Anaalihieronta: mikä se on ja miten se tehdään?

sunnuntai, 25 huhtikuu2021

Miehet, jotka ovat kokeilleet sitä, suosittelevat sitä niille, jotka eivät ole kokeilleet. "Et tiedä mitä puuttuu, tasainen pää", he sanovat. Ne, jotka eivät ole kokeilleet sitä, turvautuvat usein runoilijavalmentajan Luis Aragonésin sanoihin: "ylös perseeseen tai katkarapujen hiuksiin". Ja kun puhumme peräaukon hieronnasta, emme välttämättä puhu minkäänlaisesta tunkeutumisesta. Periaatteessa. Voit aina päästä siihen. Ja itse asiassa se luonnollisesti tulee. Itse asiassa peräaukon hieronta on ihanteellinen alustava anaaliseksille .

Mikä on peräaukon hieronta?

Kun puhumme peräaukon hieronnasta, puhumme eräänlaisesta stimulaatiosta sille ja sen viereisille alueille. Anaalistimulaatio vaikuttaa siten paitsi peräaukkoon. Se vaikuttaa myös pakaroihin ja erityisen herkälle kehon alueelle: perineumiin.

Kyseisen alueen stimulointi tai hieronta voidaan tehdä monin tavoin. Se voidaan tehdä käsin, mutta myös yksinomaan ja yksinomaan sormella, kielellä tai jollakin sille suunnitellulla eroottisella lelulla.

Kaikki se alue, josta puhumme, on monille miehille tabu-alue. Hyvin suurelle osalle miehiä peräaukon stimulaatio , jossa mies toimii passiivisena aiheena, on homoseksuaalisten väriaineiden käytäntö. Helppo ja yksinkertainen. Ilman lievittävää. Jotain, joka ei ole miespuolinen asia. Jotain, joka muinaisella kielellä on hämmennystä.

Myös monille naisille kaikki, mikä viittaa anaaliseksiin tai peräaukon stimulaatioon, on tabu. Tässä tapauksessa se johtuu muista syistä. Pääasiassa siksi, että kaikkea, mikä liittyy peräaukkoon, pidetään likaisena. Lisäksi muissa tapauksissa, koska sillä on ollut jonkin verran kokemusta anaaliseksistä, se muistetaan jotain tuskallista.

Mutta tämän melkein tuntemattoman tyypin eroottisen hieronnan maailmassa ei tarvitse olla tuskallista. Itse asiassa sen ei pitäisi toimia. Tunkeutumista (sormella, dildolla, pistokkeella tai valjailla) ei myöskään tule johtaa, jos sitä harjoitetaan asianmukaisin varotoimenpitein.

Tässä artikkelissa aiomme selittää eroja peräaukon hierontojen ja eturauhasen hierontojen välillä, kuinka ensimmäinen tehdään ja mihin hoitoon sinun on suhtauduttava.

Perse hieronta

Anaalihieronta ja eturauhasen hieronta

Monet ihmiset sekoittavat peräaukon hieronnan eturauhasen hierontaan . Meidän on korostettava, että ne eivät ole samanlaisia. Ensimmäinen voi olla suunnattu miehille ja naisille. Molemmilla sukupuolilla on peput. Molemmilla sukupuolilla on peräaukko. Mitä molemmilla sukupuolilla ei ole, on eturauhanen. Eturauhanen on uroselin. Se on ihmisen kohta P. Eturauhasen hieronta suosii poikkeuksellisen voimakasta orgasmaa.

Pääsy tähän saksanpähkinän kaltaiseen elimeen, jota kutsutaan eturauhaseksi, on peräaukosta. Eturauhan stimuloimiseksi suunnitellun sormen tai seksipelin esittely voi suorittaa tämän tyyppisen stimulaation. Tätä varten on tarpeen rentoutua peräaukko. Voimme vain aiheuttaa kipua rentouttamatta peräaukon sulkijalihaksia. Paras tapa rentoutua peräaukossa on hieromalla sitä etukäteen. Tämän tyyppinen eroottinen hieronta olisi myös hyvä ennakko P-pistehieronnalle .

Hyvin tehty aasin hieronta on erittäin miellyttävä kokemus. Se on tarkoitettu sekä naisille että miehille. Ei ole yllättävää, että peräaukon sulkijalihakset ovat kehon alue, jossa monet hermopäät yhtyvät. Kusipää hieronnasta voi olla monien nautintojen lähde. Niiden saavuttamiseksi on kuitenkin otettava huomioon useita tekijöitä.

Eroottinen hieroja

Tämäntyyppisessä eroottisessa hieronnassa huomioon otettavat näkökohdat

Ne, jotka pitävät peräaukkoa likaisena alueena, ovat oikeassa. Tällä tavoin me ulostamme loppujen lopuksi. Mutta heillä on syy vain osittain. Peräaukko on likainen alue, jos sen hygieniaa ei hoideta kunnolla. Aasin hieronnan suorittamiseksi on välttämätöntä, että sulkijalihakset ovat puhtaat. Tätä varten mietojen saippuoiden käyttö ja myös erityinen puhdistus vievät jonkin aikaa suoliston suorittamisen jälkeen. Hyvä tapa puhdistaa alue ilman, että sinun tarvitsee mennä peräaukon ääripäähän, on suorittaa perineaalikylpy.

