Kiinalaiset pallot: mitä ne ovat, mihin ne on tarkoitettu ja miten niitä käytetään

tiistai, 18 tammikuu2022

Kiinalaiset pallot ovat varmasti yksi vaatimattomimmista eroottisista esineistä, mutta ne ovat myös yksi hyödyllisimmistä. Aiomme selittää miksi. Kun saat tietää, varmasti (jos olet tyttö) päätät saada joitain käsiisi mahdollisimman pian. Päinvastoin, jos olet poika, olemme varmoja, että sen ostaminen kumppanillesi vie hyvin vähän aikaa.

Tämä eroottinen esine koostuu kahdesta pallosta, jotka on liitetty toisiinsa ja jotka päättyvät merkkijonoon. Koska nämä kaksi palloa on tarkoitettu työnnettäväksi emättimeen, naru (kuten Tampax) auttaa poistamaan ne siitä. Näiden kahden pallon sisällä on pieni metallipallo.

Legendan mukaan Aasian keisari oli vastuussa tämän välineen syntymisestä. Hän toivoi, että hänen jalkavaimonsa olisivat täydellisesti voideltuja, kun hän väitti heidät, hän määräsi luomaan seksuaalisen instrumentin, joka palvelisi sitä. Tämän pyynnön tuloksena oli kiinalaisia palloja.

seksileluja

Mihin kiinalaiset pallot ovat?

Tämän instrumentin ensimmäinen tehtävä on vahvistaa emättimen lihaksia. Niitä käyttämällä emätin paranee, mikä lisää nautintoa seksisuhteista nauttiessa. Seksi on paljon parempaa hyväkuntoisilla lantionlihaksilla.

Orgasmit ovat pidempiä ja intensiivisempiä, ja lantionpohja on hyvin sävytetty ja vahvistettu. Lisäksi vältytään virtsankarkailulta ja seksuaalinen herkkyys, joka yleensä katoaa pitkän synnytyksen jälkeen, palautuu nopeammin.

Toinen tämän vaatimattoman seksileikin tehtävä on parantaa merkittävästi emättimen voitelua. Miten he saavat sen? Metallipallot saavat niitä sisältävät pallot liikkumaan emättimen sisällä, osumaan sen seiniin ja mikä lyhyellä aikavälillä parantaa alueen verenkiertoa. Tämä verenkierron paraneminen vaikuttaa suoraan ja positiivisesti voitelutasoon.

Kolmanneksi tätä seksilelua voidaan käyttää myös pariskunnille leikkimiseen. Niiden pukeminen ja riisuminen voi olla hyvä tapa pitää hauskaa ja nostaa parin lämpötilaa.

Esimerkiksi kauko-ohjattavat kiinalaiset pallot voivat olla hauskoja. Kaveri voi niillä "kiduttaa" tyttöään, kun tämä pitää niitä päällä ja molemmat ovat esimerkiksi illallisella ihmisten kanssa, perhejuhlissa, elokuvissa, museovierailulla...

seksilelu

Mikä koko, paino ja materiaali valita?

Kiinalaisten pallojen koko ja paino ovat yksi suurimmista epäilyksistä, joita niitä ensimmäistä kertaa käyttävillä naisilla on aina. Kerromme näille naisille, että yleisin koko on halkaisijaltaan 35 mm. Pienempiä malleja on esimerkiksi tytöille, jotka eivät ole vielä synnyttäneet, tai naisille, jotka jostain syystä pitävät parempana.

Tärkeintä tämän tyyppistä tuotetta valittaessa on valita koko, joka pysyy hyvin eikä putoa. Siksi aluksi on suositeltavaa valita suurempikokoiset ja vähemmän painoiset pallot. Kun alue on harjoiteltu, etsitään painavampia palloja.

Materiaalin suhteen seksologien ja seksuaaliterapeuttien suosittelemat ovat silikoni- tai lääketieteellisen luokan ABS/PC. Sen hypoallergeeninen luonne on tae hygieniasta. Näistä kahdesta materiaalista valmistetut eroottiset lelut eivät aiheuta dermatologisia muutoksia tai ärsytystä.

Kaksi materiaalia, joita tulee välttää, ovat muovi ja lanka. Sekä toinen että toinen voivat sisältää bakteereja.

eroottinen lelu

Miten niitä käytetään?

Kun tiedät sen toiminnot ja ostamasi laitteen ominaisuudet, kysyt varmasti itseltäsi: kuinka käyttää kiinalaisia palloja?

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee olla selvää käyttäessäsi niitä, on, että kuten kaikkia seksileluja, jotka on tarkoitettu emättimeen työnnettäväksi, niitä tulee käyttää hyvällä voiteluaineella .

Markkinoilta löytyy monenlaisia intiimiliukuaineita , mutta suosittelemme aina vesipohjaisten liukasteiden käyttöä. Silikoneja ei suositella yksinkertaisesta syystä. Yleensä tämän tyyppiset seksituotteet valmistetaan silikonista (ne ovat ainakin suosituimpia). Ja yksi intiimin voitelun laeista kertoo meille, että silikonivoiteluaineita ei saa koskaan käyttää samasta materiaalista valmistettujen aikuisten lelujen kanssa.

Kun valitset oikean voiteluaineen, laitamme sitä muutama tippa ensimmäisenä esiteltävän kiinalaisen pallon päähän. Tätä varten tytön on löydettävä itselleen parhaiten sopiva asento: istuen, seisoen, kyykkyssä... Sitä jokaisen makuun.

Kun tyttö on asetettu sisälle, hänellä on tunne, että pallot putoavat. He eivät. Miksi? Koska emättimen seinämät supistuvat. Ja juuri siihen pyritään tätä pientä lelua käytettäessä. Tämä emättimen seinämien supistuminen on juuri harjoitus, jota harjoitetaan tätä laitetta käytettäessä. Sen avulla lantionpohja vahvistuu.

Tämän vaikutuksen lisäämiseksi on vältettävä koko ajan istumista tai makuulla. Kävely, liikkuminen tai yksinkertaisesti seisominen on paras tapa tehostaa tämän upean laitteen vaikutusta.

Kuinka monta kertaa viikossa sinun täytyy tehdä tällaista harjoitusta kiinalaisilla palloilla ? Kaksi tai kolme kertaa pitäisi riittää. Niitä ei myöskään tarvitse käyttää joka päivä. Loppujen lopuksi tämä on fyysistä harjoitusta, eikä minkäänlaista fyysistä harjoitusta pidä käyttää väärin. Loppujen lopuksi sen väärinkäyttö voi johtaa lantion lihasten ylikuormitukseen, jäykkyyteen ja äärimmäisissä tapauksissa vammoihin.

Kun harjoitus on suoritettu, sinun tarvitsee vain vetää narusta, pestä ne kunnolla (vesi ja neutraali saippua yleensä riittää) ja varastoida ne asianmukaiseen kanteen kun ne ovat täysin kuivia.

kiinalainen pallo