Fendom tai naisten ylivalta

torstai, 11 helmikuu2021

Vertaissuhteiden on hyvin vaikea esiintyä seksiä. Aina on yksi hallitsevista osapuolista, joka asettaa vauhdin, joka johtaa aloitetta, joka ehdottaa uusia käytäntöjä, joka haluaa aina mennä hieman pidemmälle. Tämä rooli on perinteisesti varattu miehille. Kulttuuri on jo pitkään nähnyt sukupuolen palvelevan miesten iloa. Onneksi näkemys on muuttunut ajan myötä, ja yhä useammat miehet ovat tietoisia siitä, että sukupuoli on olemassa molempien osapuolten nauttimiseksi. Naisten asteittainen vapautuminen on sallinut tämän muutoksen. Siksi ei ole enää niin outoa kulttuurisesti ottaen nähdä ja kuvitella naista, joka tekee aloitteen sängyssä. Nainen ei enää odota miehen käskyä suorittaa suhde, jos hänen halunsa edellyttää, että hän laittaa kumppanin peniksen suuhunsa. Hän ei myöskään tarvitse miestä, joka käskisi "nousta neljälle", jos hän haluaa nousta korkealle ja paljastaa peränsä miehelleen, jotta hän voi tunkeutua häneen takaapäin. Se vaniljaseksissä, mutta ... entä BDSM?

BDSM-käytännöt ovat aina kiertäneet eri kulttuurireittejä kuin vaniljaseksi . He ovat aina olleet vapaampia ja vähemmän kunnioittavia siihen, mitä on pidetty myös kulttuurisesti. Siksi BDSM: ssä on aina eletty piilotetummalla tavalla ja salaisuuden ajatus on aina liitetty sen käytäntöihin. BDSM-maailmankaikkeudessa yleisimmät ja yleisimmät seksuaaliset tavat ja tavat ihmisten keskuudessa ovat horjuttuina yhä uudelleen. Tämä on vaikuttanut myös naisten rooliin hänessä. Jos vaniljaseksissä nainen on melkein aina esiintynyt riippuvaisena miehen toiveista, BDSM: ssä hänellä on ollut enemmän itsenäisyyttä ja valtaa. Tuo voima, jota perinteisesti ei voida ajatella BDSM-maailmankaikkeuden ulkopuolella, näkyy erityisen selvästi FemDomin käytännössä.

Dominatrix

Mikä on FemDom?

Tämä sana on peräisin anglofonilaisesta ilmaisusta "Female Dominance", toisin sanoen: naisellinen ylivalta . Sillä viitataan niihin eroottisiin käytäntöihin, joissa naisella (tai yhdellä naisista, jos kyseessä on lesbo) on selvästi hallitseva rooli.

BDSM-käytännöissä naista, joka saa tämän roolin eroottisessa dominointikäytännössä, kutsutaan rakastajatariksi, Dominaksi, rakastajatariksi tai Dominatrixiksi , ja eroottisissa käytännöissä se on eräänlainen diktaattori, jonka käskyistä ei voida keskustella. Mies, joka soveltaa itseään tämän tyyppiseen eroottiseen suhteeseen, hyväksyy kyseisen naisjohtajuuden ja käyttäytyy naisessa tottelevaisena ja alistuvana olentona. Tämä sopimus on ehdottoman välttämätön, jotta voimme puhua terveestä BDSM-suhteesta, ja sillä on neuvoteltavat / ylittämättömät rajat. Binomiaalin kaksi jäsentä (hallitseva osa - tässä tapauksessa Domina - ja alistuva osa) hyväksyvät nämä rajat ja ne, jotka käyttäytyvät käytännössä noudattaen niitä.

Femdomin on täytettävä joukko ominaisuuksia. Tunne voimakkaana ja hyvin itsevarmana ovat epäilemättä kaksi näistä ominaisuuksista. Rakastajatar ei voi olla heikko nainen. Voiman (erityisesti henkisen) tulisi olla osa hahmosi. Sen on oltava nainen, joka haluaa toimia johtajana ja ei pelkää tehdä niin. Loogisesti katsoen, nainen, jolla on ennakkoluuloja (erityisesti seksuaalista luonnetta), ei voi olla hyvä Dominatrix, eikä hän ole ihanteellinen henkilö suorittamaan tätä roolia naisvaltaisuuspeleissä. Loppujen lopuksi sinun on aina pidettävä mielessä, että sukupuoli BDSM-suhteissa eroaa suuresti vaniljaseksistä.

BDSM-käytännöt

Näiden vahvuusominaisuuksien lisäksi rakastajan on oltava ymmärtäväinen ja tarkkaavainen alistuvalleen voidakseen käyttää rooliaan hyvin Fem Dom -suhteissa. Ohjauksen ylityksen ja menettämisen vaara on aina olemassa, ja kokemuksen ja älykkyyden on varmistettava, ettei hallintaa menetetä. Esimerkiksi sovittujen rajojen ylittäminen olisi yksi tapa menettää hallinta ja rikkoa yksi BDSM: n pyhistä säännöistä.

