Dogging tai Cacaneo, harjoittelu ohikiitävää seksiä vieraiden kanssa

torstai, 03 joulukuu2020

Seksistä puhuminen on tuhatta yhtä tapaa ajatella sitä ja pitää siitä hauskaa. Tässä mielessä, kuten joku lauloi, makua vastaan ei ole kiistoja. Jokainen meistä elää seksiä omalla tavallaan ja jokainen meistä nauttii siitä omalla tavallaan. Ei ole yllättävää, että meillä jokaisella on omat fantasiat, ja mikä tekee meistä kiimaisia, ei välttämättä tarvitse tehdä muita kiimaisiksi. Siksi on olemassa seksuaalisia käytäntöjä, jotka monet ihmiset voivat nähdä jotain äärimmäisen outoa. Niiden seksuaalisten käytäntöjen joukossa, jotka eivät aina ymmärrä hyvin niitä, jotka eivät harjoittele niitä, on koirien tekeminen.

Mitä dogging on ? Pohjimmiltaan helvetin muukalaisia yksinäisissä paikoissa . Nämä paikat ovat yleensä julkisia tiloja ulkona, ja vittuillut eivät ole tottuneet näkemään taas toisiaan. Toisin sanoen: tapaan sinut tapaamatta pellolla, me vittu, ja myöhemmin, jos olen nähnyt sinut, en muista. Jos mitään sentimentaalisuutta. Yrittämättä luoda ystävyyssidetta. Yksinkertaisesti vittu vittu vuoksi.

Paikat, jotka yleensä valitaan nauttimaan tästä seksuaalikäytännöstä, ovat yleensä rantoja, metsiä, julkisia puistoja, avoimia peltoja lähellä kaupunkialueita tai jopa moottoriteiden ja moottoriteiden lepoalueita.

Alkuperässään (jonka pitäisi olla vakiintunut Isossa-Britanniassa) tämä seksuaalinen käytäntö ei koostunut niinkään nussimisesta muukalaisten kanssa, vaan siitä, että kokoontuimme katsomaan muiden naida. Konsepti muuttui nopeasti. Ja asia on, miksi huijata itseämme, nähdä muiden vittu, ei ehkä ole huono, mutta vitun on hieno. Ja jotta se olisi erittäin hyvää, niitä ei tarvitse sekoittaa yksinkertaiseen vitun tunteiden tyyppiin.

Koiran nimi tulee englantilaisesta termistä "koira", toisin sanoen koira. Ja pentun asemaa käytetään varmasti näissä kokouksissa. Espanjassa käytetään vähitellen termiä cancaneo, kun puhutaan tästä käytännöstä. Kuten Ison-Britannian tapauksessa, sana viittaa myös koiraan (voi) ja siten yleisimpään asemaan kohtaamisissa, joissa muukalaisia naida rennosti ja syrjäisissä paikoissa. Muuten, espanjaksi sitä kutsutaan " Cacaneo ".

Dogging

Koiran säännöt

Koiranvaihto perustuu seksuaaliseen tekoon osallistujien välisen tuntemattomien tai ystävyyssuhteiden ehdottomaan puuttumiseen. Tämän perusteella ja joukon sääntöjä. Panemaan muukalaisia ei tietenkään voida tehdä kevyesti.

Henkilöä, joka nauttii seksiä vieraiden kanssa syrjäisissä paikoissa, kutsutaan koiranpitäjäksi. Koiranpitäjien joukossa on sinkkuja, on homoseksuaaleja, on heteroja ... Voimme siis sanoa, että koiranohjaajalla ei ole erityistä profiilia ja että profiileja on mahdollisesti yhtä monta kuin purkkia harjoittavia. Tämän käytännön voi olla faneja, jotka ovat tehneet siitä akselin, jonka ympärillä heidän sukupuolielämänsä pyörii, ja koirarodut, jotka harjoittavat sitä vain välillisesti.

Cancaneoa harjoitellaan yleensä avoimilla kentillä tai autoilla, jotka on pysäköity eristäytyneelle paikalle. Yleensä auto on paikka, jolla valitaan tällainen seksuaalinen suhde. Tähän käytäntöön liittyy joukko koodeja, jotka kaikkien tulee tuntea, jotka haluavat harjoittaa sitä.

