Eroottinen suihku saattajien kanssa

torstai, 10 joulukuu2020

Sukupuolen rajoittaminen on luopuminen suuresta osasta nautintojasi. Samalla tavalla kuin pysyminen lähetyssaarnaaja-asemassa seksin kanssa tarkoittaa typerää luopumista useista aisteista, seksi-sängyn vähentäminen on jotain, kuten gastronomian vähentäminen välipalaksi. On monia tiloja nauttia seksistä. Monet. Ja suihku on epäilemättä yksi niistä.

Miehen ja naisen, joka haluaa nauttia seksuaalisuudestaan, paljaisiin ruumiisiin putoava vesi on kiistaton mielihyvän lähde. Tunne, että vesi putoaa vartaloomme, kun vittuamme tai yksinkertaisesti, kun haluamasi nainen hyväilee meitä, antaa paljon iloa. Seksi suihkussa yhdistää joukon tekijöitä, jotka ovat erittäin mielenkiintoisia sekä miehille että naisille. Eräänlainen eläimen luonnollinen tunne on yksi niistä. Tunne, että teemme jotain erilaista kuin tavallisesti ja siksi jotain rutiinista poikkeavaa, toista.

Rutiini tuntuu pahalta seksiä. Tekee sinut tunnottomaksi. Siksi on hyvä etsiä uusia kokemuksia. Seksi suihkussa voi auttaa meitä etsimään (ja löytämään) uusia ärsykkeitä. Paneminen tai yksinkertainen nuoleminen ja hyväileminen, kun vesi putoaa meihin, on eroottista toimintaa. Se on jännittävää ja siksi jotain, joka altistaa meidät voimakkaammalle orgasmin. Siksi monet seksiasiantuntijat sisällyttävät eroottisen suihkun palveluihinsa. Itse asiassa eroottinen suihku on ihanteellinen tapa aloittaa treffaus ylellisen prostituoitun kanssa.

Ja se on, että veden paineen, siitä syntyvän höyryn, suukkojen, puremien ja hyväilemien yhdistelmä (varsinkin jos niiden on tarkoitus stimuloida erogeenisiä alueita) on erittäin stimuloiva ja viiden tähden aistillinen kokemus.

Sukupuoliasennot suihkun alla

Seksuaalinen esileikki suihkussa

Eroottisen suihkun ylelliset huorat lisäävät lisäksi tämän kokemuksen jo nyt huomattavaa jännitystä. Eroottisen suihkun saattajat ovat siinä mielessä tae nautinnosta ja äärimmäisestä aistillisuudesta.

Useimmissa tapauksissa eroottista suihkua käytetään eräänlaisena lämmittäjänä sille, mitä myöhemmin tehdään sängyn perinteisemmässä tilassa. Alastomuus vesisuihkun alla suihkussa auttaa tuntemaan kehot paremmin ja ennen kaikkea stimuloimaan niitä. Hyvästellen toisiaan saattaja ja asiakas tutustuvat toistensa ruumiin ominaisuuksiin ja valmistautuvat yhdynnään, joka ennemmin tai myöhemmin tulee lopulta.

Tämä seksuaalipalvelu , jota tarjoavat monet korkeatasoiset lumis, toimii täydellisesti esipelinä. Eroottinen suihkutyttö saippuoi asiakkaansa selän, käsivarret, vartalon ... Epäilemättä asiakkaan pakarat ja sukuelimet ovat alueita, joita saattajan kädet lopulta ja korjaamattomasti lopettavat.

Vaikka vesi voidaan ajatella virkistävänä elementtinä, totuus on, että sen alla eroottinen lämpötila voi nousta paljon. Niin paljon, että joskus sama tila suihkussa valitaan naida.

Tavallinen asia tämän tyyppisessä eroottisessa palvelussa on kuitenkin se, että saattaja leikkii saippualla ja vedellä innostamaan asiakasta ja muuten stimuloimaan hänen mielikuvitustaan valmistelemalla häntä elämään jännittävää nautinnon hetkeä, joka lopulta täytyy saapua. Asiakkaan kehon hidas hieronta on lyhyesti sanottuna perusta, johon ylellisyyden huoran eroottinen suihkupalvelu perustuu valtaosassa tapauksia. Vesivirran alla, hitaasti silitellen toisiaan, lumi ja asiakas muuttuvat yhdeksi ruumiiksi.

Suuseksi suihkussa , jonka tarjoaa myös fellatio-mestari, tulee erityisen jännittäväksi. Nuoleminen ja imeminen, kun vesi putoaa rakastajien alastomalle ruumiille, on erittäin miellyttävää. Vedenalainen suihinotto on paras parhaana, ja jopa rimmistä tulee paljon toivottavampi käytäntö. Tavallaan vesi vie tabun, jota peräaukon nuoleminen tai antaminen aina merkitsee.

Vittu suihkussa

Vittu suihkussa

Eroottisen suihkun ei tarvitse päättyä intohimoiseen seksiyhteyteen suihkun alla, mutta joskus jännitys on niin suuri, että se lopulta tulee sellaiseksi. Kun on kyse helvetistä suihkussa, meidän on otettava huomioon riskitekijä. Intohimo voi johtaa siihen, että kärsimme aina vaarallisen liukastumisen. Siksi sinun on aina etsittävä ihanteellista asemaa harrastamaan seksiä suihkussa, käytettävä luistamatonta mattoa ja sinulla on jonkinlainen kahva, jota voit pitää kiinni hätätilanteessa.

Yleisimpiä käytäntöjä seksin nauttimiseksi suihkussa voimme tuoda esiin seuraavat: peräaukon tai emättimen tunkeutuminen tytön kanssa, joka nojaa seinää vasten tai asetetaan neljälle jalalle; suuseksi (fellatio ja cunnilingus), joka voidaan kuljettaa loppuun asti tai ajatella yksin ja yksinomaan alustavana ja istuvana yhdynnänä. Tämä viimeinen mahdollisuus voidaan tehdä istuen lattialla tai, paljon mukavampaa, jakkaran avulla.

Jokaisen, joka haluaa naida suihkussa, tulisi pitää mielessä, että voiteluaineiden käyttöä suositellaan. Ja vaikka saattaa tuntua, että vesi voi toimia voiteluaineena, se ei ole. Lisäksi vesi poistaa hyvän osan luonnollisista emättimen nesteistä, joten jos et käytä voiteluaineita, on hyvin mahdollista, että tyttö saattaa tuntea epämukavuutta yhdynnän aikana. Tästä syystä on aina suositeltavaa käyttää voiteluaineita ja erityisesti silikonia. Miksi? Koska niiden kuivuminen kestää kauemmin.

Jos et ole nauttinut eroottisen suihkun intensiivisestä ja ainutlaatuisesta kokemuksesta, voit nyt. Kuten olemme ilmoittaneet, Madridista, Barcelonasta ja muista Espanjan kulmista löytyy monia ylellisiä saattajia, joiden palveluihin kuuluu aistillinen suihku. Sen nauttiminen riippuu vain puhelusta. Aiotko tehdä sen?

Harrastaa seksiä suihkussa