Ballbusting saattajien kanssa

Ballbusting välineillä

Ballbusting-toimintaa pidetään riskialtisena seksikäytönä, joten jos haluat aloittaa, se on parasta tehdä seksi-ammattilaisen kanssa. Tässä selitetään erilaisten eroottisten lelujen käyttö.

Ballbusting

Ballbusting

Ballbusting on sadoon kuuluva seksuaalinen käytäntö, joka liittyy kiveiden väärään kohteluun eri tavoin. Jotkut saattajistamme Madridissa ja Barcelonassa tarjoavat sitä palveluna.

cumshot

Cumshot, Bukkake ja Beso Blanco

Cumshot, Bukkake ja Beso Blanco ovat seksuaaliset käytännöt, jotka liittyvät siemennesteen siemensyöksyyn. Tässä puhutaan niistä sekä siemennesteen tuotannosta.

Kasvojen siemensyöksy

Kasvojen ja vartalon siemensyöksy

Monet Barcelonassa ja Madridissa mainostetut saattajat tarjoavat kasvojen ja kehon siemensyöksypalvelun ja rohkeimmankin, Bukkaken. Tänään puhumme tästä seksuaalisesta käytännöstä.

Patja- ja kanajuhlat

Kandidaattijuhlat saattajien kanssa

Poikamiesjuhlissa poikaystävä jakoi strippaasin stripparilla. Nykyään kaupungeissa, kuten Barcelona ja Madrid, tämä lahja on yleensä saattajan kanssa ja ylimääräisen jauheen kanssa.

Tantrinen hieronta

Tantrinen hieronta

Kutsumme sinut kokeilemaan tantrista hierontaa lingam-päätteellä, jotta sinulla olisi uskomaton cumshot. Tantrista seksiä voidaan harjoittaa monissa eroottisen hieronnan keskuksissa Barcelonassa ja Madridissa.

Tantra saattajan kanssa

Johdanto Tantraan

Aiomme esitellä sinulle Tantran maailmalle ja kuinka löytää saattajat, jotka tarjoavat tätä palvelua, ja etenkin Barcelonan ja Madridin kaupungeissa. Älä jätä mahdollisuutta kokeilla tantrista seksiä.

Seksuaaliset poseerat kolmikoille

Eroottinen poseeraa kolmen kimppuun kokeillakseen huoraa

Barcelonassa ja Madridissa olevien käyttäjien, jotka ovat tottuneet menemään huoraan, tulisi kokeilla trioja tai duplekseja niiden eri muodoissa. Tässä annamme neuvoja, kuten vitun kahdella huoralla samanaikaisesti tai vitun kahden välillä.

Kolmistaan huorat

Kaksipuolinen ja kolmikko, sukupuoli kolmen ihmisen välillä

Monilla miehillä on mielikuvitus olla kahden naisen kanssa samanaikaisesti, harjoitus nimeltä trio tai duplex ja jota monet saattajat Barcelonassa ja Madridissa antavat itselleen.

Fetismin huorat

Silmiinpistävimmät fetisit

Jos sinulla on silmiinpistävää ja epätavallista fetissiä, monet ylellisistä huorat, jotka mainostavat Barcelonassa ja Madridissa, eivät halua antaa sinun haluavan, se tekee niistä erittäin kiimaisia.

Aiemmat viestit