Kultainen suihku, fetissi vai seksuaalinen ylivalta?

tiistai, 05 toukokuu2020

Sivustollamme on monia saattajia, jotka tarjoavat kultaisen suihkupalvelun, ja oletamme, että suurin osa miehistä, jotka selaa luetteloitamme kauniita naisia tarkastelemalla, on selvää mitä sade viittaa, vaikka he eivät ehkä tiedä mainitun käytännön yksityiskohtia. Tänään aiomme selittää lyhyesti tämän sateen, suihkun tai, kuten sanotaan anglosaksi-maailmassa, "vesiurheilua". Älkäämme unohtako tieteellistä termiä: Urolagnia, joka kuuluu parafiliaryhmään.

On selvää, että kyseessä on teko, johon virtsa puuttuu: yksi virtsaa sitä ja toinen vastaanottaa. Vaikka ei ole tarpeen sataa päällekkäin, joskus ne virtsaavat kumppanin edessä tai lähellä. Normi ei ole tiukka, peli riippuu kunkin parin mausta. Kuten seksiterapeutit kommentoivat, partnerin virtsaamisessa on melko usein "määräävän aseman ja alistumisen osa". Mutta ei kaikille asiantuntijoille, joillekin kultaiset suihkut ovat vain fetissi, joka aiheuttaa jännitystä ja joilla ei ole kiinnostusta seksuaalisen dominoinnin näkökulmasta. Ilmeisesti ei ole mitään keinoa tietää, kuinka monet ihmiset ovat kiinnostuneita tästä käytännöstä, mutta asiantuntijoiden mukaan tämän tyyppisestä pelistä kiinnostuneita on paljon enemmän kuin halukkaita paljastamaan sitä, kuten mikä tahansa fetissi kohtaa. Ihmiset, jotka harjoittavat sitä, pitävät siitä käytännössä useista syistä ja heidän keskuudessaan, koska ne voivat lisätä luottamusta ja läheisyyttä parien välillä, koska kehon nesteiden vaihdossa on jotain erityistä. Lyhyesti sanottuna, ne ovat teorioita.

Kultainen suihku

Kuinka kultaista suihkua harjoitetaan?

No, ei ole erityistä tekniikkaa, mutta seksuaalisen käytännön istunnossa on erilaisia vaiheita:

  • Hanki toisen suostumus. Ennen kaikkea toisen henkilön kunnioittaminen ja hyväksyminen, kuten mikä tahansa seksuaalinen käytäntö. Kyse ei ole seksuaalisen teon keskellä, joka alkaa virtsata toistensa päälle. Ennen kuin joudut käsittelemään, puhua, selittää ja jos toinen henkilö löytää mielenkiintoisen ja hyväksyy sen, niin se voidaan tehdä
  • Laadi toteutussuunnitelma. Esimerkiksi siivous on otettava huomioon, ei ole kyse kaiken katoamisen jättämisestä, paikan on varauduttava siihen. Se ei ole sama tehdä se suihkussa kuin sängyssä. Jos teet sen sängyssä, sinun on laitettava kansi, jotta patja ei tahraa. Ja ennen kaikkea pidä mielessä, että vaikka virtsa on täynnä bakteereja ja vaikka Madonna juo sitä ja pitää sen erittäin hyvin, meidän ei pidä seurata hänen esimerkkiä, ja meidän on vältettävä, että virtsa joutuu kosketuksiin kaikkien parantumattomien haavojen kanssa. . Jos se koskettaa suuhun, ei tapahdu mitään, mutta vältämme nauttimasta sitä ja että se ei pääse.
  • Ja lopuksi, juo paljon vettä. Olua suositellaan myös, mutta muista, että alkoholi ja seksi eivät ole hyviä seuralaisia.

Saattajat Barcelonassa ja Madridissa

Mistä nimi Golden Shower tulee?

"Valkoisen ja pullossa olevan" samanlaisuuden tekeminen "sade ja kulta" voisivat sopia erittäin hyvin, mutta todellisuudessa tämä termi johtuu kreikkalaisessa mytologiassa olevasta tarusta, jossa hänen isänsä lukitsi nuori nainen nimeltä Dánae. pronssikehys, koska pojanpoika, tämän poika, oli häntä varoittanut mahdollisesta murhasta. Sitten Zeus tuli, vei hienoa kauniin tytärin puoleen ja muuttui kultaiseksi sateeksi pudotakseen kauniin tytön häkkiin ja tehdäkseen raskaaksi, mitä tapahtui ja josta Perseus syntyi, joka täytti ennusteen ja tappoi isoisänsä. No, me tiedämme jo myytit ja emme oikeasti tiedä, tuleeko sanan alkuperä tästä tarinasta, mutta on selvää, että nimen syy ymmärretään.

Toisen henkilön virtsan vastaanoton seuraukset

Aiemmin sanoimme, että hygienian on oltava äärimmäistä, koska haluamatta olla hälyttävää, virtsa voi aiheuttaa sairauksia, kuten hepatiitti A tai B, allergisia reaktioita. Sen juomisella voi olla samat riskit kuin korkean pitoisuuden suolaa ja muita yhdisteitä, kuten lääkkeitä, lääkkeitä tai makeutusaineita, nielemisellä. Joka tapauksessa, on yksi asia juoda omaa virtsaasi kuten Madonna tekee, ja toinen asia juoda jonkun toisen.

Joka tapauksessa, jos pidät tästä parafiliasta ja kumppanisi ei ole töissä, voit ottaa yhteyttä useisiin hakemistomme saattajiin , joko Barcelonaan tai Madridiin , suorittaaksesi tämän seksuaalisen käytännön. Tietysti suurin osa näistä ylellisistä huoroista tarjotaan virtsaamaan asiakkaan suuntaan, ei päinvastoin. Joka tapauksessa heihin voidaan ottaa yhteyttä ja heille voidaan tiedottaa.