi pysty millään tavalla kantamaan, on se, että toisen uroksen kukon kärki hierou mitä tahansa kehon osaaan.

Kaksipuolinen palvelu

Dupleksista puhuminen on välttämätöntä, että perusoletus täyttyy: että siihen osallistuvat kolme osaa (eli kaksi naista ja mies) ovat ehdottomasti ja yksiselitteisesti heteroseksuaaleja. Toisin sanoen naisten ei pitäisi houkutella tekemään sitä toisilleen. Jos laitat sen naiselle, kun hän syö kaiken menage-housun seuralaiselle, osallistut kolmioon, mutta ei kaksipuolisesti.

Dupleksissa, jotta se voisi olla, siihen osallistuvien naisten välillä ei saa olla vuorovaikutusta. Dupleksiin osallistuvat naiset tarjoavat yksinomaan ja yksinomaan nautinnon miehelle, joka osallistuu kyseiseen kolmioon, ja saadakseen kaiken nautinnon, jonka hän pystyy tarjoamaan kahdelle naiselle, joiden on monissa tapauksissa oltava huoraa. lainata tällaiselle käytännölle.

Kun puhutaan duplekseista, voidaan puhua kahdesta modaliteetista. Yhdessä heistä mies tunkeutuu yhden naisen läpi ja antaa toiselle suuseksiä. Toisessa kaksi naista syövät samanaikaisesti miehen sukupuolielimiä. Epäilemättä se, että monet miehet haluavat, kuinka kahden naisen kieli kulkee hänen peniksensä läpi ja nuolla hänen kiveksensä, on jotain, jota monet miehet haluavat. Ja se on yksi hienoista nähtävyyksistä, jotka miehet löytävät tässä seksuaalisessa käytännössä.

Kolmen kimppa saattajien kanssa

Kolmikko palvelut saattajien kanssa

Barcelonassa ja Madridissa on mainostettu monia saattajia, joilla on ystäviä, joilla on yhteinen ammatti ja joskus asiakkaita ja sänky, koska he tarjoavat trioita rohkeille ja ilkeille miehille. Monien heistä on otettava sininen pilleri pysyäkseen, sen on tyydytettävä kaksi naista samanaikaisesti ja tämä vaatii paljon energiaa. Mutta on myös ystäviä, jotka ovat sellaisia kollegoja, joilla on ylellinen huora illalla. He kutsuvat yrityksemme tyttöjä ja tarjoavat heille mahdollisuuden vitun kahta miestä samanaikaisesti. Kaikki eivät selvästikään ole samaa mieltä, mutta verkkosivustollamme on hyvin seksuaalisia naisia, jotka pääsevät mielellään ja juhlat voivat olla ikimuistoisia. Vaikka yksi heistä tekee fellatioa toisessa, hän vittuile häntä nelinlakaisesti, yksi kolmistojen klassikoista. Mutta jos tyttö rakastaa voimakkaita tuntemuksia ja myös miehet, he voivat tunkeutua häneen sekä anaalisesti että emättimen kautta samanaikaisesti. Kuten aiemmin totesimme, tämä vaatii paljon koordinointia ja melko monimutkaisia asentoja. Lyhyesti sanottuna sinun on annettava itsesi viedä seksuaalisen inspiraation avulla tehdäksesi seksiistunnosta vertaansa vailla, siihen on materiaalia ...