Palkkaa saattaja sado-istuntoihin

torstai, 05 marraskuu2020

Ehkä väärä myytti on tehty romaanien ja elokuvien sarjoista, jotka syntyivät " Viisikymmentä harmaan sävyä ". Tai ehkä ei. Ehkä sekä elokuvat että romaanit ovat todella auttaneet herättämään ihmisten kiinnostuksen BDSM-käytäntöihin (Bondage, Domination / Submission ja Sadomasochism). Tai ehkä Harmaa-sarja on vain helpottanut sellaisen olemassaolon syntymistä, jonka ihmiset tabuilla piilottivat. Ei haittaa. Tärkeää on, että tämä kasvava kiinnostus BDSM: ää kohtaan on olemassa. Tämän vahvistaa myynti fyysisissä ja verkkomyymälöissä. Yhä useammat ihmiset ostavat ruoskat, piiskaavat melat, kiveksen tukihihnat, peniksen häkit, fetissilaitteet, nännipihdit jne. Yhä useammat parit etsivät BDSM-paikkoja , joissa aloittaa nämä käytännöt tai jakaa kokemuksiaan muiden ihmisten tai pariskuntien kanssa.

Esimerkiksi kasvava kiinnostus sadoa kohtaan on havaittavissa myös niiden prostituution käyttäjien määrässä, jotka etsivät sado-saattajaa tutustuttaakseen heidät mainittujen käytäntöjen salaisuuksiin. Tämä kasvava kiinnostus näkyy myös ylellisissä prostituoitujen hakemistoissa ja seksitreffitoimistoissa. Harvoista saattajatoimistoista puuttuu henkilöstöstä sado-palveluihin erikoistunut tyttö. Ja yhä useammat puhelutytöt tarjoavat sadoa palveluidensa joukossa.

Mutta varokaa: Älkää petako mitään huoria. Yleensä huora ei ole rakastajatar. Hän ei ole Dominatrix . Hän ei ole nainen, joka hallitsee sadomasokismin tekniikoita. Ja harjoitellaksesi tätä turvallisesti, sinun on hallittava tapaamisen aikana käytetyt tekniikat.

Samalla tavalla kuin hän ei ole tottunut olemaan todellinen dominaattori, BDSM-huoran ei tarvitse olla tai käyttäytyä, kun päivämäärä on saapunut, kuten absoluuttinen alistuva. Ylellisen prostituoitun tarjoama sadopalvelu on yleensä jonkin verran kevyt. Huoran ja huoran suhteessa eroottinen tie tulee esiin. Ja todennäköisesti myös piiskaaminen tai piiskaaminen. Pakaroiden posket ovat erittäin tehokkaita seksuaalisen kohtaamisen lämpötilan nostamiseksi. On outoa, että joku kiimainen pieni huuto ei pääse, kun kaatat tai saat tällaisen iskut.

Dominatrix

Mutta sado, sinun on pidettävä se mielessä, se on paljon enemmän kuin antaa sinun olla sidottu sänkyyn ja saada satunnaisesti isku, ruoska tai isku pakaroilla. BDSM: ssä yleensä ja erityisesti sadomasokismissa on tilaa monille käytännöille, ja sadohoorat eivät yleensä tarjoa niitä kaikkia. Jos etsit treffia prostituoitujen huoran kanssa BDSM: lle, varmista ennen, mitä hän on valmis tekemään ja mitä ei. Jos et, voit olla pettynyt. Kaikki riippuu siitä, missä odotuksesi ovat ja mitä odotat tällaisesta päivämäärästä.

Kuka tahansa, joka haluaa kokeilla sähköä (joko nännissä, emättimen huulilla tai kiveksissä ja peniksessä), ei saa etsiä valoa sadolle. Kuka haluaa kokeilla neuloja tai veitsiä ja suorittaa BDSM-maailmalle tyypillisiä veripelejä, älä tee sitä. Jopa herrat, jotka ovat kiinnostuneita kokemaan vahan sulamisen paljaalla iholla, eivät saa ottaa yhteyttä saattajatyttöön sadoa varten. Emme epäile, että on olemassa aitoja BDSM-mestareita, jotka työskentelevät prostituoituna, mutta se ei ole tavallista. Ja niitä ei mainosteta sellaisenaan.

Sadon huorat ovat erikoistuneet yleensä kaikenlaisten roolipelien järjestämiseen. Näissä peleissä he yleensä ottavat hallitsevan roolin. He voivat olla opettaja, joka rankaisee opiskelijaa sitomalla hänet sängylle ja peittämällä silmänsä ja sitten vitun häntä sen jälkeen, kun hän on varovasti lyönyt kukkoaan tai napostellut nännejään. Tai he voivat olla keskitysleirin vartija, joka asettaa vanginsa neljälle jalalle suorittamaan kiinnityksen (vittu häntä dildolla perseeseen tai tunkeutumaan peräaukon pistokkeeseen tai vibraattoriin anaalisesti) rangaistuksena. Tai hän voi myös olla sihteeri, joka kiristää pomon ja tekee hänet jalkoihinsa, muuttaen hänet omistautuneeksi alistuvaksi, joka hyväksyy mielellään iskut ja pienet ripset.

Prostituoitu sado-istuntoihin

Sadon seksityöntekijät voivat pelata mitä tahansa näistä rooleista ja muuttaa päivämäärän intensiiviseksi, provosoivaksi ja erittäin jännittäväksi BDSM-peliksi. Kädessäsi sado-valosta tulee puhdasta peliä ja afrodisiaakkia, joka antaa voimaa jauheelle, joka on epäilemättä unohtumaton asiakkaallesi.

Harvoin, kun saattaja tarjoaa itsensä sadopalveluun, hän tekee sen kuvailemalla itseään orjana tai alistuvana. BDSM on loppujen lopuksi kokoelma käytäntöjä, jotka perustuvat osapuolten väliseen sopimukseen ja keskinäiseen luottamukseen. Seksityöntekijän aikaisempi tietämättömyys asiakkaan makuun ja ennen kaikkea asiakkaan persoonallisuuteen estää lumia tarjoamasta itseään ehdottomana alistuvana sadomasokistiseen käytäntöön asiakkaan kanssa, jota hän ei vielä tunne.

Siksi huorat voivat odottaa mitä he voivat odottaa treffistä, jolla on huora BDSM: lle, mutta ei enempää. Että he eivät odota kovan sadoa. Älä odota osallistuvasi intensiivisesti sadomasokistisiin kokemuksiin. Kuka tahansa, joka haluaa elää tällaisia kokemuksia, tulee etsiä niitä muista piireistä, ei luksussaattajien tarjoamasta seksuaalipalveluista.

Escort sadolle