Sitominen: erittäin voimakas roolivaihto

sunnuntai, 30 toukokuu2021

Oletko koskaan harkinnut sijoittaa itsesi kumppanisi sijalle seksuaalisesti? Juuri sitomisesta on kyse : roolivaihdon suorittaminen. Tyttösi on sinulle poika ja tunkeutuu sinuun anaalisesti käyttämällä dildolla varustettua hihnaa.

Jotta voisit nauttia tästä seksuaalikäytännöstä, sinun on voitettava monien miesten yleinen tabu: passiivisen anaaliseksin yhdistäminen homoseksuaalisuuteen.

Monet miehet pitävät peräaukon stimulaation nauttimista homona. Heille kukaan mies, joka pitää itseään heteroseksuaalisena, ei voi nauttia siitä, että häntä tunkeutuu perseeseen.

Ne, jotka ajattelevat tällä tavalla, unohtavat tai eivät ole tietoisia pisteen P olemassaolosta. Tällä nimellä (ja myös urospuolisella G-pisteellä ) tunnetaan alue, joka peräsuolen sisällä on eturauhasen naapuri. Tämän alueen stimulointi aiheuttaa erityisen voimakkaita orgasmeja. Yksi tapa harjoittaa tätä stimulaatiota on vaihtaa rooleja miehen ja naisen välillä.

Kiinnitä

Mikä on sidonta?

Ensimmäistä kertaa tätä termiä käytettiin amerikkalaisen toimittajan Dan Savagen tekemän kyselyn tuloksena. Savage kysyi seksuaalineuvojana yleisöltä, minkä nimen he antaisivat seksikäytännölle, jossa nainen tunkeutui mieheen. Kyselyn tulos oli sana, jolle omistamme tämän artikkelin.

Tämän tyyppisen anaaliseksin suorittamiseksi , jota kutsutaan myös ROP: ksi tai Bend Over Boyfriendiksi , naisen on käytettävä valjaita dildolla tai hihnalla . Markkinoilta löytyy monenlaisia valjaita, mutta yleisimpiä ovat ne, jotka kiinnitetään vyötärölle eräänlaisella vyöllä. Jälkeenpäin heille asetetaan dildo , joka suorittaa tunkeutumisen sen kanssa.

Jotkut naiset käyttävät mieluummin kaksoisdildoa voidakseen stimuloida itseään tunkeutuessaan kumppaninsa luo. Kolmen haaran dildot puolestaan stimuloivat itseään emättimen ja anaalin läpi tunkeutuessaan pojaansa.

Strapon

Vinkkejä kiinnittämiseen

Kuten kaikissa seksuaalikäytännöissä , myös suora ja sujuva viestintä kumppanin kanssa on välttämätöntä. Miehen on pyrittävä voittamaan tämä tabu, ja loogisesti hänen on annettava tytölleen suostumus tunkeutua häneen.

Kun suostumus on annettu, sinun on löydettävä sopiva seksilelu tai lelut tätä käytäntöä varten. Kaareva ja ohut valjaat on aina paras vaihtoehto tämän roolinvaihdon harjoittamiseen.

Kun valitset oikean lelun, sinun on aina pidettävä mielessä vinkki, joka liittyy väistämättä mihin tahansa peräaukon tyyppiseen seksuaaliseen harjoitteluun: voitelu ei voi puuttua.

Tämän tyyppisen seksikokemuksen saamiseksi sinulla on oltava voiteluaine käsillä. Miksi? Koska peräaukosta puuttuu oma voitelu. Ja ilman voitelua anaaliseksiä on lievästi sanottuna ärsyttävää.

Välttääksesi nämä epämukavuudet ja mahdollisuuden kärsiä kipua, sinun on toimitettava itsellesi hyvä intiimi voiteluaine.

Markkinoilla on monenlaisia seksuaalisia voiteluaineita. Kun valitset yhden, sinun on otettava huomioon materiaali, jolla dildo, jota käytetään tunkeutumiseen, on tehty. Jos se on silikonia (tämä on yleisin materiaali uusimman sukupolven seksileluja), sinun pitäisi valita vesipohjaisilla voiteluainetta.

Vinkkejä kiinnittämiseen

Peräaukon rentoutumisen merkitys

Valittuaan voiteluaineen meidän on muistettava toinen anaaliseksin maksimista. Nauti siitä, sanoo tämä maksi, peräaukko on rento. Tämän rentoutumisen saavuttaminen on välttämätöntä kaikenlaisen seksuaalisen harjoittelun nauttimiseksi, johon peräaukko liittyy.

Tällaisen rentoutumisen saavuttaminen on tytön tehtävä. Hyväksynnät ja sanat voivat palvella tätä rentoutumista. Myös mustan suudelman käytäntö.

Kun tämä rentoutuminen on saavutettu ja voiteluaineen ollessa käsillä, voidaan elää intensiivinen ja miellyttävä kiinnittämiskokemus. Sen jälkeen sinun on valittava asento sen toteuttamiseksi käytännössä. Koiranpentu, miehen ollessa neljällä jalalla, on yleisin ja suositeltavin asema erityisesti niille pariskunnille, jotka aloittavat tämän seksuaalisen harjoittelun.

Saattajien kiinnittäminen

Tytöt, jotka saavat sinut kiinnittämään

Jos olet poika, haluat elää sidontakokemuksen, eikä sinulla ole ketään, joka on hukkua. Siksi palkattu seksi on tarkoitettu: toteuttamaan intiimit unet, joita meidän on niin vaikea toteuttaa. GirlsBCN: ssä ja etenkin Barcelonan tai Madridin kaupungeissa voit löytää monia tyttöjä, jotka haluavat vittuilla sinua ...

On seksiammattilaisia, kuten saattajia, jotka sisältävät strap-on-palveluvalikoiman. Huora voi olla anaalisesti tunkeutunut voi olla hyvin erityinen ja erittäin miellyttävä tapa nauttia treffistä prostituoitujen kanssa.

Strapon-saattajan palkkaaminen voi olla loistava tapa nauttia kiinnittämisestä ja kokea sen iloja.

Tytöt kiinnittämiseen