Muumiointi: hyvin erityinen orjuuskäytäntö

maanantai, 10 toukokuu2021

Voidaanko muinaisen egyptiläisen ruumishuoneiden käytäntöjä yhdistää BDSM-universumin peleihin? Kyllä: harjoittelemalla mumifikaatiota.

Tällä bedesemera-käytännöllä on kaksi perustavoitetta. Ensimmäinen on riistää aistien pelin alistuva osa. Toinen on saavuttaa täydellinen liikkumattomuus ja että alistuva kokee ajan tunteen pysähtyneen.

Kuten kaikki tämäntyyppiset käytännöt, BDSM-muumiointi on suoritettava alistuvan osapuolen suostumuksella. Hänen on sanottava kyllä ja hänen on voitava varata mahdollisuus lopettaa peli milloin tahansa. Loppujen lopuksi tämä käytäntö voi olla hermostavaa.

Harjoituksen kesto tulisi asettaa etukäteen, jotta vältetään mahdollisimman paljon kyseisen ahdistuksen tunteen esiintyminen. Tätä varten on välttämätöntä olla kokemusta tästä pelistä aiemmin. Vasta sitten voit tietää, kuinka kauan voit vastustaa kuin muumio. On luonnollista tai ainakin erittäin toteutettavissa, että aloittelija voi kokea nopeasti paniikkikohtauksen.

Joka tapauksessa, kun BDSM- muumiointia on harjoitettu harvoin, on suositeltavaa jättää alistuvan suu vapaaksi, jotta hän voi ilmaista itseään.

Tapoja harjoittaa BDSM-muumiointia

Näitä BDSM-pelejä voidaan käyttää käytännössä monella eri tavalla. Yksi niistä on käyttää muovikelmua. Tätä materiaalia käytetään usein laajalti tämäntyyppisessä käytännössä. Syy? Se on halpa.

Tämän tyyppisellä elintarvikepakkauspaperilla on haitta: läpinäkyvyyden vuoksi se tekee pelistä vähemmän houkuttelevan. On suositeltavaa käyttää värillisiä muoveja, jotta se ei menetä liikaa glamouria.

Yksi tapa lisätä muumiointikäytännön esteettistä lyöntiä on käyttää kangasta tai lateksisidoksia sen suorittamiseen. Sijoitettuina ne liitetään toisiinsa teipillä.

Ne ovat myös hyödyllisiä tämän tyyppisen pelin suorittamiseen, käytä 'tyhjiö- tai tyhjiösänkyjä. Tyhjiösängyt ovat eräänlaisia lateksisäkkejä, jotka palvelevat alistuneita liikkumattomiksi ja takaavat heidän kykynsä hengittää. 'Vakuumipeteissä' on putki, joka sallii muumioituneen alistuneen hengittää ilmaa ulkopuolelta.

Bdsm

Kuinka tehdä BDSM-muumio?

Suurin osa BDSM-käytännöistä perustuu sarjaan vaiheita, jotka on toteutettava tietyssä järjestyksessä. Muumiointi ei ole poikkeus.

Tämäntyyppisen pelin aloittamiseksi on ensin tehtävä kääriä, käsiä, vartalo ja jalat erikseen. Se lisää alistuneen eristyneisyyttä.

Aseiden sijoittelu on yksi perustavanlaatuisista vastauksista, jotka on annettava tätä käytäntöä suoritettaessa.

BDSM-muumion käsivarret voidaan sijoittaa periaatteessa kahdella tavalla: joko käsivarren kanssa yhdensuuntaisten, venytettyjen tai ristikkäin ristikkäisten rintojen yli. Aseiden sijoittaminen toisella tavalla ei ole järkevää, ja se voi lisäksi aiheuttaa jonkinlaista vahinkoa, jos näin tapahtuu.

Kun käsivarret on asetettu valittuun asentoon ja sen erillisen kääreen suorittamisen jälkeen, josta puhuimme aiemmin, hallitseva osa voi nyt alkaa kietoa alistuvaa hartioista ja vartalosta jaloihin.

Suoritettaessa koko vartalon sidettä on suositeltavaa asettaa jonkinlainen pehmuste alistuneen polvien ja nilkkojen väliin, jotta hän tuntee olonsa mukavammaksi.

Helpoin tapa tehdä kaikki tämä on pitää sub jaloillaan. Kenellä tahansa, joka tekee sen tällä tavalla, on oltava kolmannen henkilön apu, jotta kun alistuva on mumifioitu, hän voi asettaa hänet vaakasuoraan asentoon.

Kolmannen henkilön läsnäolo lisää myös turvallisuutta tämän pelin aikana.

Pelin täydentämiseksi hallitsevan puolueen tulisi peittää korvat ja sitoida alistuva puolue. Tietenkin: suoritettaessa mumifikaatiota, alistuvan sieraimet tai suu on jätettävä auki hengityksen takaamiseksi.

