Nyrkkinainti, tuskallinen seksuaalinen käytäntö

torstai, 25 helmikuu2021

Seksimaailma on (tai sen pitäisi olla) maailmankaikkeus, jossa vallitsee kokeilulaki. Siitä lähtien, kun se ilmestyi maan pinnalle, ihminen ei ole lakannut kokeilemasta uusia tapoja nauttia seksistä. Siksi on monia tapoja harjoitella ja nauttia siitä. Kuinka pitkälle menet, kun teet sen, riippuu kunkin henkilön luonteesta, heidän makuunsa ja tarpeistaan.

On monia ihmisiä, jotka vitun suhteen ovat tyytyväisiä tai heillä on tarpeeksi suorittaa lähetyssaarnaaja. Monet muut kokeilevat uusia asemia: koiranpennun, lusikan, minkä tahansa alkuperäiseen tai päivitettyyn Kama Sutraan sisältyvistä ... Jotkut, tarvitsevat voimakkaampia tunteita, kokevat vaihtoehtoisia seksuaalisuuden muotoja ja lähtevät BDSM: n poluille. tai he haluavat harjoittaa omia käytäntöjään siitä, mitä voimme kutsua "karkeaksi seksi". Viimeksi mainittujen joukossa on nyrkkinaintuvia ystäviä.

Mikä on nyrkkinainti?

Nyrkkinainti , seksuaalinen käytäntö, joka oli aluksi tyypillistä heteroseksuaalisille naisille, mutta joka on päätynyt osaksi joidenkin homoseksuaalisten parien seksuaalirutiineja, koostuu käden tai nyrkin tuomisesta osittain tai kokonaan peräaukkoon / peräsuoleen tai emättimeen.

Jos visualisoimme henkisesti tämän seksuaalisen käytännön, voimme ymmärtää, että se ei voi houkutella kaikkia, koska se voi olla tuskallista. Jotkut ihmiset käyttävät myös visuaalisesti silmiinpistävää, nyrkkinaintia tai nyrkkiä vittu.

Vinkkejä nyrkkeilyn harjoittamiseen

Kun harjoitellaan nyrkkiä, on otettava huomioon joukko varotoimia. Mainitut varotoimet olisivat seuraavat:

  • Käsi tulisi suorittaa perusteellisesti ja perusteellisesti.
  • Nyrkkinaitettavan seksuaalisen alueen on oltava täysin puhdas.
  • Pitkähihaisia lateksi- tai nitriilikäsineitä tulee käyttää.
  • Hyvää voiteluainetta tulisi käyttää ja sitä pitäisi olla saatavilla runsaasti.
  • Pidä kondomeja käsillä. Miksi? Nyrkkinainti voi aiheuttaa pienen verenvuodon (mikroverenvuodot), mikä tekisi myöhemmästä peräaukon tai emättimen tunkeutumisesta "ilman satulaa" suositeltavaa, koska HIV: n tai muun sukupuoliteitse tarttuvan taudin leviämisriski kasvaa merkittävästi.
  • Näiden ennaltaehkäisevien vinkkien noudattaminen on ehdottoman välttämätöntä, jotta voimme harjoitella nyrkkinautoa turvallisella tavalla.

Katsotaan nyt, kuinka nyrkkinaintia tulisi harjoittaa.

Nyrkkinaintotyypit

Nyrkkinaintotyypit

Kuten edellä todettiin, nyrkkinaintia on kahdenlaisia: emättimen nyrkkinainti ja peräaukon nyrkkinainti . Katsotaan alla, miten kukin niistä tulisi harjoittaa.

Emättimen nyrkkinainti

Ne, jotka harjoittavat tätä nyrkkinaintomuotoa, etsivät hyvin erityistä tavoitetta: äärimmäisen voimakkaan ja väkivaltaisen orgasmin tavoitetta. Syy tällaisen orgasmin aikaansaamiseen on seuraava: koko nyrkin asettaminen emättimeen lisää sekä emättimen että G-pisteen stimulaatiota ja lihasten supistukset voimistuvat.

Voidakseen naida vaginaa nyrkilläsi on tunkeutuvan henkilön erittäin korkea rentoutuminen. Saadaksesi sen sinun on aloitettava silittämällä heidän sukupuolielimiään hitaasti, ilman kiirettä. Nämä aivohalvaukset tulee tehdä käsineillä ja sormilla, jotka on voideltu hyvin vesipohjaisella voiteluaineella.

Kun kyseinen alue on stimuloitu, sormi työnnetään emättimeen ja he tekevät pyöreitä liikkeitä, kunnes havaitaan, että tilaa on kahdelle. Kun sinulla on tämä tunne, työnnetään toinen sormi. Koko tämän prosessin ajan on suositeltavaa stimuloida klitorista voitelun lisäämiseksi ja emättimen lihasten suuremman rentoutumisen saavuttamiseksi.