Joten kun auton valot pysyvät vilkkuvana, se osoittaa muille, että siinä autossa olet vitun. Kun ajoneuvon sisävalo pysyy päällä, signaalilla on puolestaan selkeä merkitys: kumppani, joka harrastaa seksiä sisimmässään, haluaa tulla havaittavaksi, kun hän vittuile.

Jos ikkuna on puoliksi auki tai täysin auki, ne, jotka nauttivat auton sisätiloista, kutsuvat niitä tarkkailijoita koskettamaan niitä. Ole varovainen: vain koskettaa heitä. Jos haluat kutsua tarkkailijoita astumaan autoon ja osallistumaan juhliin, signaali on pitää ajoneuvon ovi täysin auki.

Kuten voidaan nähdä, koiranrotujen tekeminen on seksuaalinen käytäntö , jolla on tietyissä kohdissa kosketuspisteitä tirkistelyyn (nauttiminen havaitsemisesta muiden sukupuoleen nähden) tai ekshibitionismiin, joka koostuu siitä, että nautitaan havainnoinnista harjoituksen aikana. sukupuoli.

Cacaneo

Vinkkejä koiran harjoitteluun

Internetin kehitys ja erikoistuneiden sosiaalisten verkostojen syntyminen helpottavat suuresti ystäviä treffata muukalaista vittuakseen valtaa tehdä niin. Tälle käytännölle on omistettu Internet-sivuja, joita käytetään yhteydenpitoon muihin koiranpitäjiin ja tapaamaan nauttimaan seksi-ajasta ilman velvollisuutta. Ne, jotka kirjautuvat näille verkkosivuille ja rekisteröityvät koirien tekemistä varten, voivat ilmoittaa roolin, jonka he haluavat pelata, katsovatko he vain (eli toimivat tirkistelijänä tai tirkistävänä Tomina) vai haluavatko he myös osallistua aktiivisesti seksuaalisiin tekoihin.

Joidenkin tutkimusten mukaan Espanjassa on kaksi kaupunkia, jotka ovat hallitsevia koirien suhteen muita. Ennakoitavasti nämä kaksi kaupunkia ovat kaksi suurta osavaltioiden pääkaupunkia: Madrid ja Barcelona. Samojen tutkimusten mukaan Espanjassa purkitettuihin harjoittelijoihin osallistuvien ikä vaihtelee välillä 17–70 ja niihin osallistuu minkä tahansa sosiaalisen luokan tai ammatin edustajia.

Espanjassa, jossa on laaja rantaviiva, rannat ovat usein paikkoja, jotka haluavat naida muukalaisia tekemään niin. Madridissa Retiro-puisto yhdessä Debodin temppelin alueen tai itse Paseo del Pradon kanssa ovat suosittuja paikkoja cancanin ystäville. Barcelonassa puolestaan valitut paikat ovat Montjuïc-vuori ja Carretera de les Aigües. Toisinaan koiranruokaa on tehty jopa puutarhoissa ja toreilla, jotka ovat Sagrada Familia -temppelin juurella.

Neuvoista, joita voidaan antaa henkilölle, joka haluaa harrastaa rentoa seksiä tuntemattomien kanssa syrjäisissä paikoissa, on yksi välttämätön asia: aina ehdottomasti aina koiranvaihtoon liittyvät seksikäytännöt tulisi suorittaa kondomilla. Tämän laiminlyönti tarkoittaa vastuuttoman venäläisen ruletin pelaamista ja mahdollisuutta saada sukupuolitauti. Siksi cancanin ja kondomin on aina oltava käsi kädessä.

Toinen vinkki liittyy yksityisyyteen. Ne, jotka käyttävät edellä mainittuja verkkosivustoja koirien tekemiseen, eivät missään tapauksessa saa antaa henkilökohtaisia tietoja, kuten puhelinnumeroa tai osoitetta. Sinun ei pitäisi tehdä sitä sivulla eikä myöskään lainausmerkeissä. Älä unohda, että purkitus ei ole tapa saada ystäviä tai löytää kumppani. Siitä on jo olemassa muun tyyppisiä verkkosivustoja ja muita treffisovelluksia. Henkilötietojen toimittaminen tässä tarkoitetuissa olosuhteissa voi aiheuttaa vain ongelmia.

Päätätkö harjoittaa koiranpennua? Jos teet niin, ota huomioon neuvomme. Cancan on loppujen lopuksi edelleen riskialtista seksuaalista harjoittelua.

Seksi muukalaisten kanssa