Kasvot vitun

torstai, 19 marraskuu2020

Tilastot eivät ole harhaanjohtavia: miehet rakastavat tulla imetyksi. He rakastavat munaa suussaan. Jotkut jopa pitävät suuseksiä emättimen yhdynnästä . He ovat intohimoisia siitä, että heidän kumppaninsa stimuloi penistä kielellään, huulillaan ja suullaan. He haluavat tuntea naisen nuolemisen frenulumilla, tersuilla, falloksen rungossa, pallojen vieressä ...

Siksi Fellatio esiintyy huomattavasti miesten suosimien seksuaalisten käytäntöjen joukossa. Mutta fellatioita on erilaisia. Ne kaikki eroavat periaatteessa hyvin tärkeästä tosiasiasta: missä määrin nainen laittaa kukon suuhunsa? Ja ei ole sama laittaa vain kärki suuhun nielemään koko kukko. Tersun miellyttävän nuolemisen ja frenulumin (alueet, molemmat erittäin erogeeniset) välillä, kunnes koko penis on peitetty suussa, on keskitasoja.

Fatation kuuminta astetta, villeintä, kutsutaan kasvojen helvetiksi , vaikka on olemassa monia seksologeja, jotka eivät ajattele tätä seksuaalista käytäntöä suuseksin muodossa.

Jos tarkastelemme tämän seksuaalisen käytännön nimeämisessä käytetyn ilmaisun käännöstä, huomaamme, että se koostuisi esimerkiksi kasvojen vitsaamisesta . Ilmaus on varmasti hyvin muovinen. Lukemalla sen voimme kaikki visualisoida sen. Tässä kuvassa nainen avaa suunsa ja hyväksyy sisäänsä kumppanin peniksen sisäänkäynnin, joka puolestaan suorittaa yhdynnän liikkeitä. Siten parin suuhun panemisesta tulisi äärimmäinen ja hieman erikoinen muoto suuseksiä.

Miksi erikoinen? Koska suuseksiin, vaikka syvää kurkkua harjoitettakaan, se on se suhde, jossa penis työnnetään kokonaan suuhun ja saavuttaa (jos se on kohtuullisen normaalikokoinen) pariskunnan kelloon, juuri tämä on asettaa vauhdin ja niin sanotusti johtaa tietä. Päinvastoin, kun harjoitellaan kasvojen niskaa tai irrotaatiota (koska tämä eroottinen käytäntö saa teknisen nimen), ihminen asettaa rytmin ja määrittää suuremman tai pienemmän kovuuden, joka painetaan lannerangan ja lantion liikkeeseen. Sen avulla voit naida kumppanisi suun ja tunkeutua siihen samalla tavalla kuin tunkeutuisitkin pilluun.

Kasvot vittu

Tämä seksuaalinen käytäntö sisältää BDSM-universumille tyypillisiä merkityksiä. Toteuttamalla sen mies näyttää tekevän kumppanistaan alistuvaa. Naisesta jotenkin tulee tästä yksinkertainen astia.

Kaksi yleisintä asentoa suun vitun harjoittamiseen ovat 69 ja se, jossa mies seisomassa tunkeutuu kumppaninsa suuhun, joka ottaa hänet polvilleen. Yleisin asia tässä toisessa tapauksessa on, että mies, samalla kun hän tunkeutuu kumppaninsa luo, pitää hänen päänsä estääkseen häntä välttämästä kukonsa työntämistä hänen suussaan.

Kasvojen ja 69: n yhdistämisen tapauksessa on suositeltavaa, että tyttö ei ole alla oleva (vaikka tämä on mukavin tapa harjoitella tätä tekniikkaa). Miksi tyttöä suositellaan ylhäältä tai sivulta? Koska tytön ollessa alapuolella, hän on kiinteä ja se yhdessä kumppaninsa liiallisen intohimon kanssa voi aiheuttaa hänelle paljon kipua, satunnaista pahoinvointia ja äärimmäisissä tapauksissa (on äärimmäisiä kukkoja, jotka eivät näytä olevan tämä maailma on myös otettava huomioon) jopa tukehtuminen.

Nussiminen ei siis näytä olevan kovin miellyttävä seksuaalinen käytäntö naisille, jos heidän kumppaninsa on erityisen lahjakas ja jos heillä on lisäksi taipumus olla "kova" yhdynnän aikana. Tästä syystä seksologit suosittelevat sen harjoittamista vakaan parin sylissä, jonka jäsenet tuntevat täydellisesti jokaisen maun ja tietävät, miten he käyttäytyvät sängyssä.

Tästä syystä ei ole paljon saattajia, jotka sisältävät kasvot vittu heidän palvelujensa joukossa. Tietysti: jos kaikki on luottamuksen asia, kuka kertoo sinulle, että kun olet toistuvasti seurannut samaa luksushooraa, joka harjoittaa syvää fellatioa, et saa mahdollisuutta, että hän antaa sinun (suostumus on aina pakollinen) vittu häntä suu?

Kasvot helvetissä