Yöelämä Madridissa, varapuheenjohtaja ja paljon juhlia

sunnuntai, 08 maaliskuu2020

Monta vuosikymmentä sitten Madrid ansaitsi hyvin ansaitun maineen kaupungina, joka on tehty nautinnoksi, juhlimiseksi, varapuheenjohtajaksi ja yöelämäksi. Niinkin paljon kuin melankolian ajamat päättäjät määrätään, Madridin yöelämä ei syntynyt kuuluisan Movidan, vastakulttuurisen, rento ja hieman provosoivan liikkeen, joka siirtymäkauden ensimmäisinä vuosina vallannut pääkaupungissa juhlatilat, cocktailbaarit, diskot, radioasemat, fantsiinit jne. Ei: Movida ei synnyttänyt Madridin yöelämää; Madridin yöelämä oli olemassa jo aiemmin. Ehkä se oli aina olemassa.

Kuten kaikissa suurissa maailman pääkaupungeissa, myöskään Madridissa elämä ei pysähtynyt eikä pysähty, kun aurinko laskee Portugalin maiden yli. Päinvastoin: kun aurinko laskee, elämä Madridissa näyttää tulevan poreilevaksi. Tämä tapahtui jo esimerkiksi viime vuosisadan alussa. On romaaneja, jotka puhuvat siitä. Ja maalauksia. Esimerkiksi Salvador Dalí teki piirustuksia, joissa hän yritti valloittaa kahdenkymmenenluvun alkupuolella trendikkäiden tavernien, kahviloiden ja baarien ilmapiirin, jotka tuolloin räjäyttivät Madridin yöelämää.

Tämä vilkas yöllinen ilmapiiri jatkui toisen tasavallan vuosina ja, vaikka se saattaa vaikuttaa päinvastaiselta, myös Francon diktatuurin aikana. Ja se on, että baarit ja uhkapelit Madridissa eivät avanneet vain 50-luvun yötä ja yksinomaan siten, että Ava Gardner kasvatti myyttiään juhlimaan juomista ja ihmisen syöjää, ei. Madridin baarit ja uhkapelit avattiin suurelle joukolle ihmisiä, jotka muuttivat Madridin yöt värikkäiksi ja leikkisiksi hopeakengiksi, jotka pakenivat frankolaisuuden harmaudesta. Madridin yön aikana herrat ja flamenkot sekoittivat vakiintuneita taiteilijoita ja pyrkiviä taiteilijoita, estraperlo-rikastettuja liikemiehiä ja ystäviä lasisukkilla ja ylläpidetyllä lattialla. Ei mitään parempaa kuin noiden aikojen Madridin yötä, jotta voitaisiin tarkistaa, kuinka pakollisen katekiisin ja lähes ikuisen paaston aikana ihmiset etsivät omia tilojaan tehdäkseen hiukan leikkauksen hihoista niille, jotka yrittävät kertoa heille, miten ja milloin he voivat pitää hauskaa.

kuumia nuoria tyttöjä Madridissa

La Movida antoi Madridin yölle punkin, rovan ja vastakulttuurin ilmaa ja muutti siitä referenssikeskuksen yötä varten monissa kaupungeissa. Lontoon ja Amsterdamin ilma ilmestyi Madridin yöelämän läpi, ja Movidasta tuli jotain vapauden verhoa, joka otti ranskalaisuuden viimeisen tuhkan ja teki Madridista koko maan yöelämän viitekeskuksen. Jotkut sanovat, että kaikki tuo movida-aukko oli vain muotia ja että sen jälkeen kaikki oli sama kuin ennen Madridin yönä. Että se palautti sen kastizoksi, menemme. Ja vakuuttaa se, että on syntiä epäoikeudenmukaisuudesta Madridin yöelämän upealla monipuolisuudella ja monimuotoisuudella.

Ja onko se, että jos Madridia kutsutaan "Euroopan yön pääkaupungiksi", se ei ole haju. Madridin yöelämästä puhuminen tarkoittaa loputtoman määrän vapaa-ajan tarjousten tarjoamista kouralliselle kaupunginosalle, joiden kuuluisuus ylittää itse Espanjan pääkaupungin rajat. Nimistä kuten Malasaña, Chueca, La Latina tai Princesa on tullut väistämättömiä vierailukohteita kaikille niille, jotka haluavat tietää Madridin yöelämästä.

Madridin yöelämässä on tarjolla vapaa-ajan tarjous kaikenlaisten ihmisten tarpeisiin, jotka haluavat nauttia yöstä Espanjan pääkaupungissa.

