Sylkeminen tai hopeasade: sylkipelit BDSM:ssä

tiistai, 26 lokakuu2021

Seksi on erottamaton nesteiden vaihdosta. Kehot hikoilevat ja hiki sekoittuu syleilyssä. Penikset ejakuloivat ja vapauttavat sitä ennen niin sanottua precum- tai Cowperin nestettä. Emättimet erittävät omaa liemeään, joka toimii liukasteena, joka helpottaa tunkeutumista ja joka selittää suurelta osin naisen kiihottumisasteen. YT kielet ... entä kielet? Nämä ovat lukittuina suudelmiin, jotka lisääntyvät mitä kosteampia ne ovat. Ja kosteus tulee tietysti syljestä . Suut sylkevät halusta, ehkä ajattelevat seksin humalahakua ja sylkeä, joka väistämättä vaihtuu kielen kohinassa.

Monille ihmisille sylki kehon nesteenä saa kuitenkin muita konnotaatioita, jotka ovat paljon kuumempia, paljon likaisempia, paljon irstaampia. Näille ihmisille sylkeä käytetään sylkemään kumppaninsa päälle tai sylkemään hänet. Antaa sen pudota kuin lanka sängyn jakavien suulle tai tuntea kuinka tuon henkilön sylki täyttää heidän suunsa. Tämän tyyppinen teko, jota monille voidaan pitää todellisena kerrossänkynä, on muille erittäin jännittävää. Ne ymmärretään seksuaalisiksi käytännöiksi . Ja sellaisenaan niillä on nimi: sylkeminen .

Mikä on hopeasade?

Sylkeminen tai hopeaa sade on seksuaalinen käytäntö yleensä tyypillisiä BDSM universumin ja tarkemmin Domination / jättämisestä pelejä. Esimerkiksi femdom- sylkeminen on naisvaltaisuuden muoto, jossa Domina on vastuussa sylkemisestä alistuvan päälle. Sylkemistä kutsutaan englanniksi spitiksi, ja siitä termistä sylkeminen tulee.

Kaikissa näissä peleissä, joista puhumme, syljellä on keskeinen rooli, ja siitä voi tulla päähenkilö eri tavoin. Riittää, kun katsot seksifoorumia saadaksesi selville, millä eri tavoilla ihmiset nauttivat syljen muuttamisesta vitun tapansa päähenkilöksi.

Jotkut ihmiset pitävät siitä, että heidät syljetään kasvoilleen, mieluiten silmiensä viereen (esimerkiksi ripsivärin valuminen pois sylkemisen seurauksena); tytöt, jotka ovat virittyneet erityisellä tavalla, jos heidän kumppaninsa nuolee heidän tissiään; miehet ja naiset, jotka tuntevat vilunväristystä nautinnolla, kun sylke osuu suoraan peräaukkoon, ja ihmiset, jotka sulavat nautinnosta, kun he tuntevat kumppaninsa tai seksuaalisen leikkikaverinsa syljen putoavan hitaasti ja kuin kuolaa suuhunsa.

Hopeasade

Tapoja harjoitella hopeasade BDSM:ää

Sylkemisen, hopeasateen tai sylkeäfetissin käytännöllä (kaikilla näillä tavoilla voimme puhua tästä seksuaalisesta käytännöstä) voi olla erilaisia muunnelmia. Ne kaikki ryhmitettäisiin kolmeen perustyyppiin:

