Seksisivustojen käyttäjien seksuaalinen kiristys ilman valvontaa

torstai, 11 maaliskuu2021

Internet on muuttanut elämäämme. Myös prostituution asiakkaille . Joitakin vuosia, jotta voit ottaa yhteyttä huvialan ammattilaiseen, ei ole tarpeen katsoa sanomalehtien yhteystietosivuja (itse asiassa näitä mainoksia ei ole enää olemassa) eikä sinun tarvitse mennä kyllä tai kyllä huorahuoneeseen tai saattajatoimistolla olla seksuaalinen treffit Prostituoitujen mainosten verkkohakemistot antavat meille pääsyn laajaan luetteloon ilmoituksista itsenäisiltä lumisilta, jotka joko ottavat meidät vastaan huoneistoissaan tai voivat muuttua tuntihuoneisiin, hotelleihin tai joskus omiin koteihimme. Näissä hakemistoissa on myös valikoima suodattimia, joiden avulla käyttäjät voivat löytää nopeasti ja helposti heidän makuunsa parhaiten sopivan tytön.

Espanjassa on monia prostituutioilmoitussivustoja . Viime vuosina on joitain niistä, jotka ovat saaneet merkityksellisen suosion. Voisimme mainita joukosta alustoja, kuten Nuevoloquo, Milerótica, Slumi tai Pasion.com. Jälkimmäinen on erittäin suosittu ja siitä on tullut referenssi alalla laaja-alaisen hakuluokan (löydät prostituoitujen, hustlerien, transseksuaalien, liberaalien pariskuntien, lesbojen jne.) Sekä erinomaisen valikoiman ansiosta. Suodatusjärjestelmä on saanut viime kuukausina erityisen merkityksen siitä, että se on toiminut syöttiä rikollisryhmälle, joka on erikoistunut seksuaaliseen kiristykseen.

Kuinka sekvenssi toimi?

Useiden valitusten ansiosta valtion turvallisuusjoukot ja joukot saivat tietoonsa joukon ihmisiä, jotka sitoutuivat väärennettyjen mainosten lisäämiseen Pasion.com-seksuaalisen yhteydenoton verkkosivustoon rahan kiristämiseen ympäri maailmaa. noin 4,00: n yllä mainitun alustan käyttäjistä hyvin yksinkertaisella menetelmällä: kun prostituoitujen väärät mainokset julkaistiin Pasion.com-sivustossa, rikolliset odottivat, että sivun käyttäjät ottavat yhteyttä mainituissa "syötti-mainoksissa" mainostettuihin tyttöihin. , Kun mainittujen käyttäjien puhelinnumero on saatu, käytä heitä sekvenssin suorittamiseen.

Tämän seksuaalisen kiristyksen uhrit voivat saada kahdenlaisia uhkia sekä WhatsAppin kautta että puhelimitse. Joitakin pelotettiin sanomalla, että jos he eivät maksa vaadittua määrää, heidän perheilleen ilmoitetaan heidän huorintekijöistään. Toisia uhkasi fyysisesti. Joskus nämä kaksi uhkaa yhdistettiin.

Yksi näiden seksuaalisten kiristäjien toimintatavan pääpiirteistä on, että uhrien pyytämän summan maksaminen ei auttanut kiristystä lopettamaan. Se jatkoi uusia rahapyyntöjä. Tästä syystä tarttuminen kiristyksen spiraaliin, jolla ei näyttänyt olevan loppua, sai eräät tämän massiivisen seksuaalikampanjan uhreista päättämään tuoda tilanteensa poliisivoimien tietoon.

Se, että nämä erityiset valitukset tuli yhteiskunnan tietoon useiden espanjalaisten uutisportaalien, kuten mm .vanaguardia.com, elconfidencial.com, el pais.com, el mundo.es tai heraldo.es, työn ansiosta, Se teki sen Myös muiden seksuaalisen kiristyksen uhrien on helpompi päättää ilmoittaa tapauksestaan.

Tämän valituksen ja kansallisen poliisin ja kansalaisvartioston suorittamien tutkimusten ansiosta voitiin oppia erilaisten kiristysryhmien olemassaolosta, jotka tavallaan olivat yhteydessä toisiinsa. Poliisivoimat havaitsivat, että kiristyksiä tehtiin hyvin eri puolilla maata (ensimmäiset valitukset tehtiin Teruelissa ja Palenciassa), mutta juoni hermokeskus sijaitsi hyvin tarkassa paikassa: Valenciassa. Se oli Levantinen kaupungista, jossa kiristäjät toimivat, ja siellä myös "muulit" asuivat, toisin sanoen ne ihmiset, jotka olivat lainanneet nimensä esiintymään tilien haltijoina, joihin sekstortion uhrien oli kirjattava vaaditut määrät . Nämä ihmiset kaikki tulivat köyhyyden maailmasta ja asuivat hyvin erityisellä Valencian alueella.

