Silmiinpistävimmät fetisit

perjantai, 05 kesäkuu2020

Tämä on kolmas artikkelimme, jonka omistamme fetisisteille ja heidän fetismeilleen, ja jatkamme tällä kertaa fetisssejä. Edellisessä artikkelissa luetellut ovat yleisimpiä fetismejä. Katsotaanpa nyt löytämämme valtavan määrän fetiskejä, joista jotkut kaikkein silmiinpistävimmät.

  • Somnofilia : Jännitystä tekemällä se henkilön kanssa, joka nukkuu tai ainakin teeskentelee nukkuvan.
  • Clismafilia : Jännitys ja ilo, joka saadaan lisäämällä nesteitä peräaukkoon. Tämän tyyppiselle fetisistille muutamat asiat ovat yhtä miellyttäviä kuin hyvä peräruiske.
  • Akrotomofilia : Seksuaalinen mieltymys henkilölle, jolla on amputoitu raaja. Näille fetisisteille mikään ei ole kiinnostavampaa kuin hyvä kanto.
  • Koprofilia : Jännitys haistettaessa , koskettamalla ja äärimmäisissä tapauksissa maustettaessa ulosteita. Jälkimmäistä loogisesti emme suosittele, koska se voi olla vakavien infektioiden lähde. Jokainen, joka kokee tämän fetissin, voi olla innoissaan nähdä, kuinka henkilö rypistää.
  • Urolofilia : Tässä tapauksessa fetissi on virtsaa. Urolofiilit nauttivat kultaisesta sateesta erityisellä tavalla. Virtsaaminen tai virtsaaminen toisille on heille melkein uskonnollinen kokemus. Jopa kusta heihin voi olla jopa erityisen jännittävää.
  • Mekofiilia : Seksuaalinen jännitys, joka syntyy katsomalla koneita, moottoripyöriä, autoja jne.
  • Spektrofilia : Nämä fetisistit nauttivat erityisesti peilien läsnäolosta paikassa, jossa he omistautuvat seksin nautintoihin. Nämä fetisistit voivat nauttia itsestään erityisellä ja unohtumattomalla saattajatoimistolla tai joidenkin naisten yksityisissä huoneistoissa, joissa on helppo löytää tiloja ja huoneita, joissa on tällaiset peilit.
  • Salirofilia : Tämäntyyppinen fetisismi liittyy likaan. Kun menee ulos, hän ei halua naida puhtaan tytön kanssa tai puhtaassa paikassa. Sikainen ja likainen innostaa tämäntyyppistä fetissiä.

Huora fetisistille

Kuten näette, olemassa on monenlaisia fetisistejä. Tunnistatko itsesi jokaisessa heistä? Onko sinulla ollut mahdollisuus nauttia fetisistäsi? Jos vastauksesi on kyllä, onnittelut. Jos ei, haluatko kokea sen? Voit tehdä seksuaalisuudesta rikkaamman ja nautinnollisemman. Jotkut kaupunkisi kauneimmista ja yksinoikeimmista huoreista voivat auttaa sinua, etenkin Barcelonassa ja Madridissa, koska pienemmissä kaupungeissa ei ole niin paljon ammattilaisia ja meidän on pidettävä mielessä, että kaikki tytöt eivät lainaa tätä tyyppiä harjoittelu, pikemminkin vähemmistö. Etsi verkkosivustoltamme suodattimia tai pikahakua ja ota yhteyttä palveluun, joka tarjoaa kyseisen palvelun ja tekee sinusta kiusallisemman. Huomaat, että mitä enemmän narttua hän on, sitä paremmin tulet kuluttamaan sen ja vähemmän esteitä hän asettaa seksuaalifantasioihisi. Olet varmasti ihanteellinen kumppani saavuttamaan käden korkeimmat nautinnon huiput.

Kiki, rakkaus on saatu aikaan

Tämän artikkelin päätteeksi haluamme suositella tätä Paco Leónin elokuvaa. On viisi paria, joilla jokaisella on erilaiset sukulaisuudet ja harvinaisimmat mahdolliset. Espanjan huumoriavaimessa nämä 5 tytäryhtiötä esiintyvät muun muassa:

  • Dacrifilia : Candela Peña, joka ei voi tulla raskaaksi, harjoittaa hyvin vähän seksiä miehensä kanssa. Eräänä päivänä, saatuaan huonoja uutisia, hän alkaa itkeä hämärtymättömästi, ja tämän tarinan päähenkilö saa hyvin kiimainen ja vittuile aviomiehensä kanssa kuin koskaan ennen. Mutta osoittautuu, että hän haluaa naida vasta kun hän näkee hänen itkevän ja hän tekee tarinoita miehensä aloittamiseksi itkemään, jotta he voivat seksiä.
  • Elifilia : Alexandra Jiménez brodeeraa sen tässä roolissa. Poistettu tyttö, kuuro ja parisuhteissa. Se tekee kankaiden kosketuksesta erittäin kiimaisia ja kustakin kankaasta riippuen se kuumenee tai onnistuu välttämättä altistumista.
  • Somnofilia : Täällä meillä on avioliitto, jossa onnettomuus on tapahtunut, nainen on halvaantunut onnettomuudessa. Aviomies tuntee edelleen suurta rakkautta häntä kohtaan, mutta vaimo tekee häntä seuraavan onnettomuuden takia vain halventaen häntä. Eräänä päivänä vahingossa nainen ottaa poikamiehen ja sitten hän käyttää sitä naida häntä. Hän rakastaa sitä, mutta hän ei halua naisen selvittävän, joten piikan avuliaisuudesta hän nukkuu hänet joka ilta ja pitää rakkaustarinansa nukkuvan naisensa kanssa.
  • Dendrofilia : Kahdellä nuorella ja kauniilla sisarilla on genetiikassa tietty taipumus filiaan ja yksi heistä on vihanneksia, puun halaaminen tai asioiden tekeminen kurkun kanssa ...
  • Hapraxofilia : Yksi aikaisemmista sisareista , vihannesten asettamisen lisäksi, juoksee myös mielihyvin, kun hän on vaarallisessa tilanteessa, kuten ryöstö. Hänen poikaystävänsä on järkyttynyt, mutta koska hän on kovasti rakastunut, hän asettaa ryöstön niin, että tyttö kiusaa. Jos tämä ei ole rakkautta ...

Somnophilia

Upea elokuva, epäilemättä. Ja toistaiseksi tämä artikkeli, jota sponsoroivat suosikkihuoramme Barcelonassa ja Madridissa. Heidän kanssaan tiedät, voit naida tai voit nauttia fetisseistäsi. Älä leikkaa itseäsi ja nauti täysin seksistä.

fetissejä