Kun kaikki nämä ominaisuudet ovat arvokkaita, rakastajatar voi toimia kuin yksi. Kukin rakastajatar valitsee tehtäviään käyttäessään erään hyvin henkilökohtaisen kuvauksen, mutta yleisin on, että tämä kuvaus vastaa estetiikkaa, jonka bedesemera-käytäntö on asettanut vuosien varrella. Siten yleisin on, että Domina käyttää FemDomia harjoitellessaan pukuja, naamioita ja lateksi- tai nahkapukuja. On myös melko yleistä, että päätät käyttää verkkosukat ja korkokenkiä.

Naisten eroottisen dominoinnin harjoittamiseksi Domina käyttää yleensä sarjaa BDSM-universumille tyypillisiä lisävarusteita. Näiden lisävarusteiden joukossa voimme korostaa piiskaavat melat harjoittelemaan eroottista piiskausta, ruoskat ja piiskat, käsiraudat tai orjuusköydet alistuvan liikkumattomaksi.

FemDom-käytännöt

Pukeutuneena BDSM-kaanoniksi ja varustettu asianmukaisilla lisävarusteilla, Domina ja alistuva voivat alkaa suorittaa FemDom-käytäntöjä, joihin he ovat sopineet. Yleisimpiä naisten dominointikäytäntöjä voidaan korostaa seuraavia:

  • Sanallinen nöyryytys . Nainen loukkaa ja asettaa kyseenalaiseksi miehen maallisuuden, alentamalla ja nöyryyttämällä häntä.
  • Jalka palvonta . Alistuva suutelee rakastajataren jalkoja, jalkoja tai kenkiä.
  • Selkäsauna Selkäsauna on yksi FemDomin yleisimmistä käytännöistä. Domina kädellä tai piiskaavalla melalla piiskaa alistuvan pakarat. Nainen voi myös käyttää käsiään lyödä miestä samalla kun hän suullisesti loukkaa ja häiritsee häntä.
  • Sylkee alistuvalle.
  • Kultainen suihkutapa . Tämä käytäntö, jota kutsutaan myös urolagniaksi, koostuu siitä, että Domina virtsaa alistuvalle.
  • Polkeminen . Nainen polkee alistuvaa, kävelee hänen päällensä tai astuu hänen sukupuolielimiin. Tämä FemDom-käytäntö on tehtävä erittäin huolellisesti, koska se voi olla erittäin vaarallista.
  • Sukuelinten kidutus tai CBT ("kukko- ja pallokidutus", englanniksi). Tämän harjoittelun aikana rakastajatar on vastuussa miehen sukupuolielinten kiduttamisesta. Ei ole tarpeen korostaa riskejä, joita tämä käytäntö aiheuttaa ihmisen fyysiselle koskemattomuudelle.
  • Istuu . Tällöin nainen istuu alistuvan kasvojen päällä. Monissa tapauksissa tämä (vaarallinen) käytäntö liittyy läheisesti pakotettuun cunnilingukseen tai pakotettuun rimmistykseen. Ensimmäisessä tapauksessa miehen on stimuloitava suullisesti Dominan vulva ja klitoris. Toisessa hänen peräaukonsa saa pakotetulla tavalla suullisen stimulaation alistuvalta.
  • Epäonnistunut orgasmi . Orgasmin partaalle alistuvan stimuloiminen ja sitten sen kieltäminen on yksi naisten eroottisen dominoinnin käytännöistä.

Naisvaltaisuus

Kaikkien näiden FemDom-käytäntöjen lisäksi on yksi, joka on erityisen merkittävä roolien vaihtamisen kannalta. Tämä käytäntö on sidonta, käytäntö, joka koostuu Dominan anaalisen tunkeutumisesta. Tässä tapauksessa nainen on varustettu vyötäröllä kiinnitetyillä valjailla, joihin kuuluu ulkoinen dildo. Kiinnitysvaljaat voivat olla hyvin erilaisia. Jotkut heistä, sen lisäksi, että ne on suunniteltu pääasialliseen tarkoitukseensa (naisen tunkeutuminen miehen peräaukkoon), sisältävät pienen sisäisen dildon, joka on suunniteltu takaamaan naisten stimulaatio kiinnityksen aikana. Tämä pieni dildo palvelisi viimeisenä keinona saada Domina orgasmin tunkeutuen alistuvaan perseeseen, mikä lisäisi fyysistä nautintoa henkiseen nautintoon, jonka rakastajatar käyttää hallitsevansa alistuvansa yli.

Tämäntyyppiset seksuaaliset käytännöt ovat saamassa yhä enemmän seuraajia ja houkuttelevat herroja, jotka haluavat kokea tämäntyyppisen tunteen. Heidän joukossaan on monia johtajia ja ammattilaisia, jotka ovat tottuneet käyttämään hallitsevaa roolia työsuhteissaan. Monien tutkimusten mukaan monet näistä alistuvista pyrkivät FemDom-käytäntöihin vapauttaakseen itsensä henkisestä stressistä, joka syntyy, kun heidän on toimittava hallitsevana päivittäin. Se, että monet miehet etsivät tämän tyyppisiä eroottisia kokemuksia, on tehnyt yhä useammasta iloalan ammattilaisesta, joka tarjoaa naisvaltaisuuden palvelujensa joukossa. Mistä tahansa arvostettujen saattajien hakemistosta löydät tänään valitun joukon saattajia FemDomille. Ja niille, jotka haluavat kokeilla sitä, monet saattajamme tarjoavat sitä palveluna, erityisesti Barcelonassa ja Madridissa.

Emäntä