Mikä on BDSM?

Mikä on BDSM? Bondage, Domination ja muut seksuaaliset käytännöt

Mikä on BDSM? Mitä ovat orjuus, kuri, dominointi, alistuminen ja sadomaso? Konsensus ja turvallisuus näissä vaihtoehtoisissa seksuaalisissa käytännöissä.

Seksityöntekijöiden asianajajat

Asianajajan tarjoamat lakipalvelut seksityöntekijälle

Asianajajan tarjoamat lakipalvelut seksityöntekijälle. Tilanteet ja tapaukset, joissa asianajajat neuvovat, edustavat ja auttavat prostituoituja.

Sinkkupaikat Barcelonassa

Barcelonan kaksinpelipaikat: Snooker, Mirablau, Bing Bang Bar ...

Valikoima parhaita Barcelonan sinkkupaikkoja ja baareja sinkkuille: Snooker, Mirablau, The George Payne, Le Noire, Alfa Bar, Bing Bang Bar, Duvet ...

Seksiä luksusautoissa

Seksi luksusautoissa: seksuaaliset käytännöt ja asennot

Seksiä luksusautoissa. Vinkkejä auton kyytiin. Seksuaaliset käytännöt ja asennot urheiluautossa: suihin, masturbaatioon, 69, Amazon, pentu ...

Jooga ja seksuaalisuus

Jooga ja seksi tai kuinka parantaa seksuaalisuutta asanan avulla

Joogan ja seksin suhde. Suositus asanaista, seksuaalisista asennoista ja Kundalini-tekniikoista seksuaalisuuden parantamiseksi. Asennot libidon lisäämiseksi.

Sylkeminen

Sylkeminen tai hopeasade: sylkipelit BDSM:ssä

Sylkeminen tai hopeasade on BDSM-käytäntö, joka perustuu kumppanin sylkemiseen. Tutustu näihin seksipeleihin, joissa syljestä tulee fetissi.

Selkäsauna

Selkäsauna: selkäsauna ilman BDSM -seksileluja ja niiden kanssa

Selkäsauna on BDSM -käytäntö, joka koostuu selkäsaunasta. Ne voidaan antaa käsin tai seksilelujen kanssa: lapio, ruoska, ruoko ...

Shibarin orjuus

Shibari: Japanin orjuus tai eroottisen orjuuden taito

Japanilaista orjuutta kutsutaan Shibariksi. Kuten kaikki eroottiset siteet, se vaatii eräänlaisen merkkijonon ja tekniikan käytön. Tiedä varotoimet sen harjoittamiseksi.

Alina Saattaja

Alina: Venäjän saattajat Barcelonassa ja Madridissa

Alina on tyttö Itä -Euroopasta. Tatuoitu, hoikka ja erittäin intohimoinen, hän on yksi Barcelonan ja Madridin parhaista itsenäisistä saattajista.

Martina de la Terra

Martina Delaterra: Katalonian MILF ja saattaja Barcelonassa

Martina Delaterra on kuuma ja erittäin runsas kypsä nainen. Tämä katalonialainen MILF on yksi parhaista itsenäisistä saattajista Barcelonassa ja Madridissa.

Aiemmat viestit