Asianajajan tarjoamat lakipalvelut seksityöntekijälle

keskiviikko, 24 marraskuu2021

Kukaan ei voi kuvitella nykymaailmaa ilman lakimiehiä . Oikeuksia käydään päivittäin kaikissa maailman tuomioistuimissa ja kaikilla lain aloilla. Päivittäin ei ole pulaa laittomasti irtisanotuista työntekijöistä, murhaajista, joiden syytteet ovat selkänsä takana, valkokaulusvarkaita ja naapurivarkaita, saastuttavia yrityksiä ja veropetoksia, korruptoituneita poliitikkoja ja poliiseja, jotka antavat itsensä kiusatuksi. pimeä puoli, maahanmuuttajat, jotka tarvitsevat neuvoja oleskeluluvan saamiseksi ja liikenneonnettomuuden uhrit, jotka vaativat korvauksia, eronneista ja eronneista henkilöistä, jotka taistelevat elatusapujen määrästä ja hoidetuista henkilöistä, jotka tuntevat olevansa hallinnon pahoinpideltyjä... JA Tietenkin on olemassa ei myöskään ole pulaa seksityöntekijöistä, jotka syystä tai toisesta tarvitsevat asianajajan neuvoja, edustusta ja puolustusta.

Miten lakimies voi auttaa seksityöntekijää? Useissa asioissa. Lainaamme joitain korostettuamme jotain, mitä kaikki eivät tiedä ja jotka kaikkien lakimiesten, lakimiesten, juristien, poliitikkojen jne. tulisi ottaa huomioon. jotka kannattavat ja puolustavat prostituution poistamista tekemättä eroa seksityöntekijöiden välillä, jotka ovat seksityöntekijöitä omasta tahdostaan, ja niiden välillä, jotka ovat seksityöntekijöitä, koska joku hallitsee ja käyttää heitä hyväkseen.

Haluamme korostaa seuraavaa: asianajajien alkuperä (ainakin muinaisessa Kreikassa) on oikeudenkäynnissä prostituoitua vastaan. Selitämme sen sinulle alla.

Juridiset palvelut

Ensimmäinen kreikkalainen asianajaja, prostituoidun puolustaja

Asetukaamme henkisesti muinaiseen Kreikkaan. Puhumme neljännestä vuosisadasta ennen C. Tuohon aikaan lakimiehet olivat kiellettyjä. Tuomarit pelkäsivät, että taitava puhuja vietteli heidät oikeudessa. Siksi miesten oli puolustettava itseään, kun heitä syytettiin jostain. Naisten päinvastoin oli valittava puhuja puolustaakseen itseään suositun valamiehistön edessä, joka tuomitsi syytetyt ja syytetyt mistä tahansa rikoksesta.

Totuus on, että kun työntö tuli työntämään, monet miehet, jotka eivät olleet varmoja puheestaan, palkkasivat laillisten logojen palvelut. Näistä tuli suora edeltäjä sille, mitä lakimiehet nykyään ovat. He kirjoittivat puheen ja heidän asiakkaansa opettelivat sen ulkoa paljastaakseen sen tuomaristolle, jonka nimi oli Aerópago.

Asia, johon viittaamme, on Phrynen tapaus. Kuka oli Phryne? Kaunis Hetaira . Eli: luksusprostituoitu, saattaja, laadukas seksityöntekijä. Sinun rikoksesi? Phryneä syytettiin "jumalattomuudesta". Toisin sanoen: ei kunnioita jumalille kuuluvia rituaaleja. Erittäin antelias rikos. Yksi vakavimmista, mitä siinä yhteiskunnassa voidaan tehdä.

Syytösten edessä Phryne pyysi apua ystävältään ja rakastajaltaan Hyperidesiltä, joka oli yksi tämän hetken parhaista puhujista.

Hyperidesin puhe ei liikuttanut tuomaristoa, ja puhujan täytyi turvautua viimeiseen epätoivoiseen yritykseen välttääkseen Phrynen tuomion: hän käytti hyväkseen sitä, että tämä oli pukeutunut hyvin kevyesti, veti hänen vaatteensa ja jätti hänet alasti oikeuteen. Riisuttuaan hänet Hyperides kysyi tuomaristolta: "Olisiko reilua riistää maailmalta Phrynen kauneus, joka on samanlainen kuin jumalatar Afroditen, rakkauden jumalattaren, kauneus.

On sanomattakin selvää, että Hyperides sai asiakkaansa vapauttavan tuomion ja hänestä tuli historian ensimmäinen lakimies, joka puolustaa seksityöntekijää . Monia vuosisatoja myöhemmin, jo 1800-luvulla, ranskalainen taidemaalari Jean-Léon Gérôme edusti tätä tuomiota maalauksessa.

Hyperidesin toiminnan myötä siemen kylvettiin, jotta myöhemmin Roomassa syntyisivät ensimmäiset varsinaiset asianajajat. Siitä lähtien asianajajat ovat useaan otteeseen puolustaneet seksityöntekijöiden oikeuksia.

Phryne asianajaja Kreikka

Seksityöntekijöiden oikeusapua koskevat tapaukset

Friné ei todellakaan ollut viimeinen seksityöntekijä, joka tarvitsi asianajajan apua . Tällä hetkellä monet tarvitsevat jostain syystä asianajajan apua.

Tämän oikeusavun tarpeen tietävät järjestöt ja yhdistykset, joiden päätavoitteena on puolustaa seksityöntekijöiden oikeuksia . Siksi monilla näistä yhdistyksistä on oikeudellisia ja sosio-hallinnollisia avustusryhmiä tai ne tekevät yhteistyötä niiden kanssa, jotta prostituoidut, jotka kääntyvät heidän puoleen saadakseen tietoja, neuvoja tai apua, voivat saada tällaisia palveluita.