Muumioida

Turvallisuus eroottisessa muumioinnissa

Kaikki BDSM-harjoitukset on suoritettava mahdollisimman turvallisesti. Eroottinen muumiointi , tietysti myös. Tätä varten on otettava huomioon joukko vinkkejä.

Ensimmäinen on suorittaa rintakehä, kun alistuva hengittää syvään. Tämä helpottaa myöhemmin "muumion" hengittämistä ja vähentää mahdollisuutta, että se saattaa tukehtua tai olla ahdistunut.

Jotkut juovat päättävät paljastaa alistuvan henkilön sukupuolielimet ja nännit. Miksi? Koska näin he varaavat mahdollisuuden kiduttaa alistuvaa.

Muut tämän pelin harjoittajat päättävät sitoa muumion laudalle tai puuhun. Tämä lisää alistuneen liikkumattomuuden tunnetta ja lisää hänen hallitsevuuttaan.

Vaikka tämä seksuaalipeli on käytäntö, joka tulisi tehdä rauhallisesti ja kiireettömästi, on suositeltavaa, että liikkumattomuusaika ei ylitä 15 minuuttia aloittelijoille.

Toinen turvallisuustoimenpide, joka on otettava huomioon tämän tyyppisessä orjuudessa, on tehdä se käsillä olevilla saksilla. Saksien tulisi tietysti olla tylsät.

Toinen huomioitava näkökohta on viestintä. Kuten missä tahansa Bondage-käytännössä , kahden osallistuvan osapuolen välisen viestinnän on oltava jatkuvaa ja suoraa. Hallitsevan puolueen on aina tiedettävä, mitä alistuva puolue tuntee, ja tämän puolueen on kyettävä ilmaisemaan itsensä selvästi.

Muumiointi aiheuttaa yleensä liiallista hikoilua alistuvassa osassa. Siksi on tarpeen antaa sille juoda usein. Tämän avulla mahdollinen kuivuminen vältetään ja henkilö tuntee olonsa mukavaksi ja voi kestää liikkumattomana kauemmin.

Jotain, joka on myös otettava huomioon harjoitellessasi, on huoneen lämpötila. Tätä käytäntöä tulisi välttää erittäin kuumina päivinä.

Jos liikkumattomana oleva henkilö kärsii paniikkikohtauksesta, paljastetaan ensin heidän silmänsä. Pystymällä näkemään, mikä heidän ympärillään on, ahdistus ja ahdistus todennäköisesti häviävät ja henkilö voi tuntea olonsa mukavammaksi ja rennommaksi.

Lopuksi, jos haluat muumioida alistuneen turvallisesti, sinun on otettava huomioon neuvo, joka yleensä annetaan monissa Bondage-käytännöissä. Tämä neuvo on seuraava: älä jätä liikkumatonta / muumioitunutta henkilöä yksin.

Kun peli on ohi, on suositeltavaa, että sinulla on käsillä arkki tai viltti alistuvan käärimiseksi. On hyvin todennäköistä, että muovista vapautuessaan se tuntuu kylmältä.

Ottaen huomioon kaikki nämä vinkit voimme tehdä sen turvallisella ja erittäin palkitsevalla tavalla.

BDSM-muumiointi

Parafilia tai seksipeli?

Kuten muiden orjuuden käytäntöjen kohdalla, monet ihmiset pitävät mumifikaatiota parafiliana.

Espanjan kuninkaallisen akatemian (RAE) mukaan parafilia on seksuaalinen poikkeama, intiimi käyttäytyminen, jossa ilo saavutetaan muulla toiminnalla kuin itse seksisuhteella.

Joissakin tapauksissa parafilia voi kehittyä niin kutsutuksi parafiiliseksi häiriöksi. Parafiilinen häiriö määritellään parafiliaiksi, jotka aiheuttavat ahdistusta tai ongelmia toimintaan liittyvässä henkilössä.

Jotta parafiliaa ei voida pitää häiriönä, on täytettävä kolme ehtoa:

  • Tämä parafiilinen käytäntö ei ole ainoa tapa saavuttaa seksuaalista nautintoa.
  • Että käytäntö ei aiheuta psykologista, fyysistä, taloudellista vahinkoa jne. niille, jotka harjoittavat sitä.
  • Että käytäntö toteutetaan aina vapaaehtoisesti ja yksimielisesti.

Jos nämä kolme ehtoa täyttyvät, muumioituneen voidaan pitää 'outo' seksuaalinen käytäntö tai erilaisia yleisin seksuaalinen käytäntöjä, mutta ei järjetön paraphilia tai paraphilic häiriö, vain yksi peli Orjuus.

Seksuaalinen harjoittelu