Lingam-hieronnan ilo

maanantai, 12 huhtikuu2021

Jos olet nähnyt eroottisten hierontahuoneiden mainoksia ja tarkistanut niiden palveluvalikon, olet varmasti nähnyt, että monissa niistä on ilmaisu "Lingam-hieronta". Tiedätkö tarkalleen mikä se on? Tiedätkö mistä se koostuu? Jos luulet, että tällainen hieronta on jotain eroottista hierontaa, jolla on onnellinen loppu, sinun pitäisi tietää, että olet väärässä. Se ei ole sitä. Tai ainakin, että se ei ole aivan.

Lingam-hieronta on paljon enemmän kuin korkean intensiteetin eroottinen hieronta, joka päättyy itsetyydyttämiseen tai runkkaukseen. Siinä miesten sukuelimet puuttuvat ja ottavat erityisen roolin, kyllä, niitä hierotaan tietoisesti, toistuvasti ja aistillisuuden tuhlauksella. Mutta tavoite ei ole siemensyöksyn helpotus. Tai se ei ole vain.

Kuka tahansa, joka suorittaa lingam-hieronnan, ei vain halua, että hieronta suoritetaan. Tämän tyyppisen hieronnan perimmäinen tavoite on saada sen saavan henkilön seksuaalinen energia virtaamaan vapaasti ja ilman esteitä. Hierontaa saavan henkilön täydellinen rentoutuminen ja kyky saavuttaa erityinen hengellinen yhteys hierovan henkilön kanssa ovat myös tämän tantrisen hieronnan ryhmään kuuluvan hieronnan tavoitteita.

Lingam-käsite

Sana lingam on peräisin sanskritista ja sen kirjaimellinen käännös on "fallos". Siten ilmaus lingam-hieronta voitaisiin kääntää falloksen hieronnaksi. Sanalla lingam on kuitenkin toinen merkitys, paljon henkisempi ja vähemmän lihallinen, ja tämä merkitys tulisi olemaan jotain "valon henkilökuntaa, joka kanavoi energiaa ja nautintoa".

Hindulaisuuden näkökulmasta Lingam ymmärretään lisäksi Shiva-jumalan symbolisena esityksenä. Lingam-rituaali olisi siis täynnä hengellisiä merkityksiä ja itse lingamilla olisi jumalallinen luonne. Siten, kun hierotaan fallosta tämän rituaalin jälkeen, orgasmin puhkeaminen ei tapahdu vain. Olisi pyrittävä pohjimmiltaan kanavoimaan se maskuliininen energia, joka elää meissä ja joka ei aina onnistu syntymään. Se olisi sitten miesten tantrisen hieronnan päätavoite.

Lingam Barcelona -hieronta

Lingam-hieronnan edut

Tämän energian vapauttaminen olisi yksi suurimmista eduista, jotka liittyvät lingam-hierontaan. Mutta se ei olisi ainoa, koska siitä on monia. Mies-tantrahieronnan eduista voimme korostaa seuraavaa:

  • Avaa mielemme uusille ajatuksen ulottuvuuksille.
  • Se auttaa meitä tuntemaan toisensa paremmin.
  • Se luo ja vahvistaa erityisesti siteitä kahden siihen osallistuvan ihmisen välillä.
  • Auttaa parantamaan seksuaalista traumaa.
  • Auttaa voittamaan negatiivisen seksuaalisen tilanteen.
  • Vapauta negatiiviset energiat.
  • Auttaa vähentämään stressitasoa.
  • Se yhdistää meidät läheisemmin henkiseen itseemme.

Vuodesta yksinomaan tantrinen näkökulmasta tantraopetuksista mies hieronta auttaisi myös tasapainottamaan Svadhisthana chakra tai toisen chakran. Itäisten filosofioiden ja niiden joukossa olevan Tantran mukaan ihmisillä on seitsemän energiakeskusta jakautunut koko kehoon. Kutakin näistä energiakeskuksista kutsutaan chakraksi ja toinen on sukuelinten alueella. Tämän energiakeskuksen tasapainottaminen auttaa voittamaan epävarmuutemme, pelkomme, turhautumiset ja ahdistuksemme. Tämän chakran tasapainottamiseksi ei ole mitään parempaa kuin Lingam-hieronta. Hänen ansiostaan pääsisimme tietoisuutemme syvimpiin osiin ja parantaisimme alitajuntamme haavat.

