Tutustu Andreaan hieman enemmän

tiistai, 23 maaliskuu2021

Andrea on ylellinen saattaja, joka tekee tällä hetkellä yhteistyötä saattajatoimiston Felina Barcelonan kanssa. Hän on nuori Venezuelan kansalainen nainen, jolla on tuhma, rohkea persoonallisuus ja miellyttävä keskustelu. Hänen asiakkaansa määrittelevät hänet ylelliseksi kumppaniksi: hellä, tarkkaavainen ja hyvin seksiin.

Hän saapui Barcelonan kaupunkiin alle vuodeksi. Asuneena jonkin aikaa Yhdysvalloissa, jossa hän oppi kielen lisäksi myös suuren osan tavoista ja kulttuurista, voit tutustua siihen päivävuorossa ja joissakin öissä etukäteen varaamalla. Tämä nuori latinalainen nainen ei mene huomaamatta asiakkaita eikä hänen kumppaneitaan, vaikka joidenkin kanssa hänellä on erityinen osallisuus dupleksien ja lesbojen kolmikkojen suorittamiseen.

Andrea saattajan VIP GFE

Tutustu Andreaan hieman enemmän

Olen itsessään hyvin tarkkaavainen nainen, mutta asiakkaiden ja kollegojeni kanssa olen sitäkin enemmän. Haluan pitää hauskaa yksityisyydessä ja nauttia heistä seksistä ilman kompromisseja aivan kuten minä. Vaihdan roolini aina, kun huomaan, että jokin minussa ei sovi heille, joten vaikka monet ovat asettaneet mielipiteensä minulle erilaisissa saattajafoorumeissa, erittäin rohkeana ja sairaallisena saattajana on muitakin, jotka ajattelevat toisin suloinen, romanttinen ja erittäin hellä tyttö. Kaikki pätee minuun, kun on kyse molemminpuolisesta nautinnosta.

Minulla on ollut monia tarinoita heidän kanssaan ja tiedän, että heillä on ollut niitä kanssani. Olen pysynyt ajatuksissa jokaisesta, joka valitsee yritykseni, jotkut tarinat ovat pysyneet minussa ikuisesti erityisenä asiakkaana, joka pyysi palveluitani ennen töihin lähtöä, ja kun aika oli kulunut, hän oli niin rakastunut, että en epäröi tehdä Rakastan minua rakennuksen hississä. Olen sairas ja erittäin rohkea, joten pidän tällaisista ohikiitävistä, mutta intensiivisistä suhteista paljon.

Sairas saattaja

Voin sanoa EI joillekin asiakkaille

Kun aloitin ylellisenä saattajana, mielessäni leijui useita Barcelonan bordelleja. Mutta halusin aloittaa " korkealla luokassa ". Kun näin Felina Barcelonan saattajaportaalin, ymmärsin, että se oli oikea. Sen lisäksi, että se on kaupungin arvostetuin huorahuone , se toimi myös saattajavirastona ja tarvitsin juuri sitä, minkä lisäksi tarvitsin itsenäisen saattajan lisäksi olla läheisyyttä koskevia normejani.

Olen harvoin sanonut EI joillekin herrasmiehille tai pariskunnille, jotka haluavat vuokrata seksuaalipalveluni. Suurimman osan ajasta se johtuu ajan puutteesta, minulla on erittäin kompakti aikataulu, muutama viikko oleskelen Barcelonassa ja minulla on monia vakituisia asiakkaita, jotka odottavat saapumistani. Muille (hyvin harvoille) sanon ei, koska näen, ettei meillä ole tunnetta suhteessa, ja tämä on minulle olennaista.

Whorehouse Barcelona

Joka päivä on monia asiakkaita, jotka pyytävät intiimiä hetkeä Andrean kanssa. Se ei ole vähemmän! Näyttää saattajan, jolla on iso rinta , korostetut käyrät, silkkinen iho ja tyttö, joka haluaa nauttia seksistä ilman rajoituksia . Hänen luettelo seksipalvelujen on hyvin laaja, jossa ne erottuvat: Anal sukupuoli, musta suudelma, täyden Ranskan, palvelu parit, syvä kurkku ja hänen tähti seksuaalinen palvelu: Tyttöystävä hoitoa tai GFE.

Jos haluat tietää enemmän Andreasta, voit mennä Felina Barcelonaan, kaupungin ylellisimpään ja huomaamattomimpaan huoratilaan. Hän tekee myös uloskäyntejä hotelliin ja kotiin, voit varata tapaamisen hänen yhteydenottolomakkeellaan, lähettämällä sähköpostia, soittamalla hänen puhelimeen tai yksinkertaisesti Whastappin kautta.

Felina Barcelona