Joukkopano

Gang Bang, seksi monien miesten tai naisten kanssa

Tänään puhumme äärimmäisestä seksuaalikäytännöstä, Gang Bangista, puoliksi ryhmäseksiä, koska se on sama henkilö, jolla on seksiä useiden kanssa samanaikaisesti ja josta jotkut saattajat harjoittavat sitä

Andrea saattajan Barcelona

Tutustu Andreaan hieman enemmän

Andrea on ylellinen saattaja, joka tekee tällä hetkellä yhteistyötä saattajatoimiston Felina Barcelonan kanssa. Hän on tuhma, rohkea ja erittäin mukava nuori nainen, jolla on Venezuelan kansalaisuus.

Ota yhteyttä kiristäjiin

Seksisivustojen käyttäjien seksuaalinen kiristys ilman valvontaa

GirlsBCN on turvallinen sivusto, koska se suorittaa useita tarkastuksia erikseen ennen ilmoituksen lähettämistä. Tästä on tullut erittäin tärkeää ajan myötä Pasion.com-käyttäjien kärsimän kiristyksen vuoksi.

Nyrkkinainti

Nyrkkinainti, tuskallinen seksuaalinen käytäntö

Tänään puhumme seksuaalisesta käytännöstä, joka voi olla tuskallista, nyrkkinainti. Siihen sisältyy nyrkin asettaminen emättimeen tai peräaukkoon. Tätä viimeistä muunnosta käytetään laajalti homoseksuaalisissa ympäristöissä.

Jalat rakastaja

Jalkafetissi

Tänään puhumme jalkafetisismistä tai podofiliasta, fetissi, että vaikka se ei ole yksi suosituimmista saattajakäyttäjistä, se on yleensä palvelu, jota pyydetään.

Fendom

Fendom tai naisten ylivalta

Tänään puhumme palvelusta, jota tarjoavat jotkut saattajat Barcelonassa tai Madridissa, Fendom tai Female Domination. Tunnetaan paremmin nimellä Dominatrix, jos haluat, että nainen hallitsee sinua, muista kokeilla sitä.

Istuu

Istuu edessä, perseeni kasvoillesi

Rakastamme naisten aaseja, olivatpa ne ylösalaisin vai isoja aaseja. Mutta on miehiä, jotka haluavat saaliin muuhun kuin ratsastamiseen, mutta hänen takapuolen poseeraamiseen kasvoillesi ... Puhumme kasvojen istumisesta

Roomalainen suihku

Roomalainen suihku tai emetofilia

Roman Shower tai Emetophilia on seksuaalinen käytäntö, jota saattajat tarjoavat harvoin, vaikka joskus Barcelonassa tai Madridissa on ollut mainostaja, joka tarjosi sitä. Tänään selitämme mikä se on.

Saattajien toimisto Teneriffalla

Saattajat Teneriffalla, SugarGirlsin uusi veto

Yksi parhaista saattajatoimistoista Barcelonassa ja Madridissa avaa ovensa Kanariansaarille ja tarkemmin Teneriffalle. Tämä virasto on SugarGirls ja lupaa upeita hetkiä saarella.

Eroottinen suihku saattajien kanssa

Eroottinen suihku saattajien kanssa

Paneminen suihkussa on toistuva fantasia monien saattaja-asiakkaiden keskuudessa, ja se on hieno ennakko seksipalvelussa, koska pakollinen edellinen suihku muuttuu jännittäväksi kohtaamiseksi vaahdon alla ...

Seuraavat viestit
Aiemmat viestit