Niiden, jotka haluavat etsiä viimeisiä kaikuja siitä, mikä Movida oli, ja kulkea liikkeen luonnollisella alueella, on kuljettava Malasañan kaduilla. Kahdeksankymmentäluvun esteettisyys vallitsee edelleen monissa Malasañan tapahtumapaikoissa. Disko-pubit, kuten La Vía Láctea, Penta tai TupperWare tai Madrid Me Mata -baari, cocktailbaarit, terassit ja musiikkipaikat, joissa on maanalaisia pyrkimyksiä ja joissa toistetaan uudestaan rock-, punk- tai indie-musiikin historiallisia teemoja. Pop tekee Malasañasta välttämättömän naapuruston nauttiaksesi Madridin yöelämästä.

La Latina voi esimerkiksi pudottaa niitä, jotka haluavat löytää hyvän valikoiman ravintoloita ja tapas-baareja. Sieltä löytyy perinteinen Casa Lucio ja sen kuuluisat tähdellä merkityt munat, mutta myös hyvä kourallinen ravintoloita ja loputon määrä tapas-baareja, jotka ovat hajallaan Plaza de la Cebadan tai La Pajan ympärillä tai kaduilla, kuten Cava Alta, Cava Baja, Toledo, Calatrava tai Humilladero. La Latina on kuuluisan teatterin naapurusto, joka kantaa nimeään, Berliinin kabaree ja flamenco-tabulao Corral de la Morerían arvostuksella ja maineella.

Madridin yhteystiedot

Yhdessä Malasañan ja La Latinan kanssa Princesa on yksi Madridin jo aktiivisen yöelämän aktiivisimmista alueista. Miksi? Koska siinä on monia korkeakouluja ja monia yliopistoja. Toisin sanoen: koska se on alue, jolla asuu monia nuoria. Ja nämä nuoret ravitsevat Prinssan yöelämäkeskuksia elinvoimalla. Prinssassa monet Madridin nuoret nauttivat hauskaa yöllä, jotka voivat ruokailla missä tahansa alueen monista baareista, tavernoista ja pikaruokaketjuista ja lopettaa yön siirtämällä luurankoa suuressa Sala Marco Aldany -kerhossa (ihanteellinen ystäville talon) tai sen sivukonttoreissa Pirandello I ja Pirandello II, että yöllä heistä tulee muurahaisia nuoria, jotka haluavat nauttia Madridin yöelämästä. Yhdessä heidän kanssaan, esimerkiksi La Sal, Kissat, Mamá no lo saber, La Dama tai TNT, paikat, joissa voit kuunnella musiikkia talosta rockiin, raskaaseen tai punkkiin ja hengittää yöelämää Princesa-alueelle .

Jos Princesa on alue, johon perinteisesti liittyy yöelämä suurelle osalle Madridin nuorista, Chueca on nimi, joka on toistaiseksi ollut yhteydessä homo- ja lesboympäristöön. Tanssiklubeja, rentouttavia terasseja, kuten Hotel Room Mate Óscarin tai Mercado de San Antónin yökerhoja, yökerhoja ... Chuecan yöelämäntarjonta on laaja, samoin kuin ns Madrid de las Letras, ts. sen alueen, jossa muun muassa Cervantesin, Quevedon, Góngoran tai Lope de Vegan kuva-aineiston kirjoittajat asuivat. Sieltä löydät todennäköisesti nuoria tyttöjä, jotka haluavat pitää hauskaa seksiä.

Madrid de las Letras on alue, jossa baareja ja majataloja on edelleen runsaasti ja joilla "yöelämä" on erittäin miellyttävää. Se, että suurin osa sen kaduista on jalankulkijoita, tekevät tästä Madridin alueesta ihanteellisen alueen kävelylle ja nauttimiseen sen tilojen tarjoamasta monipuolisesta musiikista. Paikoissa, kuten Café Central, Fídula, Populart, Cardamomo tai Carbones 13, voit maistaa erinomaisia jazz-, blues-, soul-, flamenco- tai musiikkisessioita lähempänä tavallista popia. Näissä osissa on helppo nähdä hienostuneita naisia , joiden kanssa on hyvä keskustella.

naiset vittuaan Madridissa

Kuten huomaat, Madridin yöelämällä ei ehkä ole loppua. Ja on niin, että Madridin yöelämä ei lopu näihin lähiöihin. Esimerkiksi Salamancan alueella on tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta. Esimerkiksi Serrano 41-diskossa tai Office-diskobaarissa voit nauttia house-, funky- tai pop-musiikista Madridin valitun naapuruston valitussa ilmapiirissä. Lavapiés-naapurusto on toisin kuin se ja toimii symbolina siitä, kuinka Madridin yöelämä voi vaihdella. Monikulttuurinen ja monietninen Lavapiés on ihanteellinen paikka nauttia illallisesta eksoottisten makujen kanssa Libanonista, Marokosta, Egyptistä, Syyriasta, Intiasta, Senegalista ...

Kuten huomaat, mahdollisuuksia nauttia Madridin yöelämästä ei ole puutetta. Siksi emme anna sinun tylsää yöllä Madridissa. Älä epäröi, yö on pitkä ja luettelo Madridissa olevista yhteystiedoista on erittäin pitkä.