  • Nöyryytystä. Tässä tapauksessa Dominantin sylki on päähenkilö. Hän yleensä roiskuu tai sylkee sen (yleensä suurimmalla mahdollisella väkivallalla) alistuvan kasvoille tai hänen sukuelimiinsä. Hän voi myös, jos niin sovitaan, sylkeä orjan suuhun tai antaa syljen valua siihen hitaasti. Tällaista tapaa päästää liman tippumaan alistuvan suulle kutsutaan kuolaamiseksi . Joissakin tilanteissa Mestari saattaa pyrkiä alistuvan tai alistuvan nöyryyttämään itsensä nuolemalla sylkeä, jonka Hän on sylkenyt maahan tai saappaisiinsa. Kohtaus, jossa orja nuolee Masterin saappaita, on epäilemättä ikoni BDSM-universumissa.
  • Palvonta. Joissakin BDSM-peleissä hopeasateen harjoittaminen on yksinkertaisesti lähes korjaamaton johdannainen ihastuksesta, jota alistuva osa kokee hallitsevaa osaa kohtaan. Näissä tapauksissa Mestarin syljen tarjoaminen nähdään hänen palvojalleen myönnettynä etuoikeutena. Palvottava Mestari voidellaan sillä orjaansa ja siirtää energiansa hänelle.
  • Neutraali. Joskus sylkemistä voidaan harjoittaa neutraalilla tavalla ilman syljen tuomista seksuaaliseen käytäntöön, joka yrittää symboloida tai tehdä minkäänlaista nöyryytystä tai palvontaa ilmeiseksi. Näissä tapauksissa sylki voi levitä nuolemisen perusteella kehon yli. Sen avulla voi myös yrittää voidella peräaukkoa tai rentoutua harjoittelemalla annilingusta tai suutelemalla mustaa .

Sylkeä fetissi

Kuinka saada lisää sylkeä harjoittelemaan hopeasadetta?

Kuten olemme aiemmin todenneet, sylki on kosteutta. Ja kosteus on termi, joka liittyy läheisesti seksiin. Mitä kosteampi seksi on, sitä intensiivisempi ja jännittävämpi se on. Siksi on tärkeää, että siinä on sylkeä ja että sitä on myös runsaasti. Jos rakastat seksipelejä , joissa tällä eritteellä on perustavanlaatuinen rooli, näytät erikoisella tavalla, että sylkeä on paljon. Anna suiden, joiden täytyy sylkeä, synnyttää se pysähtymättä.

Kuinka saada se? Kuinka saada suusta sylkeä enemmän? Noudata jotakin seuraavista vinkeistä:

  • Juo runsaasti vettä koko päivän.
  • Sitruunanmakuinen purukumi . Tämän tyyppinen purukumi auttaa lisäämään syljeneritystä.
  • Alkoholittoman suuveden käyttäminen ja sitä sisältävien suuvesien käytön välttäminen. Alkoholipitoiset suuvedet kuivattavat suuta ja rajoittavat syljeneritystä.
  • Hengitys mieluiten nenän kautta. Suun kautta hengittäminen vähentää syljen eritystä.

Toinen hyvä tapa lisätä kuolaa- tai syljeneritystä on harjoitella gagging tai extreme fellatio . Mouth vitun, se mobiiliversio syvästä kurkusta , jossa penis suorittaa tunkeutumisliikkeet, mutta pariskunnan suun sisällä, on hyvä tapa saada sylkirauhaset tuottamaan sylkeä tuhatta tunnissa. Kuten kaikki äärimmäiset seksikäytännöt, gagging on tehtävä erittäin huolellisesti.

Lopuksi ja tämän artikkelin päätteeksi tarkastelemme, että seksuaalinen leikkiminen syljen kanssa olisi osa seksuaalista käytäntöä, joka sisältyy termiin salofilia . Teknisesti salofiliaa pidettäisiin seksuaalisena fetisisminä tai parafiliana, jossa nautinnon saaminen saavutettaisiin nautinnon kohteen likaamisesta.

Tässä ryhmässä olisimme löytää muun seksuaalisia käytäntöjä, Bukkake , cum , koprofilia , misophilia, kultainen suihku , jne Hopeasade BDSM olisi puolestaan osa salofiliaa, fetissimuotoa, jossa seksuaalinen kiihottuminen saadaan aikaan vuorovaikutuksessa kehon suolaisen jätteen kanssa. Näiden jätteiden joukossa olisi tietysti sylki, josta tulee näissä käytännöissä fetissi .

Hopeinen sade