Valitukset poliisille

Muita seksuaalisen kiristyksen tapauksia Espanjassa

Pian sen jälkeen, kun edellä mainitut seksuaalisten kiristysryhmien olemassaolo tuli tunnetuksi , tärkeimmät sanomalehdet ja digitaalinen media ilmoittivat uuden eroottisen kiristyksen tapauksesta. Rikolliset käyttivät tässä yhteydessä hyvin samanlaista kiristysmenetelmää. Kuten edellä mainitussa tapauksessa, nämä uudet verkkorikolliset käyttivät syötteinä vääriä prostituoitujen mainoksia, jotka oli lähetetty treffisivustolle.

Kun potentiaalinen uhri otti yhteyttä ilmoitetussa tytössä olevaan tyttöön, kiristysyritykset käyttivät hänen puhelinnumeronsa tietoja uhkailuun. Tässä tapauksessa kiristäjät esittivät parittajana työskenteleviä hitmiehiä, jotka olivat päättäneet sopia pisteet asiakkaille, jotka oletettavasti olivat omistautuneet "tyttöjen" ärsyttämiseen. Rikollisten uhkauksiin liittyi tässä tapauksessa kuvia tuliaseilla aseistetuista huppuista. Kiristäjät saivat myös uhrit uskomaan, että heidän perheitään tarkkaillaan.

Poliisitutkinta, joka liittyi tähän tapaukseen, joka koski 22 uhria, teki viime vuoden syyskuussa mahdolliseksi pidättää neljä ihmistä (kaksi Granadassa, yksi Marbellassa ja yksi muu Valenciassa) syylliseksi seksuaaliseen kiristykseen. .

GirlsBCN: Henkilökohtainen hallinta ja mainosten laatu

Kaikkien näiden tapausten julkaiseminen monipuolisimmissa tiedotusvälineissä on varoittanut prostituoitujen verkkomainossivujen käyttäjiä. Monet heistä pohtivat nyt, onko turvallista navigoida näillä sivuilla ja ennen kaikkea ottaa yhteyttä sivuilla mainostaviin lumisiin. Se, että jopa kuuluisiin ihmisiin, kuten aktiivisiin tai eläkkeellä oleviin jalkapalloilijoihin, on vaikuttanut edellä mainittuun tapaukseen, jossa sekvenssi on ollut yhtä suosittu alustan kuin Pasion.com mainoksista, on saanut monet prostituutioasiakkaat epäilemään tämän tyyppisiä sivuja.

Epäilemättä tämän tekstin kaltaiset uutiset eivät tee alalle mitään suosiota. Tosin niitä olisi pidettävä pikemminkin poikkeuksina kuin sääntöinä. Loppujen lopuksi on monia huoria, jotka päivittäin käyttävät näitä alustoja tavatakseen lumisensa ja kokemuksensa, ainakin siitä, mitä monet heistä kommentoivat foorumeilla, ne ovat täysin tyydyttäviä.

Tietenkin: sinun on myös arvioitava, missä määrin kaikki yhteyssivustot ovat yhtä luotettavia. Ja se, että kaikki eivät käytä samoja säätimiä kuin me GirlsBCN: ssä, kun päätämme, mitkä mainokset julkaistaan ja mitkä eivät. Ei ole sama asia, että mainostajalla on täysi vapaus julkaistaessaan mainostaan tietyllä verkkosivustolla, kuin että hänen on läpäistävä henkilökohtainen ohjaussuodatin. Ilman tätä ohjaussuodatinta väärennettyjen mainosten toimittaminen on paljon todennäköisempää. Tällaisen suodattimen puuttuminen antaa esimerkiksi mainostajalle mahdollisuuden julkaista erilaisia profiileja samassa mainoshakemistossa. Tai että hän ei julkaise todellisia valokuvia, valokuvia, jotka eivät ole hänestä. Monissa tapauksissa ne tekevät niin houkutellakseen lisää asiakkaita. Siksi he asettavat valokuvia muista tytöistä, jotka ovat kauniimpia tai seksikkäimpiä kuin he. Joissakin muissa nämä väärennetyt mainokset ovat kuitenkin, kuten edellä olemme nähneet, syötti houkuttelemaan potentiaalisia sekortion uhreja.

Mainosten henkilökohtaisen hallinnan olemassaolo paljastuu siten, koska se on välttämätöntä paitsi laadukkaan verkkosivuston saamiseksi ja sen erottamiseksi tällä alalla kilpailevista, myös sen takaamiseksi, että sen käyttäjät voivat turvallisesti, jotta he voivat ota yhteyttä mihin tahansa siinä mainostettuun tyttöön tietäen, että tyttö, jonka kanssa hän tapaa, on se, joka näkyy mainoksessa eikä toinen ja että hänen ulkonäönsä ei itse asiassa eroa liikaa valokuvissa esitetystä.

Tässä mielessä julkaistavien mainosten ja mainoksia sisältävien valokuvien valvonnasta vastaavan ammattilaisen tehtävä paljastetaan perustehtävänä. Hän ammattilaisena takaa sen turvallisuuden, jonka prostituutioasiakkaat odottavat käyttäessään eroottista yhteydenottosivustoa. Hänen ansiostaan mahdollisuus joutua kiristyksen tai seksuaalisen kiristyksen uhriksi on paljon pienempi.

Väärennettyjen mainosten intohimo