Lingam Madrid -hieronta

Kuinka tehdä lingam-hieronta?

Nähtyään miesten tantrahieronnan monia etuja, katsotaanpa, kuinka hyvä lingam-hieronta tulisi suorittaa. Kuten olemme aiemmin todenneet, tämän tyyppinen tantrinen hieronta on paljon enemmän kuin käsityö, joka palaisi eroottisen hieronnan. Siksi on välttämätöntä huolehtia yksityiskohtaisesti noudatettavista vaiheista.

Rentoutuminen ja hengitys hieronnassa

Ensimmäinen, pääoma, on löytää rento ja intiimi tila sen tekemiseen. Jos pyrimme aktivoimaan hengellisen ja edistämään meditaatiota hallitsemalla alkeellisimpia ja tärkeimpiä seksuaalisia impulsseja, meidän on etsittävä sitä hiljaista paikkaa.

Löydetty paikka, lingam-hieronta, kuten kaikki tantriset hieronnat, on ymmärrettävä matkana, josta on nautittava kokonaisuudessaan. Ja tämä matka on tehtävä kävelemättä, ilman kiirettä, nauttien jokaisesta mutkasta tien päällä, ei koskaan lentokoneella. Tämän tyyppistä hierontaa, jota olemme jo todenneet, ei pidä koskaan ymmärtää kiireellisenä handjobina, joka asettaa eroottisen hieronnan onnellisen loppun.

Jotta voisimme nauttia tästä polusta, josta puhumme, hieronnan aivohalvaukset on yhdistettävä syvään henkeä . Hieronnan suorittavan henkilön ja sen vastaanottavan henkilön välisen yhteyden vahvistamiseksi voi olla tärkeää aloittaa hierontaistunto ulkonäöllä, suudelma ja hyväillä, jotka vahvistavat hieronnan aktiivisen ja passiivisen osan välisiä siteitä. Kahden hengityksen koordinointi on hyvä tapa vahvistaa siteitä ja välttämätön askel hyvän miespuolisen tantrisen hieronnan suorittamiseen.

Kun tila on asetettu oikein (hajusteiden, suitsukkeiden, tuoksukynttilöiden, pehmeän valaistuksen jne. Käyttö voi auttaa) miehen tulisi makaamaan sängyn tai hierontapöydän päällä miekoilla, taivuttamalla polviaan ja jalat hieman erilleen. Tyynyn asettaminen pään alle ja toinen lantion alle voi tarjota enemmän mukavuutta ja mahdollistaa oikean asennon.

Jotta hieronnasta tulisi aistillinen, pehmeä, herkkä ja varovainen, on suositeltavaa käyttää aina voiteluainetta tai hierontaöljyä. Nämä tuotteet mahdollistavat enemmän lineaarisia liikkeitä.

Eroottiset hierojat Barcelona

Lingam-hieronnan vaiheet

Kun lingam-hieronnan suorittavan henkilön kädet ja sen saavan henkilön sukupuolielimet on voideltu, se tehdään rauhallisesti ja rauhallisesti. Hieronnan aivohalvauksia tehdessään se voi myös huolellisilla liikkeillä hyväillä sekä häpyluuta että perineumin aluetta. Tämä viimeinen alue, vaikka se onkin erittäin miellyttävä hierontaa saaville, voi olla epämukavaa riippuen siitä, mitä hierotaan, koska se on peräaukon raja-alue, ja monia miehiä stimuloidaan siellä tabu-aiheessaan.

