Istuu edessä, perseeni kasvoillesi

torstai, 14 tammikuu2021

Me miehet pidämme naisten aaseista. Katsomme niitä upotettuina farkuihin, leggingseihin, lenkkeilijöihin jne. kun huojuva ja provosoiva ohi ohi. Katsomme heitä ja katsomme niitä saattajien mainoksissa Barcelonan tai Madridin kaltaisissa kaupungeissa, kun he pyrkivät osoittamaan pakaroidensa upean pyörimisen. Ja yhdessä tapauksessa, kuten toisessa, kuvittelemme heidän tarjoavan itsensä viihtyisäksi ja kapeaksi kohteeksi kaluimme.

Nainen, joka on asetettu neljälle kädelle ja joka tarjoaa meille peränsä, on aina vaikea vastustaa kiusausta. Ei ole väliä, että tämä nainen kieltäytyy harjoittamasta kreikkaa ja omaksuu tämän kannan tehden selväksi, että vaikka hän olisi tällä tavoin, hän tarjoaa meille vain emättimensä. Ei ole väliä, että hän myy meille mahdollisuuden helvetin perseeseen. Olemme yksinkertaisesti innostuneita nähdessämme hänen sijoittuvan tuolla tavalla omaksumaan koiran asennon. Tästä syystä Kamasutran kaikista kannoista tämä on yksi miesten suosituimmista: koska me kaikki (poikkeustapauksia lukuun ottamatta) tunnemme erityistä vetovoimaa naispuoliseen perseeseen. Joissakin tapauksissa tämä vetovoima menee äärimmäisyyksiin, joita muut eivät aina ymmärrä. Yksi näistä ääripäistä on esimerkiksi kasvojen istuminen.

Mitä on kasvojen istuminen ? BDSM-universumin dominointi- ja alistumiskäytännöille tyypillinen käytäntö, joka koostuu, kuten englanninkielinen sana itse osoittaa, istumisesta pariskunnan edessä. Toisin sanoen: asettamalla pakarat joko edestä tai päinvastoin toisen kasvoille. Asettamalla taaksepäin nainen antaa miehen stimuloida peräaukkoaan nenällä. Tämän seksuaalisen käytännön rakastajat pitävät siinä esiintyvän kosteuden, pimeyden ja hajun yhdistelmää erittäin jännittävänä. Loppujen lopuksi älä unohda, että sukuelinten haju voi olla voimakas aphrodisiac.

Kasvot istuvat

Erityinen ja vaarallinen itsetyydytys

Tämän seksuaalisen käytännön, jota kutsutaan myös kuningattaren valtaistuimeksi, sanotaan olevan peräisin keskiajalta. Kuten sanotaan, kun ritarit marssivat sotaan, naiset olivat seksuaalisesti tyytyväisiä sivuihinsa sellaisessa asennossa suoritettujen cunnilingusten kautta. Toisinaan nuorille naisille oli jopa rakennettu tuoleja ilman istuinta, jotta he voisivat nauttia mukavammin sivujensa cunnilinguksesta.

Vastakkainasettelu, kuten nykyään ymmärretään, ei kuitenkaan ole niinkään juuri kuvattu keskiaikainen käytäntö (ja mikä olisi naisten passiivista käytäntöä) kuin sellainen, jossa naiset suhtautuvat aktiivisemmin. Kuningattaren valtaistuimella, kuten nykyään ymmärretään, nainen istuu kumppaninsa kasvoilla masturboimaan nenällä, suulla tai leukalla kontrolloiden liikkeen voimakkuutta ja rytmiä koko ajan. Alistuvan kasvoista tulee tällöin naisen nautinnon väline. Liikkuessaan hän päättää, minkä vulvan osan (ja millä tavalla) hän haluaa stimuloida.

Kasvojen istuminen on vaarallista seksuaalista harjoittelua. Ei ole yllättävää, että kuka laittaa perseensä toisen henkilön kasvoille, riistää tältä suuren osan hengityskyvystä. Tässä mielessä on otettava huomioon fyysinen peruslaki: mitä suurempi aasi on, sitä suurempi on mahdollisuus olla hengittämättä niille, jotka ovat kääntäneet kasvonsa aasin istuimeksi.

Eroottinen tukehtuminen voi olla erittäin jännittävää monille ihmisille, mutta sen harjoittaminen voi aiheuttaa vakavan terveysriskin. Tämän seksuaalisen käytännön väärinkäyttö voi aiheuttaa alistuneen tajunnan menetyksen, kärsiä aivovaurioita tai jopa mahdollisuuden kärsiä sydämen vajaatoiminnasta.

Queenin valtaistuin

Vinkkejä kuningattaren nojatuolin harjoittamiseen

Edellä kuvattujen riskien välttämiseksi on otettava huomioon joukko perusvinkkejä. Yksi niistä, mikä voi olla erittäin hyödyllistä, on sijoittaa tyyny kasvotuksen passiivisen osan pään alle. Asettamalla tyyny sinne, tämän seksuaalisen harjoittelun alistuva pitää kaulansa kohotettuna, mikä antaa hänelle enemmän tilaa hengittää ja pystyy liikuttamaan kätensä ja kaulansa istunnon aikana. Tietenkin: tyyny tai tyyny, jota käytetään tämän seksuaalisen harjoittamisen helpottamiseen, on varustettava tietyllä kovuudella pään uppoamisen estämiseksi ja jotta kumppaninsa edessä istuva henkilö ei vaarassa menettää Saldo.

Tässä käytännössä, kuten niin monissa muissa seksuaalikäytännöissä, pariskunnan kahden jäsenen välinen viestintä on välttämätöntä. Henkilön, joka istuu toisen päällä, tulisi olla tietoinen toisen reaktioista. Kiihottuminen voi loppujen lopuksi johtaa siihen, että menetät hallinnan kumppanin kasvoille pudotetun painon suhteen. Liiallinen paino ei voi vain tukehtua, se voi myös vahingoittaa.

Yksi tapa vähentää kumppanisi kasvojen murskaamisen riskiä perseesi kanssa on harjoittaa sitä, mitä voimme kutsua kasvot-valoksi . Miten? Asennon muuttaminen sen harjoittamiseksi. Tällöin alistuvan henkilön tulisi polvistua lattialle ja Hallitsevan henkilön seisomaan. Tämä asento on mahdollinen vain, kun pariskunnan jäsenten korkeudet mahdollistavat sen.

Kuningattaren valtaistuimen harjoittamisen yhteydessä voit valita erilaisia vaihtoehtoja. Voit harjoitella vaatteidesi kanssa tai esimerkiksi valita pukeutua hienoihin alusvaatteisiin, jotta saat näin hienostuneemman kosketuksen tähän seksuaaliseen harjoitteluun. Lateksivaatteiden esittely auttaisi tässä tapauksessa vahvistamaan bedesemera-kuvaa teosta, jossa istutaan jonkun kasvoilla masturboimaan sen kanssa.

Sukupuolitartuntojen leviämisriskit ovat tässä käytännössä minkä tahansa oraalisen seksin harjoittamisen riskit . On otettava huomioon, että facessiting-käytäntö asettaa yhden henkilön sukuelinten virtaukset kosketuksiin toisen suun kanssa.

Queenin nojatuoli