Näiden järjestöjen tiimit korostavat, että prostituoitujen tavanomaisten konsultaatioiden on koskettava ensisijaisesti jotakin seuraavista aiheista, kun takana on todistettu kokemus:

  • Työluvan saaminen Espanjassa.
  • Oleskeluluvan saaminen.
  • Erilaisten lomakkeiden käsittely.
  • Ilmoittautumisneuvottelut.
  • Tietoja perheenyhdistämiseen.
  • Lasten koulunkäynti.
  • Kaavat sosiaaliturvaan osallistumiseksi.

Kuten näemme, monet näistä tiedusteluista liittyvät siihen tosiasiaan, että monet lakimiehiä tarvitsevista seksityöntekijöistä ovat ulkomaalaisia naisia, jotka ovat tulleet töihin maahamme. Tässä mielessä maahanmuuttolakimiehet ovat heille suureksi avuksi. He neuvovat heitä saamaan paperinsa kuntoon ja pääsemään Espanjaan laillisessa tilanteessa.

Lakimies auttaa seksityöntekijää

Työlakimiehet seksityöntekijöille

Myös työvoimaneuvottelut ovat yleisiä, huomauttavat seksityöntekijöiden puolustajat. Nämä ovat yleensä yleisiä, kun seksityöntekijä harjoittelee ammattiaan emäntäklubissa , eroottisessa hierontakeskuksessa tai saattajatoimistossa .

Usein kysytään itseltään näissä tapauksissa: mitä työntekijöiden oikeuksia minulla on? Tai suoraan: onko minulla työlakia?

Maassa, jossa prostituutio on laittomassa tilanteessa, seksityöntekijän on erittäin vaikea saada laillisesti tunnustettua työsuhdetta sen emäntäkerhon kanssa, jossa hän on työskennellyt. Vaikeaa, sanomme, mutta ei mahdotonta. Itse asiassa seksityöntekijälle on hiljattain myönnetty tämä oikeus. Hänen työlakimiehensä teki tässä asiassa erinomaista työtä.

Tapaus, josta puhumme, on Evelin, 45-vuotias kolumbialainen. Harjoiteltuaan useita vuosia prostituutiota yhdessä Madridin suurimmista bordelleista, joka sijaitsee A-6-moottoritien varrella, Evelin yritti saada työsuhteen tunnustettuun tilat omistavaan yritykseen. Emäntäkompleksi koostui klubista ja sen yhteydessä olevasta huoneistohotellista. Tässä huoneistohotellissa Evelin asui ja piti yllä suhteita asiakkaisiinsa otettuaan heihin yhteyttä klubilla.

Asianajaja auttoi Evelinia ensin Madridin korkeimpaan oikeuteen ja sitten korkeimpaan oikeuteen tunnustamaan tämän työsuhteen. Ei turhaan, lauseissa huomautettiin, että Evelin oli toiminut yhteistyössä niin, että asiakkaat kuluttivat tiloissa. Toisin sanoen, ja korkeimman oikeuden itsensä mukaan Evelin "integroitui yrityksen organisaatioon"

.

Tämä työoikeuden alaan kuuluva tapaus voidaan yhdistää muihin rikosoikeuteen läheisemmin liittyviin tapauksiin. Valitettavasti tällä lainkäyttöalueella ei ole pulaa tapauksista, joissa asianajajat ovat olleet erittäin hyödyllisiä seksityöntekijöiden oikeuksien puolustamisessa.

Lainaamme vain yhden. Muutama vuosi sitten Lleidalainen kuorma-autonkuljettaja tuomittiin kuudeksi vuodeksi vankeuteen prostituoidun raiskaamisesta, joka kieltäytyi tunkeutumasta ilman kondomia. Ja valitettavasti on monia tilanteita, joissa seksityöntekijä voi joutua oikeudenkäyntiin, jolla on tällaisia tai vastaavia ominaisuuksia. Tällaisissa tilanteissa asianajajan apu on välttämätöntä.

Työlakimiehet

Neuvoja asunnon vuokraamiseen

Yksi itsenäisten seksityöntekijöiden suurimmista huolenaiheista on luottamuksen paikka seksuaalipalvelujen suorittamiseen. Tarjota asiakkaillesi yksityinen asunto tapaamiseen ilman, että sinun tarvitsee turvautua huoneeseen tuntiittain tai hotellihuoneeseen, on erittäin tärkeää, kun halutaan houkutella lisää asiakkaita. Ja jos asunto tai asunto sijaitsee keskeisellä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä, sitä parempi.

Kuten olemme aiemmin todenneet, monet Barcelonassa tai Madridissa prostituutiota harjoittavista tytöistä ovat tyttöjä, jotka ovat joko juuri saapuneet Espanjaan tai olleet maassamme vähän aikaa eivätkä siksi tunne asuntojen vuokraamista koskevia lakeja. .

Näissä tapauksissa kiinteistöalan asianajajan palveluihin turvautuminen on erinomainen idea. Hän neuvoo sinua ja huomioi kiinnostuksesi, kun on aika vuokrata asunto tai, jos yritys menestyy, ostaa asunto.

Kuten näemme, on monia kysymyksiä ja hyvin erilaisia tilanteita, joissa asianajaja voi auttaa seksityöntekijää . Loogisesti asianajaja voi myös neuvoa seksityöntekijää kaikissa niissä asioissa, joissa hän neuvoo johonkin muuhun ammattiin omistautunutta henkilöä. Ei ole yllättävää, että seksityöntekijät myös perivät, menevät naimisiin, eroavat, taistelevat lastensa huoltajuudesta ja huoltajuudesta, vaativat korvauksia, riitelevät hallinnon kanssa ...

Vuokra-lakimiehet