Parasta on joka tapauksessa koskaan aloittaa peniksestä. Se, että hän on tämän tyyppisen hieronnan päähenkilö, ei tarkoita, että sen pitäisi alkaa hänestä. Se merkitsisi polun lyhentämistä, ja kuten olemme huomauttaneet, polku on tässä tärkeä. Siksi on suositeltavaa aloittaa hieromalla reiden sisäpuolta ja siirtymällä sitten nivusiin ja pubiin. Penis herää vähitellen.

Reiden, nivusten ja pubin hieronnan jälkeen on suositeltavaa hieroa kivekset. Miten? Hellillä hyväillä, pyöreillä liikkeillä, pitämällä niitä kädellä. Kivesten hieronnassa on arvioitava niihin kohdistuva paine. Jokaisen miehen henkilökohtaisen maun tulisi määrittää paineen aste.

Kivesten hieronnan jälkeen penis väittää varmasti näkyvyytensä. Tällöin lingam-hieronta saavuttaa ratkaisevan hetkensä. Liikkeiden tulisi tässä vaiheessa vaihdella. Myös rytmit. Pyörivät liikkeet tulisi tehdä falloksen akselin ympäri. Se tulee nostaa ja laskea käsillä. Glan ja peniksen pohja tulisi hieroa vuorotellen.

Eroottiset hierojat Madrid

Lingam-hieronnan onnellinen loppu

Tämän tyyppisen hyväilyn myötä väistämättä tulee orgasmin hetki. Tieto kuinka lykätä sitä moduloimalla jännityksen taso on yksi suurista hyveistä, jotka luonnehtivat niitä, jotka omistautuvat tämän tyyppisen tantrisen hieronnan suorittamiseen. Tätä varten on välttämätöntä kiinnittää huomiota hieronnan saaneen henkilön hengitysrytmiin. Kun orgasmin hetki lähestyy, hieronnan suorittavan on pysähdyttävä ja siirryttävä pois peniksestä omistamaan taas muille sen lähellä oleville alueille.

Miesten tantrinen hieronta voi päättyä kahdella tavalla: joko yhdynnällä tai manuaalisesti annetulla orgasmin avulla. Se voi myös päättyä, jos otamme lingam-hieronnan käsitteen löyhästi suullisella päättymisellä . Kaikki tämä tietysti pariskunnassa. Sen kaksi jäsentä päättävät, miten tämä tantrinen hieronta voidaan lopettaa.

Mutta ... entä liikesuhteen aikana? Toisin sanoen: entä jos tantrisen hierojan palvelut olisivat palkattu? Kuinka sitten lingam-hieronta pitäisi päättyä? Jokaisen asiakkaan tulisi olla selvä siitä, kun hän palkkaa tämän tyyppiseen hierontaan erikoistuneen ammattilaisen. Jos hän työskentelee eroottisessa ja tantrisessa hierontatalossa tai mainostaa itseään sellaisena, on todennäköistä, että hieronnan tulisi päättyä vain ja yksinomaan manuaalisesti tai kuinka paljon suullisesti. Seksuaalinen suhde olisi tässä tapauksessa suljettu pois. Jos hän toisaalta olisi saattaja, joka on erikoistunut tantriseen hierontaan, mahdollisuus lopettaa istunto "normaalilla" seksisuhteella olisi täysin avoin.

Jos haluat saada lingam-hieronnan, varmista ensin, minkä tyyppinen ammattilainen sen tarjoaa. Ennen minkään tyyppistä tapaamista sinun on oltava varma siitä, kuinka pitkälle haluat mennä ja ennen kaikkea kuinka pitkälle voit mennä palkatun ammattilaisen kanssa. Voimme suositella parhaita eroottisia hierojia Barcelonassa ja Madridissa .

Päätä yhdessä, haluatko lingam-hieronnan päättyvän yhdynnästä tai vapauttavasta orgasmista hänen käsissään. Joka tapauksessa, eroottisen hieronnan lopussa , rentoudu, ota aikaa omistautua kehosi tuntemuksiin ja jaa kokemasi kokemus.

Eroottinen hieronta