Roomalainen suihku tai emetofilia

torstai, 24 joulukuu2020

Tiedämme jo, että sukupuoli voi olla hyvin vaihteleva ja että ihmisten vitun tai nauttimisen yhteydessä heidän makunsa ovat hyvin erilaiset. Mikä saa minut täysin kiimaiseksi, voi jättää sinut kylmäksi kuin jäävuori. Ja päinvastoin. Siksi he sanovat, että maailma on maailma. On niitä, jotka eksyvät villisikojen miettimiseen pulleasta ja povekas culonasta, on niitä, jotka pakottavasti masturboivat kuvitellessaan, että nuolevat suosikkinäyttelijänsä jalkaa, on niitä, jotka hulluttavat halusta ajatellessaan laihaa tyttöä, on niitä, jotka tarvitsevat pinsetit. nännit kiertyvät mielihyvin, ja on niitä, jotka, vaikka se tuntuu oudolta, pitävät oksentelua jännittävänä, näkevät oksentamisen tai oksentamisen suoraan heidän päälleen.

Tämä teko, oksentelu tai oksentaminen jonkun kanssa, jolla on eroottinen tarkoitus , tunnetaan roomalaisena suihkuna . Miksi? Koska uskotaan, että antiikin Rooman Bacchanaliassa niihin osallistuneet provosoivat oksentelua jatkaakseen syömistä.

Riippumatta siitä, onko nimen alkuperä totta, totuus on, että tällä seksuaalikäytännöllä on tieteellinen nimi. Tämä nimi on emetofilia ja sen kanssa nimetään se, mitä pidetään parafiliana , toisin sanoen käytäntö, jossa ilo saavutetaan toiminnalla, joka poikkeaa perinteisestä kopulaatiosta.

Jos tutkitaan tämän parafilian historiaa, voidaan nähdä, että se oli vuonna 1982, kun he alkoivat puhua siitä. Ne, jotka ovat tutkineet sitä, vahvistavat, että emetofiiliset ihmiset kokevat seksuaalisen kiihottumisen kohdatessaan syvän eroottisen varauksen oksentelun mukana tulevassa kouristuksessa, karkotuksessa ja helpotuksessa.

Ne, jotka rakastavat aktiivisesti roomalaista suihkua (eli ne, jotka nauttivat juomisesta ja ennen kaikkea juomisesta muille), puhuvat jännittävästä "ruokatorven sykkivästä" ja vertaa sitä jossain määrin vartalon tai kasvojen siemensyöksyyn tai , jos se on ryhmäharjoittelu, jossa on bukkake, se seksuaalinen harjoittelu, jossa useat miehet ejakulaatiot samanaikaisesti tai peräkkäin (on vaikea koordinoida useiden ihmisten orgasmin esiintymistä) naisen kasvoilla.

Emetofilia

Tyypit emetofilia

Tällä parafilialla tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet, että emetofiilinen kiihottuminen voidaan saada eri tavoin:

  • Katsomassa jonkun heittävän.
  • Oksentelu itse.
  • Joku oksentaa.
  • Oksentelu jonkun kanssa.
  • Oksentelu omalla tai jonkun toisen sukupuolielimillä.
  • Kuuntelemalla jonkun oksentelua.
  • Oksentelu jonkun suussa.

Hallitseminen ja alistuminen roomalaisessa suihkussa

Valintaa jonkun kanssa voidaan jossain määrin pitää dominointikäytännön muotona . Sitä, jota haluat parantaa, päinvastoin, liittyy lähetyskäytäntöihin. Kuka saa toisen oksennuksen ja joutuu monissa tilanteissa nielemään sen, epäilemättä kokee nöyryytyksen tunteen, joka saa roomalaisen suihkun ajattelemaan suurelta osin BDSM-käytäntöille tyypillistä seksuaalista peliä.

Joka tapauksessa, sekä yhdessä että toisessa tilanteessa, on oksennuksen ilmestyminen ehdottoman välttämätöntä, olipa kyseessä passiivinen osa (oksennuksen vastaanottava) vai aktiivinen osa (joka heittää kalmarin). Mutta oksentelu ei ole jotain, joka syttyy juuri niin. Kuka tahansa oksentaa, johtuu siitä, että hän on sairas tai koska he yhtäkkiä tuntevat pahoinvoinnin hyökkäyksen, jonka on aiheuttanut jotain epämiellyttävää. Roomalaisen suihkun harjoittamiseksi sinun on sitten oksennettava. Sinun täytyy provosoida se.

Miten? On niitä, jotka haluavat saada rakastajan oksentamaan sormillaan, ja on niitä, jotka puhuvat siitä, kuinka syvään kurkkuun tai suun vitun tekeminen voi olla erinomainen tapa saada toinen henkilö oksentamaan, jotta hän pääsee roomalainen suihku. Kukan asettaminen kovaa kurkun pohjaan ja sen työntäminen uudestaan ja uudestaan on erittäin tehokas tapa saada aikaan pahoinvointirefleksi, joka ennemmin tai myöhemmin tekee kovaa ja suullisesti perseestä voimakkaan.

Barf

Jännitystä ja inhoa

Seksologien mukaan tämä seksuaalinen käytäntö, josta puhumme karhuja, syvällä, enemmän kuin yksi rinnakkain kultaisen suihkun, kopron tai niiden eroottisten-parafiilisten käytäntöjen kanssa, joissa tavalla tai toisella ulostetta ja virtsa. Molemmissa on himon ja inhon välinen risteys tai ainakin läheisyys. Roomalaisen suihkun ystävät löytävät mielihyvän juuri tästä yhteys- tai ylityspisteestä. Se on siis yllättäen niille, joilla ei ole makua tästä parafiliasta, missä ne, jotka löytävät jännityksen.

Kuten kaikki äärimmäiset seksuaaliset käytännöt, roomalainen suihku ei ole käytäntö, jonka seksityöntekijät ovat tottuneet sisällyttämään palveluihinsa, vaikka on aina mahdollista löytää ylellinen prostituoitu, joka sisältää sen.

Kuten kaikkien fetišismien ja parafiilioiden kohdalla, oksentelun ja seksuaalisen kiihottumisen välisen suoran yhteyden löytämistä on pidettävä todella vakavana vain, jos henkilö, jota tämä seksuaalinen käytäntö houkuttelee, voi seksuaalisesti kiihtyä vain tällä tavalla ja jos hän vain ja yksinomaan suunnittelee suhteita kun niihin sisältyy tällainen käytäntö.

Joka tapauksessa roomalaisen suihkun toistuva käytäntö ei ole suositeltavaa. Potila säännöllisesti on huono pääasiassa ruokatorvelle ja mahalle, mutta myös hampaille ja ikenille. Toistuva oksentelu aiheuttaa myös veden ja elektrolyyttien menetyksiä.

Oksentelu