Kun emättimen tuntuu olevan hyvin laajentunut, työnnetään kolmas sormi ja pyöreät liikkeet jatkuvat sen sisällä samalla, kun klitoris stimuloidaan edelleen.

Kaikkia näitä liikkeitä suoritettaessa voitelutaso on tarkistettava. Jos tämä ei ole niin runsasta kuin sen pitäisi olla, sen saavuttamiseksi käytetään keinotekoista voiteluainetta. Sen ja alueen lihaksikkaan rentoutumisen ansiosta neljäs sormi voidaan työntää sisään.

Kun neljäs sormi on asetettu paikalleen, pyöreiden liikkeiden on lopetettava, mutta ei klitoriksen stimulaatiota, joka tulisi yhdistää G-pisteen stimulaatioon.

Kun se on saavutettu, tunkeutuneen henkilön ei pitäisi tuntea kipua. Jos sinusta tuntuu, sinun tulee lopettaa harjoittelu jatkaaksesi käynnissä olevaa stimulaatiotehtävää. Jos kipu katoaa, peukalo asetetaan sormien väliin ja hitaasti nyrkki työntyy hyvin hitaasti ja samaa liikutetaan varovasti sisältä ulospäin.

Todennäköisesti muutama liike riittää pariskunnan saavuttamaan orgasmin. On suositeltavaa olla vetämättä kättä orgasmin aikana, jotta nainen voi tällä tavalla tuntea sen voimakkaammin ja nauttia siitä täysillä.

Orgasmin jälkeen naisen tulee työntää kevyesti helpottaakseen käden karkottamista emättimestään. Se voi myös auttaa lisäämään hieman enemmän voiteluaineita.

Emättimen nyrkkinainti

Anaali nyrkkinainti

Kun olemme nähneet, kuinka emättimen nyrkkinaintia tulisi harjoitella, näemme nyt, kuinka voit vittuasi perseeseen nyrkilläsi.

Anaalinyrkkinainti on mieluiten homoseksuaalinen tapa, vaikka jotkut naiset harjoittavat sitä seksuaalisesti. Ensimmäinen tehtävä on löytää mukava asento, joka helpottaa peräaukon tunkeutumista. Toinen on käyttää käsineitä. Kolmas on käyttää (suurina määrinä) öljyyn tai silikoniin perustuvaa voiteluainetta.

Peräaukkoa harjoitettaessa on pidettävä mielessä, että se eroaa täysin emättimen nyrkistä. Aluksi on pidettävä mielessä, että peräaukko ei voitele kuten emätin. Yhden ja toisen anatomiset muodot ovat erilaiset. Emättimellä on suurempi kyky laajentua kuin peräaukolla. Anus-nyrkkinainti vaatii sitten enemmän valmistelua. Lisäksi, kun nyrkkiä peräaukkoa, sormet eivät pääse yksitellen, kuten emättimen nyrkkinainnissa. Perseeseen sormet työnnetään kerralla.

Loogisesti, ennen kuin asetat sormet peräaukkoon, sen on oltava hyvin rento. Tätä varten voimme käyttää sormia, mustaa suudelmatekniikkaa tai peräaukon pistokkeen tai muun tyyppisen seksilelun käyttöä.

Kun peräaukko on rento, neljä sormea asetetaan vaakasuoraan ja peukalo alle. Kun se on asetettu näin, käsi puristuu niin, että viisi sormea tulevat yhteen. Sen jälkeen sormet työnnetään hyvin hitaasti ja erittäin huolellisesti.

Kun sormet ovat sisällä, ne tulisi tehdä käden liikkeillä ylös ja alas. Näiden liikkeiden on oltava erittäin lempeitä, koska hieman väkivaltainen liike voi aiheuttaa peräaukon lihasten refleksisen vetäytymisen.

Kun peräaukko on täysin rento, käsi on työnnettävä kokonaan ja hyvin hitaasti samalla kun tämä käden liike tehdään hyvin varovasti ylös ja alas.

Kun koko käsi on peräaukon sisällä, ranteen tulisi lisätä hyvä määrä voiteluaineita. Hyvin voideltu nukke tulee varovasti tunkeutuneen henkilön peräaukkoon työntämisen jälkeen hitaasti ja varovasti. Sisään tullessasi voit tehdä nyrkin kädelläsi ja sen jälkeen tehdä tunkeutuvia liikkeitä vuorotellen.

Jos tunkeutunut henkilö tuntee akuuttia kipua, harjoittelu on lopetettava välittömästi. Jos tunnet kipua, se johtuu siitä, että jotain ei tehdä hyvin, ja jos sitä ei tehdä hyvin, se voi aiheuttaa jonkinlaisen repeämisen tai vamman, jolla on epämiellyttäviä seurauksia.

Anaali nyrkkinainti