Käsien, jotka aikovat hieroa peräaukon sulkijalihaksia, on myös oltava puhtaita. Kynsi on lisäksi leikattava hyvin. Butthole on, olemme sanoneet, erittäin herkkä alue, ja kaikki huonosti leikatut kynnet voivat aiheuttaa haavan samalla kun hierotaan pyllyä.

Toinen tekijä, joka on otettava huomioon hierojalle, on peräaukon luonne sen voitelukyvyn suhteen. Onko peräaukko luonnollisesti voideltu? Ei. Siksi on tarpeen käyttää jonkin tyyppistä keinotekoista intiimeä voiteluainetta sen hierontaan. Kuinka hyvän peräaukon voiteluaineen pitäisi olla? Pääasiassa sen pH-arvon on oltava tasapainoinen. Tuoksuvan voiteluaineen valinta peräaukkoon on yksi suurimmista virheistä, joita monet ihmiset tekevät. Liian monissa tapauksissa tämän tyyppisten voiteluaineiden käyttö aiheuttaa yleensä kutinaa peräaukossa. Niin paljon kuin aiot nuolla takapuoliasi, on parempi käyttää hajusteettomia voiteluaineita.

Anaalihieronta

Kuinka tehdä peräaukon hierontaa?

Kun kaksi ilmoitettua tekijää (alueen hygienia ja voiteluaineen käyttö) on otettu huomioon, voimme aloittaa hieronnan peräaukossa . Vaikka tämä tapahtuu, on tärkeää ylläpitää vilpitöntä ja sujuvaa vuoropuhelua pariskunnan kanssa. Hierojan suorittavan on kysyttävä vastaanottajalta, miten hän suhtautuu jokaiseen uuteen toimintaan.

Rauhallisuus ja hitaus ovat avainasemassa eroottisen hierojan hyvissä käytännöissä. Älä kiirehdi. Kuten sanotaan, suuri osa koketusta nautinnosta on matkalla, ei maalilinjassa. Hieronnan suorittavan henkilön kärsivällisyys on siksi välttämätöntä, jotta hieronta onnistuu.

Kun voiteluaine on levitetty, aloitetaan hieromalla pakarat . Anna alueen lämmetä. Anna myös käsien poimia rytmi.

Pakarahieronnan liikkeiden tulisi olla lähempänä ja lähempänä sulkijalihaksen aluetta. Sormien tulisi lähestyä sitä, mutta ei päästä sisään. Jos heidän on pakko, he tekevät sen, kun hän on täysin rento.

Kun sulkijalihakset rentoutuvat, on aika työntää etusormi hieman peräaukkoon. Hieman, ei koskaan liikaa, ei kerralla. Aina hitaasti ja hyvin voideltu. Kun etusormi on tullut pariskunnan peräaukkoon hieman, tehdään sarja pyöreitä liikkeitä sisältä ulospäin. Varustamalla itsesi lateksikäsineillä tämän tyyppisen hieronnan suorittamiseksi on hyvä vaihtoehto lisätä uusia tuntemuksia ja maksimoida tämän tyyppisen seksihieronnan hygienia.

Yhteenvetona voimme sanoa, että on olemassa monia asioita, joita ei pidä tehdä, kun teet takapuolen hieronnan:

  • Työnnä sormesi äkillisesti.
  • Nopeuta hieronnan rytmiä.
  • Onko pitkät kynnet.
  • Testaa tunkeumat ilman voiteluaineita.

Anaalistimulaattori

Anaalihieronta eroottisilla leluilla

Kun hieroja on edennyt sormillaan anaalihieronnan tekemisessä, voimme kokeilla eroottisten lelujen käyttöä . Tässä vaiheessa sinun on tiedettävä, minkä tyyppisiä aikuisten leluja käytetään ja mitä ei. Esimerkiksi tärisevistä luoteista ei ole hyötyä. Munat eivät myöskään. Eturauhasen hierontalaitteet ja peräaukon pistokkeet ovat ihanteellisia seksileluja anaalihieronnan harjoittamiseen. Jos ne on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, sitä parempi. Niillä on paljon miellyttävämpi kosketus ja ne on helpompi puhdistaa.

Eroottisten lelujen suunnittelu peräaukon stimulaatiota varten on välttämätöntä, jotta he voivat suorittaa tehtävänsä ilman minkäänlaisia riskejä. Kaikkien aasiin laitettavien seksilelujen pohjassa on oltava tulppa tai turvarengas. Miksi? Koska peräsuolen lihakset voivat toimia supistumalla luonnollisena mekanismina, joka pystyy absorboimaan kaikenlaisia esineitä, jotka tällä hetkellä tuodaan peräaukkoon. Ja orgasmin aikana esiintyy monia ja erittäin voimakkaita tämän tyyppisiä supistuksia. Siksi ei ole suositeltavaa käyttää luoteja tai täriseviä munia tällaista hierontaa suoritettaessa.

Oletko jo kokeillut tämän tyyppisen eroottisen hieronnan nautintoja? Jos vastauksesi on, älä ajattele vain yhtä asiaa: suurin osa sitä kokeilleista miehistä toistaa. Miksi se on? Parhaat eroottiset hierojat tietävät, kuinka saada eniten iloa itsestäsi ja saavat sinut riippuvaiseksi ... Etsi erikoistunut keskus ja syvennä eroottisten hierontojen kokemuksiin.

Eroottiset hierojat