Nuru- tai lähitaisteluhieronta: mitä se on ja mitkä ovat sen edut

perjantai, 04 maaliskuu2022

Japanilainen kulttuuri on aina liittynyt läheisesti aisteista huolehtimiseen. Hänelle olemme velkaa yhden miellyttävimmistä ja hyödyllisimmistä eroottisista hieronnoista : nuru-hieronnan .

Tässä artikkelissa aiomme selittää, mitä nuru-hieronta on, miten se suoritetaan ja mitkä ovat sen suuret edut sitä saaville.

Mikä on nuru-hieronta

Jo tämän hierontatekniikan nimi antaa meille avaimet ymmärtää, mistä se koostuu. Termi Nuru tarkoittaa japaniksi "liukasta". Jos tällainen eroottinen hieronta saa tämän nimen, se johtuu siitä, että jollain niin liukkaalla kuin öljyllä on keskeinen rooli sen käytössä.

Juuri tämä öljy siis mahdollistaa ja tekee hierojan liikkeen aistillisemmaksi koko vartalollaan sitä vastaanottavan henkilön yläpuolella.

Nurua käyttävä ei käytä vain käsiään, vaan koko kehoaan varmistaakseen miellyttävämmän kokemuksen.

"Potilas", joka voi makaa paareilla tai sängyllä (toinen vaihtoehto on aina mukavampi), levitetään eteerisillä öljyillä ja sieltä eroottinen hieroja voi levittää niin sanottua kehosta - vartalohieronta .. Miten? Kuten aiomme selittää seuraavassa osiossa.

Nuru hierontaa

Miten kehosta kehoon -hierontaa sovelletaan?

Mikään laki ei määrää, kuinka tätä hierontatekniikkaa tulisi soveltaa. Ainoa välttämätön vaatimus niin tehdä on turvautua öljyihin. Sitten hieroja itse päättää koulutuksensa ja kokemuksensa perusteella parhaan tavan aloittaa hieroja.

Parasta joka tapauksessa on aina aloittaa istunto vihjailevalla yhteisellä suihkulla. Se on erinomainen tapa saada aistillisuus ja erotiikka nostamaan intensiivisyyttä pikkuhiljaa.

Kun valitset öljyä tai geeliä, kumpi valita? Ihmisten makut voivat olla hyvin erilaisia ja jokaisella voi olla omansa, mutta joka ei koskaan petä ja joka tarjoaa aina parhaat tuntemukset, on se, jonka koostumuksessa on aloe vera -uutteita .

Tämän tyyppinen öljy antaa erittäin pehmeän kosketuksen ja on samalla erittäin kosteuttava. Ja nesteytys, kuten näemme seuraavassa osiossa, on yksi tämän tekniikan suurista eduista.

Levittäen nuruöljyä potilaan kehon läpi, hieroja asetetaan potilaan päälle, jotta hän saa hellästi liikkuen tarjoamaan hänelle ihanan yhdistelmän rentoutumista ja nautintoa.

Hierojan suorittamat liikkeet ovat usein peräisin muinaisten tantristen ja thai-tekniikoiden kehityksestä. Niiden ansiosta hierotaan erilaisia kehon alueita, kuten vatsa, reidet, pakarat, rinnat, kädet, jalat, hartiat...

Tämän tekniikan aistillisuus saa monet parit käyttämään sitä seksuaalisen aktin alkuvaiheessa. Epäilemättä kehosta keholle on ihanteellinen tapa lämmittää tunnelmaa ja valmistaa paria intensiivisempään seksuaaliseen kohtaamiseen. Tämän harjoituksen aikana jokaisen osallistujan ihosta tulee eroottisen energian etuoikeutettu lähettäjä ja vastaanottaja (samaan aikaan).

Monet parit ovat ottaneet tämän käytännön seksuaalirutiineihinsa käytyään verkossa ja etsiessään nuru-hierontavideoita . Pohtiessaan, mitä Internet tarjoaa, he ovat oppineet soveltamaan tätä itämaista tekniikkaa.

kehosta vartaloon -hieronta

Nuru-hieronnan edut

Tämäntyyppisellä harjoituksella on monia etuja ja etuja niille, jotka nauttivat siitä. Niistä kaikista voimme korostaa seuraavia:

  • Se antaa uutta elinvoimaa pariskunnan elämään.
  • Auttaa kokemaan uusia tuntemuksia.
  • Auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi omalla ihollasi.
  • Parantaa tunneyhteyksiä.
  • Lisää merkittävästi henkilökohtaista hyvinvointia.
  • rentouttaa lihaksia
  • Kosteuttaa ihoa, josta tulee joustavampi. Tämä on mahdollista nuru-hierontageelin käytön ansiosta.
  • Auttaa vapauttamaan myrkkyjä.
  • Helpota stressiä.
  • Rentouta kipeitä tai jännittyneitä lihaksia.

Yhdessä kaikkien näiden etujen kanssa emme saa unohtaa yhtä pääomaa: eroottista kokeilua ja lisääntynyttä seksuaalista energiaa.

eroottiset hierojat

Missä voit nauttia nuru-hieronnasta?

Tämän tyyppisen herkän kokemuksen kokeminen kumppanisi kanssa on ihanaa. Mutta... entä ihmiset, joilla ei ole kumppania? Pitäisikö heidän luopua kehosta kehoon -hieronnan tarjoamasta poikkeuksellisesta nautinnosta?

Vastaus on ei. Sen vetovoima on niin suuri, että viime aikoina monet kylpylä- ja hierontakeskukset maassamme ovat sisällyttäneet sen palveluihinsa. Useimmissa niistä tarjotaan asiakkaille rentoutumisen ja nautinnon istunto ilman, että se välttämättä saavuttaa seksuaalista kohtaamista.

Jokaisella, joka haluaa nauttia nuru-hieronnasta Madridissa tai Barcelonassa , ei ole ongelmaa löytää salonki tai keskus, jossa kauniit ja kokeneet eroottiset hierojat tarjoavat haluttua palvelua. Epäilemättä se on erinomainen tapa unohtaa arjen ongelmat, arjen stressi ja virkistäytyä.

Ei turhaan, kun puhumme tämäntyyppisestä hoidosta, puhumme kokonaisvaltaisesta hoidosta, jossa herkkä yhdistetään henkiseen. Jotain epäilemättä tyypillistä itämaista.

hieronnan edut