Jalkafetissi

torstai, 18 helmikuu2021

Ehkä he eivät ole kehomme kaunein osa, mutta on miehiä (ja myös joitain naisia), jotka rakastavat heitä ja jotka eivät kykene hallitsemaan libidonsa korkeutta, kun miettivät tai koskettavat tai koskettavat heitä.

Puhumme jalkoista, alueestamme anatomialla, jonka tietyt ihmiset (mahdollisesti enemmän kuin luulemme) pitävät sitä erittäin, super, erittäin jännittävänä. Tasaisempi kuin sukuelimet tai joskus itse seksuaalinen teko.

Tämä eroottinen vetovoima jalkoihin on yksi monista olemassa olevista fetisseistä ja sitä kutsutaan teknisesti podofiliaksi. Podofiliaa ei pidä pitää häiriönä tai sairautena. Kuten kaiken fetismin, sen pitäisi häiritä vain silloin, kun sinun on väistämättä turvautua siihen voidaksesi harrastaa seksiä. Jos näin tapahtuisi, puhumme parafiliasta. Jos ei, jalkafetisismiä tulisi pitää vain henkilökohtaisena makuna, jolla on tarkoitus tehdä seksielämästä rikkaampi ja monipuolisempi.

Fetissin alkuperän löytämisellä ei ole paljon järkeä. Jokainen fetisisti voisi antaa eri selityksen hänen alkuperältään. Jalkafetissin (podofiliaa kutsutaan englanniksi) tapauksessa emme aio tehdä poikkeusta. Mutta aiomme huomauttaa jotain: jalat ovat erityisen herkkä alue anatomiassamme. Noin 7000 hermopäätettä saavuttaa ne, mikä tekee siitä yhden kehomme tärkeimmistä erogeenisista vyöhykkeistä. Jotkut neurologit huomauttavat myös, että sukuelimet ja jalat ovat aivojemme vierekkäisiä alueita. Tämä voisi antaa selityksen sille, että mies voi seksuaalisesti kiihtyä katsomalla naisen jalkoja.

Jalkafetissi

Jalkafetismin tyypit

Jalkafetisismi voi olla monenlaista. Riittää, että tarkastellaan Internetin pohjatona kuoppaa pohtimaan tuhatta yhtä tapaa harjoittaa jalkafetissiä. Jalkojen palvonnasta tai jalkojen palvonnasta (niin tyypillistä BDSM-universumille, jossa alistuneen on kunnioitettava Dominansa jalkoja) jalan kiduttamiseen kuumalla vahalla, savustetuilla savukkeilla tai samanlaisella Atuduralla. ovat monia asioita, jotka "seksuaalisesti" voidaan tehdä jaloille tai voidaan tehdä niiden kanssa.

On niitä, jotka haluavat suudella, hieroa ja nuolla jalkojaan. On niitä, jotka kokevat nautinnon vain katsomalla heitä tai näkemällä heidän kävelevän tietyillä pinnoilla. Jotkut ihmiset innostuvat, kun he tuntevat olevansa astuneet heidän kimppuunsa (tätä käytäntöä kutsutaan "polkemiseksi"). Ja on niitä, jotka eivät ole niin innoissaan katsomalla paljasta jalkaa kuin kengät, jotka sopivat heille. Yleensä näissä tapauksissa fetisisti löytää fetissiobjektinsa tietyntyyppisistä jalkineista.

Korkeakorkoiset kengät ovat yleensä prototyyppinen fetissiobjekti, kun puhumme tällaisesta fetisismistä. Aistillisempi ja tyylikkäämpi, korkokengät ovat eräänlainen naisellisuuden symboli. Palvomalla kyseistä esinettä fetisisti palvoo jollain tavalla naisellisuuden olemusta.

Jalkafetissi

Pelit, jotka antavat ja saavat iloa jaloillasi

Hyvä tapa rikastuttaa seksuaalista elämäämme on esitellä seksuaalisia pelejä, joihin jalat puuttuvat. Aktiivisella tai passiivisella tavalla, toisin sanoen stimuloimalla kumppanin jalkoja tai antamalla hänen stimuloida meitä tai käyttämällä niitä stimuloimaan tai päinvastoin stimuloimaan, lähestyminen jalkafetisismissä on hyvä tapa hengittää uutta elämää sukupuolielämään.

Seuraavaksi aiomme antaa sinulle sarjan perusvinkkejä ja julkaista joukon ehdotuksia seksuaalisen nauttimiseksi jalkojesi kanssa.

Ensimmäinen vinkki jalkojesi nauttimiseen seksuaalisesti on pitää niistä hyvää huolta. Tämä edellyttää asianmukaista hygieniaa ja hyvää nesteytystä. Varpaiden ja kovettumien poistaminen ja kynsien oikea leikkaaminen on välttämätöntä jalkojen esittelemiseksi, jotka voivat antaa leikkiä jalkafetissin aikana.

Jalkahieronta

Hyvin hoidettujen jalkojen hieronta voi olla aina suuri ilo sekä niille, jotka antavat tämän hieronnan, että niille, jotka saavat sen. Mielihyvän tunteiden lisäämiseksi on aina suositeltavaa käyttää hyvää maustettua hierontaöljyä tai, jos se ei ole mahdollista, vesipohjaista voiteluainetta. Kummankin näiden kahden elementin ansiosta hieronnan suorittavan henkilön kädet pystyvät liukastumaan vaikeuksitta sen henkilön jalkoihin. Öljyn tai voiteluaineen ansiosta hyväilyt ovat voimakkaampia ja miellyttävämpiä.

Eroottisen jalkahieronnan soveltaminen voi olla erittäin jännittävää ja hauskaa pelata ja kokeilla. Miten? Esimerkiksi voiteiden käyttö, jotka tuovat kylmää tai lämpöä jalkoihin. Tai käyttämällä suuta, huulia ja hampaita suudella, napostella tai nuolla rakkaasi jalkoja samalla kun hierot niitä.

Selkähieronta jaloilla

Jalat eivät ole vain tehty nauttimaan. Ne on myös tehty antamaan sille. Podofiilit tietävät sen. Jos haluat antaa kumppanillesi iloa jaloillasi, aloita levittämällä niihin öljyä ja voiteluaineita. Kun jalkasi on voideltu hyvin, aseta ne varovasti kumppanisi selälle ja aloita pyöreiden liikkeiden tekemistä hänelle. Jos haluat tehdä tämän jalkojen takana olevan hieronnan tunteita voimakkaammiksi ja miellyttävämmiksi, käytä käsiäsi stimuloimaan, hyväillessäsi tai koskettamalla kumppanisi kehon osia, joihin pääset käsiksi.

Jalka itsetyydytys

Jalka itsetyydytys

Yksi yleisimmistä käytännöistä jalkafetissin ystävien keskuudessa on itsetyydytys jaloilla tai 'jalkatyö'.

Jalka on aina erittäin kiinnostava podofiileille. Oletko koskaan yrittänyt tehdä sitä? Jos haluat masturboida kumppaniasi jaloillasi, sinun on käytettävä runsaasti voiteluaineita ja ennen kaikkea toimittava erittäin herkullisesti ja huolellisesti.

Hyvä tapa voimistaa tällaisesta runkkauksesta saatavaa nautintoa on keskittää aivohalvauksesi jalkojesi kanssa frenulum-alueelle. Pienien ympyröiden piirtäminen hänen ympärilleen on aina hullua.

Huonosti hoidetut jalat eivät sovellu jalkatyön harjoittamiseen. Voitteko kuvitella, kuinka epämiellyttävää voi olla tuntea maissin tai duricien kitka peniksessä? Voitteko kuvitella, kuinka tuskallinen naarmu voi olla päänahassa, esinahassa tai kiveksissä huonosti leikatusta varpaankynnestä? Jos jalkojen hoitaminen minkä tahansa tyyppisen, podofiliaan liittyvän harjoittelun suorittamiseksi on aina olennainen vaatimus, jalkojen kanssa tehdyn käsityön tai sukuelinten stimuloinnin kanssa se on ehdottoman välttämätöntä.

Jalkatyö